Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze jestem mprzerazona. Mieszkam prawie na odludziu, ale jest tu zaklad kt. Produkuje cos tam. Wlasciwie tylko biura i przyjechalo pelno strazy. Wlaczylam sobie wiadomosci a tam, ze nastapil wyciek gazu. I jeszcze nie ewakuowano pobliskich mieszkancow...kurcze teraz tyo boje sie zasnac ;/ oby nic nie wybuchlo. Maz chce przesunac lozko by w razie wybuchu odlamki szkla nas nie poranily ;/
-
nick nieaktualny
-
Misia:myślę o Was, żeby było dobrze.
Moja właśnie jest usypiala, ale słabo idzie, a wszyscy w domu chcą już spać. ;( przynajmniej w dobrym humorze dało radę ją wykąpać..
Malenq: śliczna malutka, takie oczy żywe i kumate
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Malenq na szczescie zdążyłam zdjęcia obejrzeć. Kosia jest prześliczna. Ma piękne oczka. Bedzie łamała serca chłopców. Jak ona juz urosła... Jej nie mogę w to uwierzyć. Pamietam jak pokazywalas nam mała jak sie urodziła... A teraz... Taka śliczna mała królewna... Możesz być dumna z coruni
Wczoraj pierwszą łyżeczka marchewki a za "chwilę" pierwsza randka......
Oooo tak Zgredko "kumata" to ona jest już na całego:-D
Misi@ jejuuuu uuuu.....nawet nie Wim co napisać...jesteście nadal w domku? Czy jednak ewakuacja?
Pati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
I jak tam MISIA? Ewakuowali was?
U nas okropna noc. Maly sie caly czas budzil i rzucal. Uratowalo mnie woombi chociaz tez sie rzucal w nim ale o wiele mniej. Moj plan jest teraz zmeczyc go na maksa, napompowac mlekiem, zapakowac do wombiaka i lulu.
-
Kotka: co znaczy, że się rzucał? Macha lapkami i nóżkami, usztywnia się i płacze?
Moja raz się obudziła (chyba), potem znowu koło 7 i po szybkim karmieniu zasnęła i śpi..
Ja dziś idę do psychologa na badania w związku z praca, zbadać czy się nadaje, nie żebym nie robiła tego 2 lata temu ;( wrr -
Hej gangsterki
Dzis jade po odbior auta a na 16 do gina mam wizyte
Milego dnia
Ps Misi@ I jak tam u Was sytuacja?
Malenq to prawda.... dzieci rosna tak szybko... moj Marcel juz ma 7, 5 a tak niedawno polozyli mi go od razu po porodzke na brzuchu... -
Misi@ co z Wami? Mam nadzieje, że wszystko ok.
Cati?
Freja?
Ostatnio cicho tu od Kroko i Smoczycy, Yas, Nenaa, Helenq, Lili nie wspominając juz o Tamce ;(Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Buuu, a ja się nie załapalam na zdjęcia Kosi
Misia, jak nocka?
Cati trzymam kciuki za wizytę i skurcze
Obaj moi synowie mają imiona drugie, po dziadkach, podoba mi się ten zwyczaj, choć imię drugie Tymka bardzo mi się podoba i zastanawiałam się czy czasem nie nazwać tak Patryka.
Patryk wczoraj spał od 19.10do dziś 5.30, dwa razy karmienie, pierwsze 1 w nocy. Od 5.30 do 6 . 10 przelezal w łóżeczku i gadal, a my spaliśmy dalej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 13:35
-
Cześć!
Witam się przeterminowana ;( 40+1 ciekawe ile jeszcze?
Misia - mam nadzieję że noc była spokojna i wszystko ok
cati wrote:A tak odnosnie mnie... to jutro jade na kontrole do szpitala , KTG moze USG jak uprosze , i zobaczymy co dalejtak wiec o 12:30 mam wizyte zobaczymy co mi powiedza moze mi wywolaja porod...
Ja mam się na ktg zgłosić w piątej jeśli dalej nic się nie wydarzy i wówczas mam się umówić na przyjęcie do szpitala, ale liczę że nie będzie takiej konieczności - żenada by to była jak by trzeba było wywoływać 3 poród :]
Kupiłam wczoraj jeszcze leki dla psa ( czterdzieści parę złotych) no i się okazało że już w tym miesiącu nie ma szans aby jej kupić tę karmę co zwykle (niby lepszą Brit dla tłuściochów) bo w ostatnim miesiącu przez moje badania i inne nie spodziewane wydatki musiała mieć Pedrigree, tym razem dostała Friskies Maxi - mam nadzieję że nic jej nie będzie bo piszą o tych karmach że to trucizna - choć jak była młodsza to dostawała karmy z tego przedziału cenowego - tzw supermarketowe... ale wydatek 700zł w ciągu tygodnia jednak poczułam po kieszeni..
teraz młoda na obóz jedzie więc jeszcze kieszonkowe i zapewne jakieś drobiazgi przed wyjazdem, a wypłata kolejna pewnie juz 80% - ze względu na urlop macierzyński
dobrze że dla bąbla mam już wyprawkę z zapasem, chyba że też coś mnie zaskoczy
wiadomo witaminki trzeba będzie kupić ale to już nie są straszne kosztyPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja, Cati to 3mam kciuki - wszak już 40tyg minęło......
Tamuś na FB się udziela, śliczny ten jej kawaler:)
Moja też ciężko spała tzn. prawie nie spała, a ja dziś zombie jestem
a ja szukam kojca dla małej, bo wędruje-pełza po całym pokoju - ale takiego co mogłabym na zewnątrz też wynosić, i spacerówki bo ta dodana do gondoli jest strasznie masywna, ocieplana więc na zimę w sam raz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 14:58
Freja, Pati Belgia, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
udało sie nam przetrwać
Dopiero przed wyjściem do pracy mąż pootwierał okna...od razu przyjemniej
Dziś przychodzi do mnie siostra...a moja mama już od rana dzwoniła, że tata pojechał po ogórki, by mogli mi zaprawić i ugotują mi zupę buraczkowa, gołąbki, potrawkę z kurczaka i podrzucą.
Miłego dnia!
Cati, Freja trzymam kciuki za maleństwa, by juz nie bawiły sie w chowanego i chciały już pojawić się na świecie
Miłego dnia!Freja, Malenq, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Misia, same pysznosci.
Ja w zw.z Hanki kolkami jestem na diecie, ale chyba janoleje, bo efektow nie widze. Jedynie produkty mleczne odstawie.
Kawa mi sie marzy i zastanawiam sie nad jej spozyciem
Psotka, moja Hanka jak macha i sie rzuca tzn,ze brzuch boli. Biore na rece i nosze. Czasem godzine, az sie mala zrelaksuje i odbije, wypierdzi porzadnie.
Malenqu, sorawdzilam. Mam trilac plus. W jakiej dawce podajesz kosi?
Moj starszak cierpi na zaparcia od urodzenia, w zw. Z czym jezdzi na kontrole do kliniki. Probowaismi z innymi probiotykami, ale moze faktycznie ten sprobujemy.
Ja jem sniadanko. Nieprzytomna i zastanWiam sie jak to wszystko ogarnac, bo maz z H na dworze, J i L w domu i trzeb aim jakos czas zorganizowac, ale musze tez ogarnac dom, bo nie pmaietam kiedy byl ostatnio sprzatany tak porzadniej
Do tego sniadanie w siebie wmuszam, bo znow to samo. Juz nie moge. -
nick nieaktualnyBeszko jak masz w kroplach to 5-6kropli na łyżeczkę z mleczkiem, lub do butelki, a Ty również przyjmuj probiotyk, dla synka też daj....widzisz trilac plus jako jeden z niewielu nie posiada w składzie nic z mleka...u nas zaczęło się normować po ok 8-10dniach, a teraz jak bierzemy codziennie to problemów kupkowo-wzdęciowych brak...nawet teraz przy ząbkowaniu.....
tu masz trochę o działaniu trilacu
http://ostoja-gostyn.pl/3249-2/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 09:53
beszka lubi tę wiadomość
-
Ale się zdziwiłam - moja ginka do mnie smsa wysłała z pytaniem "jak tam?" - miło że pamięta, że wczoraj termin minął - jestem pod wrażeniem
bardzo pozytywnym
Malenq, LaRa, Misi@, beszka, Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja wrote:Ale się zdziwiłam - moja ginka do mnie smsa wysłała z pytaniem "jak tam?" - miło że pamięta, że wczoraj termin minął - jestem pod wrażeniem
bardzo pozytywnym
więcej do niego nie wrócę...Freja lubi tę wiadomość
-
Ta moja lekarka ma niesamowitą pamięć - nie wiem jak ona to robi po i płeć pamięta i leki jakie mi dała, ostatnio się przyznała, że niestety nie pamięta na adresu ale jakoś na ko... była ulica (przy pisaniu recepty) i zdębiałam że to też pamięta