Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:Ari no tak jakoś wyszło że ja nastepna
no ale mamy z Cati razem rodzić hehehehe
Biedroneczka83, Freja, Arienna, Malenq, Pati Belgia, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Biedronka, Cati, Freja, teraz na Was kolej
Kibicuje i kciukam!
My po wizycie u pediatry i szczepieniu. Mój mały biedny Bąbel...teraz śpi po tych emocjach.
Kroko, mamy 10 chłopaszków chyba, bo tam 9 widzę zanotowanych pod listąZgubiłaś jednego
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć!
Cati! Biedra! Zaczekajcie na mnie!!
Jedną rakietą żeśmy @ wysłały w kosmos to i jenym transportem na porodówkę ;P
rodzę z Wami !!!
Ja mogę już od jutra
póki co witam się w 38 tygodniu, do terminu 21 dni
jak to zleciało
Biedroneczka83, Blondik, Malenq, LaRa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
też tak myslałam o weekendzie - przesilenie letnie to dobry termin
torba już spakowana a szew zdejmą jutro więc ... kto wie może się uda
jeszcze tylko plan porodu muszę napisaćBiedroneczka83, Arienna lubią tę wiadomość
-
Biedra ja mam spakowane wszystkie badania
w jednej teczce akutalne wyniki, ostatnie usg i te co najważniejsze - czyli np. o zakrzepicy a w drugiej mam wszystkie badania z całej ciaży + wszystkie usg
tylko coś torba mi się mała wydaje
mam nadzieję że nic nie zapomniałam ale spakowałam się do jednej torby typu "sportowa" taka jak na basen czy siłownię
a wlazły tam nawet pieluszki i chusteczki dla bąbla
Misi@ lubi tę wiadomość
-
właśnie w większości wypełniłam plan porodu ale są tam jeszcze rzeczy o których póki co nie mam zdania - nie wiem czy się tym przejmować czy olać i będe mysleć na bieżąco ?
-
Zgredziu dobrze że już poszło - mówią że przystawianie to najlepszy sposób i we wszystkich pozycjach żeby opróżniać z każdej strony.
Biedra Cati Freja trzymam za Was kciuki:) potem chyba chwila wytchnienia i ja
Anuśka naślij na tą babę mnóstwo myszy o! masz racje i nie przejmuj się ludzie są poj****i i nic tego nie zmieni.
Mam lenia znów mi się obiadu nie chce robić - gotuję bób mmmmm mój mąż nie cierpi nawet zapachu tego:) aaa ja uwielbiam mogę jeśc bób na przemian z truskawkami w każdej postaci.Anuśka, Arienna, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
Maniek: tak poszło, że jak skierowała sutek w swoją stronę to strzelilo mi prosto w gebe.
My już po szczepieniu, dziś rota i pneumokoki, poszło sprawnie, choć przy kluciu mała wyla, ale potem się uspokoiła przy cycku..
Potem w samochodzie też ładnie spała.
Waży 4680 kg mały spaslaczek..MANIEK, Pati Belgia, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość