Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja u mamy, więc gotowanie mam z głowy
już jesteśmy po rosole.. na II danie będzie kasza pęczak z sosikiem i mięskiem i surówka z marchewki z jabłkiem 
na tych wyjazdach piękne jest to, że gdzie nie pójdę - tam czeka mnie obiad i nie mam problemu z gotowaniem
Nieukowa- propozycja męża to Adam? Mój też mi teraz takie zaproponował.. Adam mi się podoba, ale znowu Adaś jakoś mi nie leży.. jeju, ja chcę Juliana - będę płakaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:29
justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ja też mówiłam..nie działa.. ba nawet wyciągnęłam ciężą artylerię (kiedyś mi obiecał, że jak będę coś chciała albo będę chciała załatwić, to wystarczy, że powołam się na fakt, że przyjęłam jego nazwisko i będzie załatwione), to teraz mówi, że to tego nie dotyczy, bo on będzie to imię wymawiał całe życie i nie może być tak ze mu sie nie podoba.. trochę to rozumiem, ale może wybrać z tych co ja proponujeYasmin wrote:Powiedzcie mężowi - Ty dajesz nazwisko, ja daję imię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:08
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja już zaczynam odczuwać zgagę, np. po makowcu mam ;(
Cati - odczuwasz to jako pieczenie w przełyku i takie nieprzyjemne uczucie od żołądka - wg mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 15:40
cati lubi tę wiadomość
-
yhymm t nie mialam , ale zapewne jeszcze wszystko przede mnakonwalianka wrote:ja już zaczynam odczuwać zgagę, np. po makowcu mam ;(
Cati - odczuwasz to jako pieczenie w przełyku i takie nieprzyjemne uczucie od żołądka - wg mnie
-
nick nieaktualny