Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka mnie kawałek wyleciał czopa
ja mam l4 do 6 lipca gdyby do tego czasu nic sie nie działo mam sie 6 stawić na IP ale mój gin sie śmiał ze w przyszłym tyg sprawa sie powinna rozwiązaćbo szyjka zaczyna wymiękać i przepuszcza juz 2 paluchy
do tego przytyłam 700gram czyli równo 10,5 kg od początku
Nieukowa, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Biedra zazdraszczam
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 27kg
Ciekawam jak to teraz będzie
Ale masz fajnie już się zaczyna pomalutku
I zobaczysz swoją kruszynkę
Nena ja też często mam wrażenie że mnie nikt nie czyta ale żeby od razu tak drzwiami trzaskać? Dzieciaczki pobudziszBiedroneczka83, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ja wróciłam ze spaceru Bo musiałam sie iść wyciszyć po tym jak moja mama zgubiła moj komplet kluczy od mieszkania (ktore wynajmujemy) i z ogrodka!
Poszła szukać z godzinę temu i jeszcze Jej nie ma ;( masakra co za nieszczęścia dotykają to kobietę!
Zgredka-spaslaczek? Twój? Moja Ania ważyła tyle na ostatniej wizycie 3.06.a jest młodsza od Twojej -
Wy mi się tu czopem Biedronki nie zasłaniajcie!
Pół żartem, pół serio tamto było oczywiście
Mój Malec waży 7240, czyli taki średniaczek...na tyle co On się rusza i szaleje to i tak nieźle
Dziś pani doktor oznajmiła, że mogę już zacząć dokarmiać lub czekać do 6 miesiąca wyłącznie z cycem. Podoba mi się to, że niczego nie narzucają i pozostawiają wybór. Mam się do niej zgłosić jeśli i kiedy się zdecyduję, ona podpowie co i jak. Ja jeszcze poczekam, póki co nie widzę po Młodym aby już pragnął czegoś innego niż cycWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:03
Arienna, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Wy mi się tu czopem Biedronki nie zasłaniajcie!
Pół żartem, pół serio tamto było oczywiście
Mój Malec waży 7240, czyli taki średniaczek...na tyle co On się rusza i szaleje to i tak nieźle
Dziś pani doktor oznajmiła, że mogę już zacząć dokarmiać lub czekać do 6 miesiąca wyłącznie z cycem. Podoba mi się to, że niczego nie narzucają i pozostawiają wybór. Mam się do niej zgłosić jeśli i kiedy się zdecyduję, ona podpowie co i jak. Ja jeszcze poczekam, póki co nie widzę po Młodym aby już pragnął czegoś innego niż cyc
To moja najstarsza i maciupka, prawie na 6m i ma 7300kg to nie powala na kolana hehe
Ją tam Was podczytuje, bo każda z Nas ma wiele na głowie, a kto kogo czyta...jak Bierze czop odchodzi i w weekend chce rodzićNenaaa lubi tę wiadomość