Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMari jeszcze bob i warzywa zielone.
Ja biore tez preparat szelazo..mozna kupic bez recepty, a sklad ma fajny bo b12, zelazo, wit c plus kwas foliiwy.
Mi podwyzszyla sie troche hemoglobina na 10,6 a mialam gorzej.
No i spada mi ta b12, ale juz taka moja uroda :p
Pati no to teraz juz spokojnie lezakuj...ja wstalam wynitkowac zeby i dostalam bure od meza...normalnie straszy mnie tesciowa, ze po nia zadzwoni by mnie pilnowala...a od przyszlego tyg ma urlop wiec bedzie mnie pilnowac...
Kurcze odcinek ledzwiowy boli juz od lezenia..moge termofor podlozyc? Bo wiem, ze we wczesnej ciazy jest to nie wskwazane, ale teraz to juz chyba moge?
Neukowa, Biedroneczko piekne te wasze malenstwa i Wy wygladacie na takie szczesliwe
Malenqa jak Kosia i jej warzywko ?marissith lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Mari jeszcze bob i warzywa zielone.
Ja biore tez preparat szelazo..mozna kupic bez recepty, a sklad ma fajny bo b12, zelazo, wit c plus kwas foliiwy.
Mi podwyzszyla sie troche hemoglobina na 10,6 a mialam gorzej.
No i spada mi ta b12, ale juz taka moja uroda :p
Pati no to teraz juz spokojnie lezakuj...ja wstalam wynitkowac zeby i dostalam bure od meza...normalnie straszy mnie tesciowa, ze po nia zadzwoni by mnie pilnowala...a od przyszlego tyg ma urlop wiec bedzie mnie pilnowac...
Kurcze odcinek ledzwiowy boli juz od lezenia..moge termofor podlozyc? Bo wiem, ze we wczesnej ciazy jest to nie wskwazane, ale teraz to juz chyba moge?
Neukowa, Biedroneczko piekne te wasze malenstwa i Wy wygladacie na takie szczesliwe
Malenqa jak Kosia i jej warzywko ?on sie strasznie martwi... Kochany braciszek
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaą no właśnie BIAŁA MARCHEWKA smakowała bardzo bardzo, aż łyżeczkę wyrywała hehehè
Ze swojego warzywniaka będę sama robić, a mam: pasternak, marchewką zwykłą, pietruszka, ziemniaki, szpinak, cukinia, dynia, buraczki....
Z kupnych słoiczków zielony groszek, brokuł, kalafior,
A jak mała usiądzie to zaczynamy z BLW i odstawiamy papki.....
A tu macie coś jak dzieciaki będą starsze
http://documents.pageflip-flap.com/zh5/59792#.VZ1ZhGh7a2c=&p=4Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 19:45
Misi@, Pati Belgia, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale cudna Malenq ta twoja krolewna
Moja ma taka sama kropke na zrenicy jak ja to w niczym nie przeszkadza jest u mnie od zawsze ale jakos strres zalapal
Lara kiedys o tsh pisalyscie ja mam malej zbadac po miesiacu i po pol roku plus ft4Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczko, cudna mala. Widok siostr rozczulajavy
Malenqu, Kosia przecudna
A u nas kolka znowu. Tzn, nie tak tragicznie jak wczesniej, bo nie placze caly czas, ale jest nerwowa, poplakuje. Jak reke mamy na brzuchu to czuc jak powietrze sie przemieszcza. Jeny kuefy te problemy brzuszkowe sie skoncza.... Dzus ze znajomym rozmawialam, to powiedzial, ze uch corka pol roku sie meczyla -
nick nieaktualnyBeszko a podajesz jakiś pribiotyk dla małej??? Bo ją piję trilac plus i małej podaję taki sam....nieszczelne jelita to poważny problem współcześnie....
Moja po pribiotyk nie ma tfu tfu tfu problemów brzuszkowych....
Jejku jakie biedne jesteście....
I dziękujemy wszystkim za miłe słowa -
Nie podaje probiotykow. Boje sie ze bedzie gorzej. Gdzies czytalam, ze komus sie pogorszylo po bio gai. Kropli na kolke tez nie pidaje, bo w ogole nie pomagaly, to nie chcialam malej chemia faszerowac.
Mam w domu wlasnie bio gaie i trilac. A Kosi kolki po tym probiotyku przeszly? -
A tak odnosnie mnie... to jutro jade na kontrole do szpitala , KTG moze USG jak uprosze , i zobaczymy co dalej
tak wiec o 12:30 mam wizyte zobaczymy co mi powiedza moze mi wywolaja porod...
Malenq, LaRa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Malenq, cudna Kosia!!! Serio, piekna
Juz ma pół roku, a niedawno była akcja z wysyłaniem Ciebie do szpitala! Och to było tak niedawno.
Biedronko, Ani wyszło podobne tsh jak mi.
27.07 ide do mojego endo i wezmę tez wynik Ani. Niech obejrzywynik Ańi to 2,425.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekujemy:-D
Beszko po trilacu plus (musi być plus no w nim nie ma nic z mleka) małej przeszło wszystko,tzn zatwierdzenia, i biegunki itp. Wszystko się unformowało, trilac plus bierze się także przy antybiotyku więc uważam że małej się nie pogorszy, spróbować zawsze warto...bio gai nie znam!
A i mnie w końcu perystaltyka jelit zaczyna się normować, a mam wysadzone jelita...więc po sobie widzę że zaczyna działać....
Cati słońce a Tobie o życzę aby jutro były już poważne skurcze:-D
Laruś a no czas zapierdziela heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:52
-
Malenq na szczescie zdążyłam zdjęcia obejrzeć. Kosia jest prześliczna. Ma piękne oczka. Bedzie łamała serca chłopców. Jak ona juz urosła... Jej nie mogę w to uwierzyć. Pamietam jak pokazywalas nam mała jak sie urodziła... A teraz... Taka śliczna mała królewna... Możesz być dumna z coruni
Malenq lubi tę wiadomość