Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wyczytalam że kobiety w ciąży maja bilet do energilandii za 49 zł a normalnie 89 zł, więc jedzcie poki mozecie
Maniek: ją też zamiast w mieście urodziłam się na wsi, bo akurat dezinsekcja czy deratyzacja, czy coś tam było wtedy
Zmiatam na spacer z małą -
kurde nie mam pomysłu a obiad.... ale wał.... masakra zero pomysłu
Zuźka dziś od 4 nad ranem buszuje jak nie wiem cotrochę pospała teraz znów szaleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 12:33
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam poledwiczki z indyka pieczone w piekarniku, do tego bób i mlode ziemniaczki, które kosztowały fortune, więc mam nadzieję, że będą smaczne.
Kurcze bylam w sklepie i patrze o młode ziemniaczki za 1,8 zł więc wzielam, ale kg, żeby nie dzwigac. kupiłam jeszcze kilka rzeczy i dopiero w domu zobaczyłam, że za ziemniaki zapłaciłam coś ponad 20 zł bo kosztowały 18 złno nic w ciąży wszystko mi się kręci i płacę podwójnie ;p
poproszę jeszcze meża by kupił kefir...bo jakoś się dziś ruszyć nie mogę. poprasowałam troszkę ok 2 godziny i nawet nie mam siły tego pochować ;/
edit.
chusta dotarławiąże, prasuje i ogólnie łamie ją ;p
Tak się cieszę, mam nadzieję, że synek będzie w niej grzecznie siedzieć ;p
Narazie wiąże łosia z obciażeniem mąki gryczanej ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 14:50
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
18 zł?????? to co to za ziemniaki? ze złota? masakra...
a ja dziś stwierdziłam ze przegięłam jak kupiłam ogórki gruntowe od rolnika za 4 zł/kg (w Tesco ostatnio były po 2 zł - ale się skończyły)a tu ziemniaki po 18 wow....
ale tak na pocieszenie to - kiedyś kupiłam jeansy w Makro czytam cenę 100 zł z kawałkiem a to calvina claina były, myślę wow ale okazja- okazało się że to było netto a za spodnie zapłaciłam prawie 200zł - głupio mi było przy kasie wiec zapłaciłam ale byłam na siebie tak wściekła że hej... -
Hejka!
Ja już po zabiegu, trochę bolało - przypomiałam sobie co to znaczy ból w tym miejscu i jak to było przy porodze, eh... chciała bym już to mieć za sobą
Maniek - skoro twoja ginka wróży wcześniejsze rozwiązanie to może zdażysz urodzić w wybranym szpitalu
u nas na obiad kurczak pieczony ziemniaczki brokuł i może jeszcze jakaś suróweczka - zobaczymy
zmykam po młodego i buty młodej musimy kupić bo nie ma żadnych stosownych na pogrzeb, na zakończenia roku do stroju galowego do szkoły i tak musiała w trampkach chodzić
wczoraj szukałyśmy ale większość modeli ma rozmiarówkę do 40 więc lipa bo młoda ma bagatela 41/42
nie wiem skąd to dziecko w takim rozmiarze mi się wzięło - musieli podmienić w szpitalu jednak
całe szczeście że już jej gira nie rośnie bo łaziła by w męskich
PS. Zgredka - Łucja jest cudnama piękne włoski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:16
Misi@, zgredka lubią tę wiadomość
-
Bierda TY masz chyba przedporodowego Powera:)
EDIT:
czekolady mi się kuźwa chce...już jadłam obiad, truskawki i kilka czereśni i dalej mi się chce...nie pójde kupić bo mi doopa urośnie do rozmiarów słoniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:27
Maniek
-
Ja też u brafiterki mam 70e lub f
Freja: dziękuje, miałam Ci też na próbie pisać, że bardzo dobrze wygladasz, a sobie wyobrazalam, że przy 3 ciąży, to już się wygląda na balonami, ale naprawdę slicznieFreja lubi tę wiadomość
-
obiecalam, ze dodoam zdjecia pokoju Roxanne i Marcela wiec dodaje
no i jeszcze wozka i kolyski
narazie jeszcze poscieli do lozeczka nie wkladam bo sobie pomyslalam, ze zrobie to dopiero za dwa tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:18
Smoczyca1, Krokodylica, LaRa, Nieukowa, Malenq, Blondik, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny