WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freja wrote:
    Pati - oszczędzaj się i nie szalej jeśli skurcze wróciły, lubię Cię ale w kolejce nie przepuszczę ;p
    Freja nawet nie mam zamiaru sie w kolejke wpychac ;-) tylko to takie trudne nie wiedziec kiedy moze to nastapic a jak sami lekarze ze szpitala powiedzieli, ze u mnie to moze nastapic w kazdej chwili..

Ja wlasnie podjechalam pod gabinet mojego gina I czekam w aucie bo wizyte mam na 15:15 myslalam, ze korki beda a tu pusciutko :-)

Lara staram sie nie ruszac. Naprawde :-) tylko z koniecznosci :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my mamy w zestawie, ale mała cała mokra w niej, bo faktycznie mocno ciepła...szukam na olx coby kasy nie wydawać za wiele:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki bujaczek- leżaczek polecacie...czy te hybrydowe są dobre?

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara już jej mówiłam i mój brat jej mówił żeby rzuciła palenie bo tata dał rade to będzie jej lepiej...na co ona z tekstem że tyle w życiu jej przyjemności zostało....jak słyszę ten tekst to mam ochotę wziąć bejsbola i jej przywalić....

ależ mnie po tym sprzątaniu plecy naparzają już nie wiem jak się położyć albo usiąść aułłł.

Pati no właśnie w kolejce jeszcze ja jestem to Wy z Roxi czekajcie sobie spokojnie:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, dzieki za porady. To dzis podam malej kropelki i zobaczymy czy pomoga. Sobie i chlopakom kupie w PL. a ty tez plus bierzesz czy dla siebie masz inne?

Jaka spacerowke potrzebujesz?

My bylismy bardzo zadowoleni z mclarena. Ten najwiekszy model, chyba xlr. Bardzo wygodny i pojemny kosz. Mialam dla Jana i Leona a teraz i dla H bedzie.
    Z wiekszych to baby joger city slect. Super. Teraz kupilismy bugaboo, ktory jest lepszy od hartana, ale jogger wg mnie wygrywa. Troche zaluje, ze nie wzielam czegos sprawdzomego.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, ale mnie w plecach lupie :( Moj krzyz chyba mi peknie jak sie jeszcze raz schyle do malego. Jakies sugestie, jak moge sobie ulzyc?
    Niby sprzety mam wygodne, karmie oparta i juz sie do malego nie nachylam za duzo, a i tak mnie boli ;(

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko też biorę trilac plus ale w kapsułkach......

szukam czegoś na większych kołach i hartan widziałam takie ma

Nieukowa plecy od 5m mnie bolą :-/ i od jakiegoś tygodnia USZY.......mała piszczy, wrzeszczy, drze się w niebogłosy .....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:32

• beszka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqu, hartana nie polecam. Bardzo zaluje ze go kupilam. Biire fo PL i sprzedac chce

Hanka znw ma kolke :(

A gdzie jest Smoczyca?

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszko min 7dni popodawaj trilac...

no właśnie Smoczka dawno nie widziałam..........

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:52

• Freja Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już w domku - przegonił nas wiatr i ciemne chmury, a że po wczorajszej burzy wszędzie jeszcze na drzewach wiszą złamane gałęzie wolałam nie ryzykować

szybki marsz przyniósł jedynie taki skutek że jakaś buro-czerwona plamka na wkładce się pojawiła, pewnie szyjka się dalej otwiera - ciekawe ile ma?

jutro chyba jednak na to ktg będę musiała leźć jak się nic nie wykluje :(

Cati ? a Ty jak? Miałaś mieć dziś ktg i usg i jak?
    chyba że już?

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, u mnie spoko po badaniach, babka porownala wyniki poprzednich. Nadal mam niską emocjonalność i podwyższył mi się sumienność więc przestrzegała przed pracoholizmem.
    Poza tym zwróciła uwagę że powinna mieć jeszcze dwójkę dzieci to bym zobaczyła, że można jednak czegoś nie ogarnąć i żebym miała więcej osób do zarządzania ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe zgredka- ja nie lubię tych testów, bo jaki bym nie zrobiła a teraz na studiach na sobie ćwiczyliśmy wszystkie :P za każdym razem wychodzą mi rzeczy wykluczające się wzajemnie :D widocznie już taka jestem poryta :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi ale w sumie wiele się zgodziło, wg mojego
    A u dietetyczki 2,5 kg w 3 tyg w dół, ale w związku z tym, że nie ćwiczeń jak kiedyś to przy takiej samej wadze wg zapisków naszych wcześniej miałam uwaga 5cm mniej w talii i 7 mniej w brzuchu, a to naprawdę dużo wg mnie

Bylysmy w Agata meble i brw za komodą, ale albo nie było albo brzydsze niż w necie ;(

PsotkaKotka, Arienna lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ja kupiłam komodę w ikea, zobacz tam :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy komode z Ikea Malm a do tego moj maz zrobil nakladke - kupil jakies deski, sklecil i za 7 euro mamy bardzo ladny przewijak :)

Domi dzisiaj ma jakie sproblemy ze spaniem - spal dzisiaj 3 razy po 30min...
    Mam nadzieje ze za to jak teraz walnal w kime to pospi pare godzin.

MANIEK - kurde, jakbym swoja mame slyszala! No ale moja akurat nie moze ani alkohlu ani slodyczy. Raz rzucila fajki ale wrocila. Jedynie to udalo mi sie na niej wymoc zeby (przynajmniej jak ja jestem w domu) jarala na tarasie bo jak pali w domu to wszystkie kurtki wala fajami a teraz to tez przez wzglad na wnuczka!

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy u was tez sa takie zajecia sportowe specjalne dla kobiet po ciazy? Tutaj w Niemczech placi za to ubezpieczenie. To sa specjalne cwiczenia przywracajace sprawnosc po ciazy i porodzie.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma u mnie po ciąży.
    Wiem, że iekea, ale tam są wszystkie znszufladami a chcielibyśmy i szuflady i szafki

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko, tak sobie pisze z Yas i myślimy, ze moze jak sie juz ogarniesz ze wszystkim to byśmy sie spotkały np w parku śląskim co? Np w jakaś niedziele?

Dobranoc dziewczynki!
    Za terminówki trzymam kciuki!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MElduje poslusznie , ze u mnie cisza... i czekamy do poniedzialku. Moze Kuba sam sie zreflektuje by wyjsc wczesniej ;) jutro mam termin z OM

Misi@ lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Freja Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Cati jak to jutro masz termon z OM? Miałyśmy chyba równo OM - czyli 01.10.2014 chyba że coś mi się pokręciło?

Ja dziś jadę na ktg i ew. badania - zobaczymy co powiedzą i kiedy każą się zameldować ponownie

pozdrawiam wszystkich, miłego dnia

Nieukowa, Malenq, Misi@, Arienna lubią tę wiadomość

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
‹‹ 994 995 996 997 998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ