Gdzie rodzić w Olsztynie? Mamy proszę o opinie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dwie moje corki sa z poprzedniego malzenstwa. Starsza ma 12 mlodsza w kwietniu 10. Jak wspominalam moj obecny ma problem no i poddalismy sie in vitro wyszlo jak wyszlo. Reszte historii znasz Ta cukrzyca to pic na wode fotomontarz Jaki masz wynik tej cukrzycy na czczo? Normalny czlowiek ma do 100 dobry do 125 nietolerancje glukozy a powyzej 125 cukrzyce. To co robia z ciezarnymi to jest chore Nafaszeruja cie insulina Dbaj o diete bo tak jest zdrowo tak czy siak dla malenstwa jak juz bedziesz po wizycie i nie bedziesz mogla sobie poradzic z tym cukrem na czczo po mierzeniu codziennym piecset razy to dam ci pare moich sprawdzonych rad jak to zbic zeby uniknac insuliny (aaa doczytalam ze juz nie chodzisz to poprostu dbaj o dietke i nie miej wyrzutow sumienia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 12:23
-
Pamiętam kochana tę sytuację. Opisywałaś.
Ważne, abyście byli szczęśliwi
Oczekujecie potomka i to jest najważniejsze;)
Co do śmiesznej cukrzycy ciążowej.
Na czczo po krzywej cukrowej miałam: 97, po 1 h- 159,po 2h- 114.
Stwierdzono, że skoro norma u ciężarnych to 90, a u mnie 97, to Wesołek ma cukrzycę 30 stopnia. Bo już nie wiem jak to nazwać.
Zatem wizyta w Poradni Diabetologicznej.
Za 2 razem wkurzyli mnie na maksa, bo:
1) ważyli mnie w butach. A buty mam do kolan, kurna.. ;P
Waga: 60 kg w butach. Pani ot tak sobie odjęła niecały kg. Czyli bez butów 59,2,
2) Mierzenie ciśnienia zadając pytania, kiedy poród, itd..,
3) Nie zdążyłam jeszcze wyjść z pokoju, a Pani krzyczy" następna".
Mierzę sobie cukier glukometrem. A chciałam napisać, że nie stosuję ich durnych diet;)
Mój cukier na czczo jest maks do 87. Po 1 h od posiłku jest nawet 80, ale zazwyczaj do 100.
Zrobiłam taki mały teścik. Zbadalam cukier contour plus na czczo- 86. Pojechałam do labolatorium. A tam wskazało mi 85;)
Zmieniam diabetologa do jasnej ciasnej;) -
Heheh najgorsze jest to ze jak sie bedziesz stresowac tym cukrem to on ci jeszcze na zlosc urosnie Baby z diabetologicznej poradni to ZŁOOOOO w zyciu tam nie pojde chociazbym mialam cukru 200 to juz sobie pojde do uprzejmego prywtnego lekarza )) A twoja ciaza nr 1?
-
Tam jest masówka.
Nic powiedzieć nie mogłam, bo Pani mówi.
Ostatni raz tam moja noga stała.
Pójdę do lux medu.
Chociaż też nie wiem co to za goguś.
Tak, to moja ciąża number one;)
2 poprzednie poronilam..
Zrobiłam z mężem badania kariotypu. Wszystko jest ok. Jesteśmy zdrowi.
Już nie wnikam czemu tak się stało.. -