Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja wrote:Pati - oszczędzaj się i nie szalej jeśli skurcze wróciły, lubię Cię ale w kolejce nie przepuszczę ;p
tylko to takie trudne nie wiedziec kiedy moze to nastapic a jak sami lekarze ze szpitala powiedzieli, ze u mnie to moze nastapic w kazdej chwili..
Ja wlasnie podjechalam pod gabinet mojego gina I czekam w aucie bo wizyte mam na 15:15 myslalam, ze korki beda a tu pusciutko
Lara staram sie nie ruszac. Naprawdetylko z koniecznosci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lara już jej mówiłam i mój brat jej mówił żeby rzuciła palenie bo tata dał rade to będzie jej lepiej...na co ona z tekstem że tyle w życiu jej przyjemności zostało....jak słyszę ten tekst to mam ochotę wziąć bejsbola i jej przywalić....
ależ mnie po tym sprzątaniu plecy naparzają już nie wiem jak się położyć albo usiąść aułłł.
Pati no właśnie w kolejce jeszcze ja jestem to Wy z Roxi czekajcie sobie spokojnie:)Maniek
-
Malenqu, dzieki za porady. To dzis podam malej kropelki i zobaczymy czy pomoga. Sobie i chlopakom kupie w PL. a ty tez plus bierzesz czy dla siebie masz inne?
Jaka spacerowke potrzebujesz?
My bylismy bardzo zadowoleni z mclarena. Ten najwiekszy model, chyba xlr. Bardzo wygodny i pojemny kosz. Mialam dla Jana i Leona a teraz i dla H bedzie.
Z wiekszych to baby joger city slect. Super. Teraz kupilismy bugaboo, ktory jest lepszy od hartana, ale jogger wg mnie wygrywa. Troche zaluje, ze nie wzielam czegos sprawdzomego. -
nick nieaktualnyBeszko też biorę trilac plus ale w kapsułkach......
szukam czegoś na większych kołach i hartan widziałam takie ma
Nieukowa plecy od 5m mnie boląi od jakiegoś tygodnia USZY.......mała piszczy, wrzeszczy, drze się w niebogłosy .....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:32
-
nick nieaktualny
-
My już w domku - przegonił nas wiatr i ciemne chmury, a że po wczorajszej burzy wszędzie jeszcze na drzewach wiszą złamane gałęzie wolałam nie ryzykować
szybki marsz przyniósł jedynie taki skutek że jakaś buro-czerwona plamka na wkładce się pojawiła, pewnie szyjka się dalej otwiera - ciekawe ile ma?
jutro chyba jednak na to ktg będę musiała leźć jak się nic nie wykluje
Cati ? a Ty jak? Miałaś mieć dziś ktg i usg i jak?
chyba że już? -
Hejo, u mnie spoko po badaniach, babka porownala wyniki poprzednich. Nadal mam niską emocjonalność i podwyższył mi się sumienność więc przestrzegała przed pracoholizmem.
Poza tym zwróciła uwagę że powinna mieć jeszcze dwójkę dzieci to bym zobaczyła, że można jednak czegoś nie ogarnąć i żebym miała więcej osób do zarządzania ;( -
hehe zgredka- ja nie lubię tych testów, bo jaki bym nie zrobiła a teraz na studiach na sobie ćwiczyliśmy wszystkie
za każdym razem wychodzą mi rzeczy wykluczające się wzajemnie
widocznie już taka jestem poryta
-
Hihi ale w sumie wiele się zgodziło, wg mojego
A u dietetyczki 2,5 kg w 3 tyg w dół, ale w związku z tym, że nie ćwiczeń jak kiedyś to przy takiej samej wadze wg zapisków naszych wcześniej miałam uwaga 5cm mniej w talii i 7 mniej w brzuchu, a to naprawdę dużo wg mnie
Bylysmy w Agata meble i brw za komodą, ale albo nie było albo brzydsze niż w necie ;(PsotkaKotka, Arienna lubią tę wiadomość
-
My mamy komode z Ikea Malm a do tego moj maz zrobil nakladke - kupil jakies deski, sklecil i za 7 euro mamy bardzo ladny przewijak
Domi dzisiaj ma jakie sproblemy ze spaniem - spal dzisiaj 3 razy po 30min...
Mam nadzieje ze za to jak teraz walnal w kime to pospi pare godzin.
MANIEK - kurde, jakbym swoja mame slyszala! No ale moja akurat nie moze ani alkohlu ani slodyczy. Raz rzucila fajki ale wrocila. Jedynie to udalo mi sie na niej wymoc zeby (przynajmniej jak ja jestem w domu) jarala na tarasie bo jak pali w domu to wszystkie kurtki wala fajami a teraz to tez przez wzglad na wnuczka!
-
Biedronko, tak sobie pisze z Yas i myślimy, ze moze jak sie juz ogarniesz ze wszystkim to byśmy sie spotkały np w parku śląskim co? Np w jakaś niedziele?
Dobranoc dziewczynki!
Za terminówki trzymam kciuki! -
Dzień dobry!
Cati jak to jutro masz termon z OM? Miałyśmy chyba równo OM - czyli 01.10.2014 chyba że coś mi się pokręciło?
Ja dziś jadę na ktg i ew. badania - zobaczymy co powiedzą i kiedy każą się zameldować ponownie
pozdrawiam wszystkich, miłego dniaNieukowa, Malenq, Misi@, Arienna lubią tę wiadomość