X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog w Warszawie - kto godny polecenia do prowadzenia ciąży
Odpowiedz

Ginekolog w Warszawie - kto godny polecenia do prowadzenia ciąży

Oceń ten wątek:
  • AnnaKarolina Debiutantka

Wysłany: 30 kwietnia 2014, 01:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzięki za wszystkie wasze słowa tutaj. Czytałam was ukradkiem od kilku tygodni, ale dopiero teraz założyłam konto, żeby się do was odezwać :)

Czytałam was, bo stałam przed wyborem lekarza, który poprowadzi moją ciążę. Wasze opinie były mi bardzo pomocne, ale ostatecznie zdecydowałam się na lecznicę alfa-lek. Byłam najpierw u doktor Magdaleny Broś Konopielko na konsultacji, ale ona chociaż ma ogromną wiedzę o wpływie lekarstw, szczepień i chorób na ciążę, nie prowadzi ciąży. Zatem zapewne oddam się pod opiekę doktor Agnieszki Jodzis. W ogóle Alfa-Lek poleciła mi moja bratowa, ale ona ciążę prowadziła państwowo, ja chcę prywatnie. Słyszałyście coś o doktor Jodzis (tutaj zdjęcie i info: www.alfa-lek.pl/pl/nasi_specjalisci/16_ginekolog/336_lekmed_agnieszka_jodzis)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 01:12

• madziulka112 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowanie mogę polecić dr Marcina Wronę. Pracuje w szpitalu na Krowej, przyjmuje prywatnie w przychodni Idealist na Meissnera (piękna przychodnia połączona ze spa), oraz w przychodni zdrowie w Legionowie (na nfz ale kolejki sięgające nawet 6 miesięcy, za wizytę można też zapłacić wtedy będzie szybciej). Mi osobiście pomógł zajść w ciążę, a tak poza tym to jest przemiły, wyrozumiały, super delkatny i mimo tego że jest młody jest specjalistą usg, wykonuje badania usg genetyczne.

ex2btv73x12fukei.png
    6sutvflo52wpzljo.png
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulka112 wrote:
    Zdecydowanie mogę polecić dr Marcina Wronę. Pracuje w szpitalu na Krowej, przyjmuje prywatnie w przychodni Idealist na Meissnera (piękna przychodnia połączona ze spa), oraz w przychodni zdrowie w Legionowie (na nfz ale kolejki sięgające nawet 6 miesięcy, za wizytę można też zapłacić wtedy będzie szybciej). Mi osobiście pomógł zajść w ciążę, a tak poza tym to jest przemiły, wyrozumiały, super delkatny i mimo tego że jest młody jest specjalistą usg, wykonuje badania usg genetyczne.

Potwierdzam, przychodnia na Goclawiu super :)
    Ja akurat tam chodzę tylko na usg trymestralne do Doktor Hameli (mam bardzo blisko :), oj nie wiem czy na nastepna ciaze nie wybiore jej jako mojego lekarza prowadzacego.

ps. Moja kumpela była u niego na usg i bardzo sobie chwaliła, świetny lekarz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 21:55

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • waszka88 Ekspertka

Wysłany: 11 maja 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) a czy któraś z Was zna dobrego lekarza, który przyjmuje w przychodni na Madalińskiego?

lolka83 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
  • lolka83 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    waszka88 wrote:
    Hej dziewczyny :) a czy któraś z Was zna dobrego lekarza, który przyjmuje w przychodni na Madalińskiego?

Ja chodze do Krzywdzińskiego(prywatnie)-poleciła mi go koleżanka, której prowadził ciążę, ale wiem, że teraz tam jest duzo zmian, no i część dobrych lekarzy nie przyjmuje już w przychodni przyszpitalnej, tylko prywatnie, a w szpitalu maja dyzury i odbieraja porody.
    Może na znanylekarz znajdziesz kogos polecanego?

MamoZobacz.pl

wff22n0auovilby7.png
  • waszka88 Ekspertka

Wysłany: 12 maja 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, poszukam coś jeszcze w necie :)

[link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
  • Welina Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z Was prowadziła ciążę w Lux-Medzie? I u kogo?
    Może znacie opinie na temat dr Janiny Kęsickiej?

dqpri09k9d4fedco.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:30

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 11 września 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z czystym sumieniem polecam dr Łukasza Lewczuka, przyjmuje w Babka Medica, pracuje natomiast w szpitalu Św. Zofii. Dużo pisać nie muszę, wystarczy sprawdzić sobie opinię w internecie- Wszystko się zgadza co do niego w 100%. Żeby wszyscy ginekolodzy podchodzili z taką pasja do swojego zawodu, byli tak uprzejmi i empatyczni a przy tym posiadali tak ogromną wiedze.. jak on

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 08:56

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 11 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:30

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 12 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka a ile bierze za wizyte z usg

wiesz co to zależy od tygodnia ciąży. 150 zł z tego co pamiętam ( ja mam akurat wykupiony pakiet w Babka Medica) ale na prawdę gorąco polecam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 18:25

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Madelline Nowa

Wysłany: 24 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja co prawda jestem świeżakiem, bo jestem w 3 miesiącu, ale przyjaciółka poleciła mi dr Andrzeja Nowakowskiego z przychodni PROSEN (Płocka 17) czy prowadził ciążę którejś z Was? Będę wdzięczna za opinie :)

• kassandra Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy możecie kogoś polecic z Medicovera w Wawie ? mam tam abonament do tej pory zwiedziłam dwóch lekarzy z czego jeden potraktował mnie szablonowo drugi owszem wczół sie zlecił badania ale co mnie odstraszyło to to ze podejrzewał zapalenie pęcherza przepisał mi antybiotyk ( silny i drogi) i kazał go wziąć przed wykonaniem badania moczu ( to taki antybiotyk na dwa dni był ) ale mnie cos tknęło i nie wizięłam tego leku a badanie wyszło dobrze bez żadnych odchyleń ... mozecie kogoś polecic czy raczej olac abonament i iść i bulić prywatnie?

Alorrene13 lubi tę wiadomość

a955ed6c3d328059e9acdaf02cabf69f.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja rowniez chodze do Piotra Czempińskiego( Szpital Praski). Polecam.
    narazie wszystko dobrze- moja ciaza na poczatku byla zagrozona.

Miriam lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna kurde ale tęsknię za doktorkiem :( jak możesz to pozdrów go :) kazał mi przyjść dopiero po 3 okresie a tu cisza Zoja ma juz prawie pol roku a tu nawet jednego nie było nie to żebym narzekała ale no chce juz do lekarza hihi ;)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nigdy do ginekologa nie ciagnelo:) juz bym chciala urodzic i miec to za soba:) ale fakt- mily jest:D

Miriam lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Madzia82 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam okazje leżeć na patologii ciąży na Madalińskiego. I gdybym miała jeszcze raz być w ciąży to tylko i wyłącznie dr Maciej Gawlak. Cudowny człowiek, mega sympatyczny i ma wielkie doświadczenie w prowadzeniu zagrożonych ciąż. Jest ordynatorem na Madalińskiego.

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponawiam pytanie Kasandry. Znacie fajnego ginekologa w Medicover lub w szpitalu bródnowskim ?

syy26iyeeuly3wjb.png
  • Nana86 Ekspertka

Wysłany: 21 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn z wawy, czy któras z Was chodzi w wawie do lekarza na NFZ? możecie kogos polecić? chodzi mi tez o lekarza do którego jest szansa dostać się z dnia na dzien, bo np wczesniej tu gdzies polecany dr Majnert w szpitalu Bródnowskim - niestety ale nie przyjmą chyba ze sie jest z nagłego przypadku czy cos

Chica Mala lubi tę wiadomość

• Nana86 Ekspertka

Wysłany: 21 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alorrene13 wrote:
    Ponawiam pytanie Kasandry. Znacie fajnego ginekologa w Medicover lub w szpitalu bródnowskim ?

dr Majnert podobno srednio fajny, ale kompetentny, tylko ze nie da rady sie tak zapisac

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ