Ginekolog w Warszawie - kto godny polecenia do prowadzenia ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dzięki za wszystkie wasze słowa tutaj. Czytałam was ukradkiem od kilku tygodni, ale dopiero teraz założyłam konto, żeby się do was odezwać
Czytałam was, bo stałam przed wyborem lekarza, który poprowadzi moją ciążę. Wasze opinie były mi bardzo pomocne, ale ostatecznie zdecydowałam się na lecznicę alfa-lek. Byłam najpierw u doktor Magdaleny Broś Konopielko na konsultacji, ale ona chociaż ma ogromną wiedzę o wpływie lekarstw, szczepień i chorób na ciążę, nie prowadzi ciąży. Zatem zapewne oddam się pod opiekę doktor Agnieszki Jodzis. W ogóle Alfa-Lek poleciła mi moja bratowa, ale ona ciążę prowadziła państwowo, ja chcę prywatnie. Słyszałyście coś o doktor Jodzis (tutaj zdjęcie i info: www.alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/16_ginekolog/336_lekmed_agnieszka_jodzis)?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 01:12
-
Zdecydowanie mogę polecić dr Marcina Wronę. Pracuje w szpitalu na Krowej, przyjmuje prywatnie w przychodni Idealist na Meissnera (piękna przychodnia połączona ze spa), oraz w przychodni zdrowie w Legionowie (na nfz ale kolejki sięgające nawet 6 miesięcy, za wizytę można też zapłacić wtedy będzie szybciej). Mi osobiście pomógł zajść w ciążę, a tak poza tym to jest przemiły, wyrozumiały, super delkatny i mimo tego że jest młody jest specjalistą usg, wykonuje badania usg genetyczne.
-
madziulka112 wrote:Zdecydowanie mogę polecić dr Marcina Wronę. Pracuje w szpitalu na Krowej, przyjmuje prywatnie w przychodni Idealist na Meissnera (piękna przychodnia połączona ze spa), oraz w przychodni zdrowie w Legionowie (na nfz ale kolejki sięgające nawet 6 miesięcy, za wizytę można też zapłacić wtedy będzie szybciej). Mi osobiście pomógł zajść w ciążę, a tak poza tym to jest przemiły, wyrozumiały, super delkatny i mimo tego że jest młody jest specjalistą usg, wykonuje badania usg genetyczne.
Potwierdzam, przychodnia na Goclawiu super
Ja akurat tam chodzę tylko na usg trymestralne do Doktor Hameli (mam bardzo blisko , oj nie wiem czy na nastepna ciaze nie wybiore jej jako mojego lekarza prowadzacego.
ps. Moja kumpela była u niego na usg i bardzo sobie chwaliła, świetny lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 21:55
-
waszka88 wrote:Hej dziewczyny a czy któraś z Was zna dobrego lekarza, który przyjmuje w przychodni na Madalińskiego?
Ja chodze do Krzywdzińskiego(prywatnie)-poleciła mi go koleżanka, której prowadził ciążę, ale wiem, że teraz tam jest duzo zmian, no i część dobrych lekarzy nie przyjmuje już w przychodni przyszpitalnej, tylko prywatnie, a w szpitalu maja dyzury i odbieraja porody.
Może na znanylekarz znajdziesz kogos polecanego? -
Ja z czystym sumieniem polecam dr Łukasza Lewczuka, przyjmuje w Babka Medica, pracuje natomiast w szpitalu Św. Zofii. Dużo pisać nie muszę, wystarczy sprawdzić sobie opinię w internecie- Wszystko się zgadza co do niego w 100%. Żeby wszyscy ginekolodzy podchodzili z taką pasja do swojego zawodu, byli tak uprzejmi i empatyczni a przy tym posiadali tak ogromną wiedze.. jak on
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 08:56
-
Dziewczyny a czy możecie kogoś polecic z Medicovera w Wawie ? mam tam abonament do tej pory zwiedziłam dwóch lekarzy z czego jeden potraktował mnie szablonowo drugi owszem wczół sie zlecił badania ale co mnie odstraszyło to to ze podejrzewał zapalenie pęcherza przepisał mi antybiotyk ( silny i drogi) i kazał go wziąć przed wykonaniem badania moczu ( to taki antybiotyk na dwa dni był ) ale mnie cos tknęło i nie wizięłam tego leku a badanie wyszło dobrze bez żadnych odchyleń ... mozecie kogoś polecic czy raczej olac abonament i iść i bulić prywatnie?
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam okazje leżeć na patologii ciąży na Madalińskiego. I gdybym miała jeszcze raz być w ciąży to tylko i wyłącznie dr Maciej Gawlak. Cudowny człowiek, mega sympatyczny i ma wielkie doświadczenie w prowadzeniu zagrożonych ciąż. Jest ordynatorem na Madalińskiego.
-
Mam pytanie do dziewczyn z wawy, czy któras z Was chodzi w wawie do lekarza na NFZ? możecie kogos polecić? chodzi mi tez o lekarza do którego jest szansa dostać się z dnia na dzien, bo np wczesniej tu gdzies polecany dr Majnert w szpitalu Bródnowskim - niestety ale nie przyjmą chyba ze sie jest z nagłego przypadku czy cos
Chica Mala lubi tę wiadomość