X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie I ja :-)

Jade dzis na zakupy, po jakies sukienki na lato z kolezanka. Mowila, ze w Forever 21 swietne ciuchy sa I ze napewno znajde cos dla siebie. Jade sie odprezyc. Ciekawe jak dlugo dam rade sie z tym brzuchem toczyc tam, ale po drodze jest mc donalds wiec wskocze na shake'a :-) no I moze lody :-)

Milego dnia gangstereczki :-)

Aaa I jeszcze jedno. Tomek rozlozyl juz kolyske wczoraj I wozek zeby sie wietrzyly. Kolyska strasznie smierdzi fabryka.. ble.... :-) wrzuce wieczorem zdjecia :-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    A mi się dzisiaj śniła kupa :) Kupa everywhere!!! Tzn w jakimś szalecie chyba miejskim... Chciałam wejść a tam wszystko umazane kupą :P
    Ja też potrzebuję brafitterki bo wypływam ze wszystkich biustonoszy :/ Tylko w tej mojej wsi to niczego takiego nie mam :P
    Miłego dzionka życzę i lepszego dnia niż nocki :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Neukowa, Radzio cudny, mam nadzieję, że rumien zejdzie. Nie dziwie Ci się, że zdenerwowałaś sie na męża...ja bym też nie wytrzymała. Mam nadzieję, że mój niż teściom nie będzie zdradzał, bo oberwie mu uszy;p

Lara super, że klucze się znalazły.
    Ari połóż sie może w południe by troszkę nabrać sił.
    Pati miłego polowania :)
    Zgredka gratuluję postępów <3

Miłego dnia!

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, wczorajsze stresy niepotrzebne,Madzia pozostaje Madzią :) bez cienia wątpliwości,pierwsze ujęcie usg to krocze i ewidentne wargi sromowe :) hehe ładnie rośnie i ma wszytsko na swoim miejscu :) waży 510g. z usg wygląda na to, że ma profil po Tatusiu, mam nadzieję,że będziemiala jego duże pełne usta a nie takie jak ja praktycznie bez górnej wargi :)

łożysko nadal nisko na przedniej ścianie, brzeżnie przodujące. to chyba niezbyt dobrze, co. stopień dojrzałości łożyska I. muszę doczytać co to znaczy.aha, no i Mała jest ułożona poprzecznie :)

wczoraj bylismy na pępkowym i w szpitalu odwiedzić malutka Hanię, jest śliczna

dzisiaj siedzę z moją babcią.starość jest straszna :( dziisja twierdzi, ze ja zamknelismy pod kluczem, nie poznaje mnie i od godziny stoi i mowi, że mam ją wypuscic. w dyskusje nawet niema co się właczac, bo to ją tylko nakręca, ale strasznie tego słuchać. wczoraj mnie rozpoznawała. dziś juz nie :( ma gorszy dzień. eh ;/

Nieukowa masz rację, że nie chcesz dopuszczcać teścia do tematów sutkowych i krocza, dla mnie to tez byloby krępujace. ja zmieniłam laboratoium zeby teściowa laborantka nie znała moich wyników krwi, bo przy poprzedniej ciąży komentowała moje wyniki moczu przy połowie rodziny na grillu...eh.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:24

Pati Belgia, Misi@, konwalianka, Malenq lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Jestem z nas dumna druga noc mama śpi w łóżeczku bez llulania ;) oczywiście protestowala trochę i wpadła babcia na ratunek z tekstem weź ja do wózka po co ma płakać. A ona nie płacze tylko pokrzykuje no i może 5 min to trwało i usunęła. Babci tylko przyszła sprawdzić czy rzeczywiście śpi ;)
    Pobudka o 4 i zaraz po odbiciu padła i do wyra i spala prawie do 8 :)
    Współczuję nie przespanych nocek czy to przez maluchy czy inne bóle. ..cóż lepiej nie będzie ;) no może trochę :)
    MMiłego spokojnego dnia życzę i udanych zakupów których oczywiście zazdraszczam!
    Blondi gratki wizyty. A z babcia współczuję i tulam niestety znam to z moja trzeba było non stop być bo a to uciekała bo się wydawało jej ze się pali a to ze ja dzidzia s.p. Wola. ..heh straszna jest starość. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:32

Pati Belgia lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik: moja babcia kiedyś obudziła mojego wujka stojąc nad jego głową z ciupaga
    A poza tym gratuluje wyniku usg
    Ja zamierzam 26go wybrać się do energilandii na funfactory, corone, mr president vengaboys itd

Blondik lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi- cieszę się z powodu wyników :) super :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wspolczuje wam dziewczyny w ciazy problemow ze spaniem. Strasznie si emeczylam juz na koniec (tzn meczylam sie od mniej wiecej polowy ciazy a dwa ostatnie miesiace to juz w ogole byla tragedia). Z dzieckiem, zwlaszcza w lozku tez ciezko sie wyspac ale jednak jest wygodniej!

Mysle z emoj mis DOmis jest gotowy zeby spac we wlasnym lozeczku ale to dopeiro wyprobuje w poniedzailek.

No i jeszcze nie pospalam bo iby zasnal ale krecil sie caly czas i pakowal piastki do buzi i buczal :/. Teraz go znowu nakarmilam, lezy i sobie spiewa.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę jeszcze na godzinę się kimnąć :P

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ariena kolorowych snów !

Blondik, gratuluję badan i Madzi :) i współczuje problemów z babcią.
    Psotka fajnie pewnie posłuchać tych spiewów.

a ja mam dziś nowe przemyslenia...boje się, że sobie nie poradzę i chchialabym, by ciąża trwała dużej niż 9 miesięcy, może zdąże się bardziej przygotować!

Arienna, Blondik lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki :)

siedze na necie i porownuje butelki antykolkowe, no i nadal nie wiem... pustka w glowie ;/a zaraz musze kupic wieksza niz 125 ml.... wczoraj w sklepie mialam juz w reku antykolkowa z C....l i odlozyłam

Misi@, masz calkiem normalne przemyslenia, tez to przechodzilam, balam sie czy dam rade, czy bede potrafila zaopiekowac sie dzieckiem, ale wszystko przyszlo samo. Dasz rade!!!!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal mysle ze nie dam rady zwlaszcza w takie dni jak dzisiaj. No kurwica mnei zaraz strzeli poprostu. Zasypia na 30min i sie budzi a ja juz ledwo stoje. Zapakowalam w otulacz i wyje. Rece opadaja.

EDIT bez otulacza tez wyje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 10:19

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka a moze gazy go męczą? Płacze w sensie z krzykiem czy marudzi?
    Znam to jak moja miała kolki to mnie szlag jasny trafiał ale ciągle powtarzalam sobie ze przecież ona nie płacze mi na złość tylko ja boli...a jak nie boli to jest spokojnym i radosnym dzieckiem.
    O teraz np moja laleczka poplakiwala bo jeszcze odbić jej się chciało po 2 godzinach i jak ją wzięłam na ramię odbiła i jest cichutko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 10:33

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Kotka a moze gazy go męczą? Płacze w sensie z krzykiem czy marudzi?
    Znam to jak moja miała kolki to mnie szlag jasny trafiał ale ciągle powtarzalam sobie ze przecież ona nie płacze mi na złość tylko ja boli...a jak nie boli to jest spokojnym i radosnym dzieckiem.
    O teraz np moja laleczka poplakiwala bo jeszcze odbić jej się chciało po 2 godzinach i jak ją wzięłam na ramię odbiła i jest cichutko.

Moze i brzuszek ale to nei zmienia faktu ze ja ledwo zyje bo on sie tak wczesnie dzisiaj obudzil :/

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam z moją w mediamarkt Cię i na bylysmy garnki, ekspresowa tam to zajęło bo mała zaczęła marudzic (nie lubi sklepów)
    Potem jeszcze do lidla, gdzie kupilam sobie majty, a teraz jemu

Kotka: mały płacze także w dzień? A jak go nosisz i tulisz to też?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Kotka współczuję. ..moja od ok 2 tyg śpi juz porządnie a tez pamiętam pobudki o 4-5 i mało tego potrafiła cały dzień nie spać nie licząc drzemek po 15-30 mon ale to raczej był brzuszek bo teraz spokojnie przesypia noc i w dzień około 2 drzemki.
    Pewnie nie ma Cię kto odciążyć?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:03

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety dzisiaj to nawet jak go nosze to placze. Teraz troche sie na bujaczku zajal.

SMOKU - akurat jestem od prawie 2tyg w domu wiec babcia z dziadkiem pomagaja.

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstałam i mi lepiej, byłam już też na targu kupić ogóreczki na małosolne :D mniam :D mam nadzieję ze nie zeżrę wszystkich zanim małż wróci z pracy bo to jego specjalność więc mu przyjemności nie będę zabierać - niech robi ogórasy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:53

ewebii4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,
    Smoku gratki przesypianych nocy:)
    Lara mi wszyscy mówią że dr Brown najlepszy z butelek antykolkowych.

Nieukowa nie dziwie Ci się ale może mąż z racji tego że teść lekarz chciał dobrze??? nie wiem w sumie sama też bym nie chciała żeby moje sutki były tematem teść-mąż...to tak jakbyś z teściową i prostacie teścia rozmawiała.

ja się podłamałam trochę...wybrałam przecież szpital, byłam tam już wszystko mi pasi wiem że panie są miłe itd. iiiii wczoraj się dowiedziałam że 25 lipca do 8 sierpnia szpital będzie zamknięty bo mają sterylizacjię a ja mam termin na 27 kufa płakać mi się chce...nie chce innego szpitala a przecież dziecka nie zmuszę żeby wylazło wcześniej..bo jak?

Edit:
    Kotka współczuję ale pocieszające jest to że już niebawem problemy z brzuszkiem powinny ustąpić już jesteś bliżej niż dalej także życzę cierpliwości

Konwalio halo gdzie jesteś i co u Was??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:04

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham zalatana na 14 dni przed hehehehe
    Blondik suuuper kochana ze wyniki ok i Madzia zdrowo rośnie

Lara dr brown i tomme tippe sa ok :)

ja byłam u szefa, w zusie, w tescko po owoce na urodziny przedszkolne Zuzi na jutro zatankowałam autko i kupiłam nam przedwczesny prezent rocznicowy dysk zewnętrzyny zeby fotki zgrac :) b lapki stare wiec trzeba sie zabezpieczyc

a mnie po tym antybiotyku przyplątała sie jakaś inf grzybkowa wrr musze do gina dzwonic narazie tantum rosa przemywam

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ