X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KROKO - kazdy sobei radzi jak umie :D (mam a mysli to przesuwanie sie Zuzi :)

Tankini pasuje! Miseczki 75E ;D. Ale dekolt jest mega wielki, niestety bluzeczka troszke krotkawa i mi moj pomarszczony brzuch wystaje troche. Ale moj maz stwerdzil ze tankini sa ladniejsze niz jednoczesciowe to kupilam tankini.

Takie kupilam czarne (tylko do tego spodenki zamias fig)
    http://www.bonprix.de/produkt/buegel-tankini-oberteil-rot-903063/#image

Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslicie ze jest sens kupowac krem przeciwsloneczny dla dziecka w tym wieku? Nie mam zamiaru wystawiac go na slonce wiec chyba nie potrzebuje?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak warto, słyszałam że to nie jest istotne czy dziecko jest na słońcu czy nie, trzeba smarować bo są sytuacje czy spacerki czy wyciąganie z wózka że to słoneczko jednak muska dzidziusia więc trzeba smarować

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja samrowałam ziajką dla dzieci z filtrem taki od pierwszych dni za chyba 6zł

Pati Belgia lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Myslicie ze jest sens kupowac krem przeciwsloneczny dla dziecka w tym wieku? Nie mam zamiaru wystawiac go na slonce wiec chyba nie potrzebuje?
    Kotka dzieci trzeba smarowac kremami z filtrem bo nawet wiatr opala.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko,mzdolna Zuzia.

Moja od dluzszego czasu na boki sie obraca, ale....tylko gdy kezy na plecach. Jak jest na brzuchu to lezy ladnie, az sie jej znudzi i jest placz ;)

Maniek, jak lezy na brzuchu, to taki sam efekt jak w innych pozycjach...

Yas, do sielanki to jeszcze troche ;) z chlopakami tak naprawde faknie zaczelo byk kolo 7-8 m.z. ;) ale zeby lepiej bylo...
    Powiedz, a jak Ci Kinga na wasze przybierala przy tych kolkach..

Moja coraz mniej przybiera....teraz w 3 tyg.przybrala niecale 300 g na siatce jest coraz nizej :(
    Pojechalam do sklpeu, maz mial dac jej butle jak sie obudzi, ale byl ryk a butli nie chcialla. Musialam wrocic.

Nie mam w co sie ubrac,ma u nas ladna pogoda. W nic sie nie mieszcze. Bluzki stare powyciagne ciazowe nosze. Mam 3 pary spodni, w kotre wejde, ale tylko jedne ciensze na pogode jak dzisiaj. Zadnych krotkich. Staniki albo za male, albo za duze przez co cyc wiszacy. No musze sobie cos kupic dla lepszego samopoczucia. Chyba zrobie drugie podjescie dzisiaj ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też się przesuwa do tyłu, wiecu muszę uważać żeby nie zostawiać jej blisko ściany (głową)..
    Bylysmy na krótkim spaceru w empiku kupilam zestaw 4 książeczek kontrastowych za 20.99 zł (normalnie jedna kosztuje 19 a tu taką promocja).

Mała jednak nie była cierpliwy, najpierw musiała ją nosić lub trzymać na rękach na ławce potem łaskawie nieco zasnęła, ale zdążyła tylko polecieć do lidla po ser jakiś w promo francuski, zjem kawałek i zobacze jak mała zareaguje, bo chyba nie jest to zupełnie wykluczone?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko - polecam

http://allegro.pl/spodnie-dzasminki-zwiewne-alladynki-haremki-pumpy-i5086619540.html
    http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5344354287&reco_id=d63a6eb4-1a69-11e5-bef1-027f8d968121&ars_rule_id=802&ars_socket_id=33&ars_source=ars

rewelacyjnie wyglądają bez względu jaki masz rozmiar :) po wypłacie zamawiam na lato nawet ze 3 pary :) no i cena rewelacyjna - do tego ubierasz czarny lub biały top i wyglądają mega :) ubrane do obcasa wyglądają elegancko a ubrane do klapeczek na sportowo :) nie mówiąc już o tym że kupisz nie wychodząc z domu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:56

MANIEK lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff cos mnie spanie bierze chyba walnę sobie drzemke potem spacerek

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Wrocilam z badan ;)
    Oczywiscie wszystko pieknie i ladnie :)
    Wedlug tego lekarz termin mam na 10.09 a nie na 5.09 jak twierdzi prowadzacy.
    Antos wazy 1500 gr.
    Wszytstko idealnie.
    Maluch znow pokazywal swoja meskosc i nawet ja lapal ;p
    Co za numerant ;)

PsotkaKotka, Arienna, Pati Belgia, Blondik, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez musicie ciagle calowac wasze dzieci? Ja sie nie umiem powstrszymac.Zjadlabym go :D

Misi@ lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w ramach dobrych wynikow skoczylam do empiku i kupilam mu zestaw 4 ksiazeczek kontrastowych za 20 zl,ajedna normalnie kosztuje 9,9 ...taka fajna promocja byla a i koszulke zielona mu kupilam i siostrzenicy sukienke (biedna ma ospe) i siostrzencowi koszulke.
    A potem kupilam sobie bagietke czosnkowa i to nie byl dobry pomysl, ladnie pachnie, ale jest mi teraz nie dobrze ;/

Kotka ja to bym juz chciala go wycalowac,narazie to mazcaluje moj brzuszek...czasem nawet probuje podgryzac, bo twierdzi, ze tam ma stopki i sie z nim niby droczy :D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka mnie wystarczy pooglądać zdjęcia Waszych pociech i tez bym je zjadła :D

a mój mąż od jakiegoś czasu wita się ze mną rano słowami- jak się czują moje dziewczyny :D kurde ale fajnie :D i jak tu nie byc szczęśliwym :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:34

LaRa lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A ja w ramach dobrych wynikow skoczylam do empiku i kupilam mu zestaw 4 ksiazeczek kontrastowych za 20 zl,ajedna normalnie kosztuje 9,9 ...taka fajna promocja byla a i koszulke zielona mu kupilam i siostrzenicy sukienke (biedna ma ospe) i siostrzencowi koszulke.
    A potem kupilam sobie bagietke czosnkowa i to nie byl dobry pomysl, ladnie pachnie, ale jest mi teraz nie dobrze ;/

Kotka ja to bym juz chciala go wycalowac,narazie to mazcaluje moj brzuszek...czasem nawet probuje podgryzac, bo twierdzi, ze tam ma stopki i sie z nim niby droczy :D

Zgredka twierdzi ze 19 ;).
    hmm moze kogos wysle po nie tez.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja całuje w szyję i moja się wtedy haha ;)

Misia: właśnie powyżej pisalam o tym zestawie ;) moja już oglądała, czapla wywołała radosną reakcję.

Kotko: teaz sprawdziła,że te akurat rzeczywiscie po 9 z 10, ale pamiętam, że z innej serii leciały po 19 bo żal mi było wydać wcześniej..
    Mozesz kupić na www empiku, do odbioru w wybranym sklepie empiku (płatne przy odbiorze)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:42

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ta książeczka wyglada? To moze wyślę malza do sklepu?

Ania tez sie pięknie odpycha nożkami, najlepiej jej to wychodzi na przewijaku podczas zakładania pieluszki - to jak walka z wiatrakami :) a jak głośno przy tym wygaduje, wogole głośno wydaje z siebie gugowanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:46

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są 4 w takim jakby pudełku co się wsuwa je tam, pokaże ci jedną z nich (jest zafoliowane i u mnie leżało w strefie wyprzedaży 30%mniej)

Zestawu na necie nie widzę ale ta jest w zestawie

http://www.empik.com/zwierzeta-wokol-nas-ksiazeczka-kontrastowa-malachowska-zofia,p1064145207,ksiazka-p

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zestaw tutaj http://www.empik.com/pakiet-ksiazeczki-kontrastowe-opracowanie-zbiorowe,p1105842595,ksiazka-p

tylko ile tam jets książeczek?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:05

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Są 4 w takim jakby pudełku co się wsuwa je tam, pokaże ci jedną z nich (jest zafoliowane i u mnie leżało w strefie wyprzedaży 30%mniej)

Zestawu na necie nie widzę ale ta jest w zestawie

http://www.empik.com/zwierzeta-wokol-nas-ksiazeczka-kontrastowa-malachowska-zofia,p1064145207,ksiazka-p
    Dokladnie te kupilam. Pakiet normalnie kosztuje 29,9 a jest teraz -30% i zaplacilam 20 zl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    zestaw tutaj http://www.empik.com/pakiet-ksiazeczki-kontrastowe-opracowanie-zbiorowe,p1105842595,ksiazka-p

tylko ile tam jets książeczek?
    To sa te. Sa tam 4 szt.
    Przez internet zawsze jest taniej, ale obecnie w sklepie cena jest atrakcyjniejsza, wiec warto sie przejechac. Bo empi i empik com to co innego i cenny sie roznia. Cenna obowiazujaca w sklepie to ta przekreslona a w necie czerwona. Promocje tez sa rozne ;)

‹‹ 970 971 972 973 974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ