Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam pytanie odnosnie krzywej cukrowej. po pobraniu krwi po wypiciu glukozy w czasie tych dwoch godzin wypilam pół litrową butelke wody ( w przychodni bylo goraco i robiło mi się słabo), czy to może zafałszować wynik? pielęgniarka nic nie mówiła że nie wolno pić...
-
no niestety moze zafałszowac bo podczas tego badania nie wolno jeść i pić
ja miałam na szczęscie 50g glukozy i pobranie na czczo i po godzinie ale wiem ze laska co była ze ną miała 75 i pobierali jej na czczo po godzinie i po dwoch i jej zakazała babka nawet spacerowac bo wysiłek tez zmienia wyniki i absolutnie nie jeść i nie pic -
Arienna masz racje. Z ojcem porozmawiam. Musze tylko poczekac az mi emocje opadna bo teraz to byloby ciezko....
Manius nie wpadlam na pomysl o forum. Moze faktycznie jamies dla gitarzystow by sie znalazlo
Dzieki dziewczyny za Wasze wsparcie I rady. Zawsze mi pomagajaMANIEK lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kotka to się cieszył że na małego działa otulanie, ilez ją nerwów zjadlam, żeby mała w takie coš kiedyś zapanować i był ryk.....kupione woombie, otulacz motherhood leżą głębokim w szafie....
Dzień dobry, i miłego dnia:-D
No cieszyl sie jak glupek jak go w to zapielamhehe. Ale ja nie lubie go w tym zostawiac samego w lozku bo sie boje ze sie jakos przewroci na nosek i nei bedzie umial sie odepchnac taki zwiazany. No i tez nie zawsze go lubi i czasem niezbyt jest zadowolony i trzeba go jednak oswobodzic. Ale nei ukrywam ze ratuje mi zycie jednak czesto to woombie
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Smoczku mam nadzieje ze sie pomału coś rozkreci i w piatek po zakonczeniu przedszkola pojade na porodówke hehehhe
wiec pozostaje mi tylko życzyć żeby się zrealizował i to szybko i możliwie bezboleśnie ♡
-
nio szczerze ja sie juz doczekac nie moge i chciałbym już mieć Lilke
no zobaczymy jak to bedzie jak sie zacznie wczesniej to płakać nie bede na koniec roku pójdzie mąż i dziadkowie
Blondik, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Biedronka ale masz plan ambitny
Gorzej jak będziesz musiała jechać przed zakończeniem przedszkola
Dzieci lubią namieszać w planach
Ja dzisiaj miałam starcie z klientką, która chciała mi udowodnić że jako jeden z większych klientów powinna dostać większość za darmo (prawie bez kupowania) i ja powinnam się cieszyć że ona chce to dostać akurat od nas... No masakra... Tak mnie wkur... że aż mnie coś w szyjce kłuje teraz... Jak zacznę plamić to pojadę tam i jej wpier...olę
Ehhh chyba w ramach pocieszenia nagotuję sobie rosołkuNo i ofcourse całe popołudnie leżing
Ooo zniknęła opcja "nie lubię"Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Anusia co za babolicha jedna wstretna tacy ludzie to nie wiem skąd się biorą serio...jeszcze jej stopy powinnaś wielbić! Masakra!
Weź dużo głębokich wdechow i zajmij się rosolkiem:) i relaksu się obowiązkowo!
No właśnie gdzie nie lubię ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:40
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Anusia co za babolicha jedna wstretna tacy ludzie to nie wiem skąd się biorą serio...jeszcze jej stopy powinnaś wielbić! Masakra!
Weź dużo głębokich wdechow i zajmij się rosolkiem:) i relaksu się obowiązkowo!
No właśnie gdzie nie lubię ?Całą wielką rodzinką
Smoczyca1, MANIEK lubią tę wiadomość