X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ginekolog w Warszawie - kto godny polecenia do prowadzenia ciąży
Odpowiedz

Ginekolog w Warszawie - kto godny polecenia do prowadzenia ciąży

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr. Barbarę Kurek, przyjmuje prywatnie na Grochowskiej. Dzięki niej udalo mi się zajść w druga ciążę. Zawsze mnie uspokaja, ma zdrowe podejście, dokładnie wszystko tłumaczy. Bardzo dobrze robi usg i nigdy niczego nie bagatelizuje. Spokojna, rzeczowa i bardzo miła.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z całą pewnością polecam dr Ewę Filipp, pracuje w IMiD, przyjmuje w Medicoverze i Junonie na Grzybowskiej. Chyba lepiej trafić nie mogłam. Jedyny problem, to terminy, długo trzeba czekać i trudno się dostać.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Mapciunia Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr Jerzy Zwoliński. Mega lekarz i człowiek.

nowamamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poleci ktoś jakiegoś ginekologa do prowadzenia ciąży w Warszawie na NFZ?

• JoD Ekspertka

Wysłany: 4 listopada 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam Katarzynę Czekaj. Przyjmuje w przychodni Zacisze na Tużyckiej, ale nie wiem jakie są aktualnie terminy na NFZ do niej.

relgi09k7rgp63rp.png
  • Domi82 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Poszukuję dobrego specjalisty na USG połówkowe w Warszawie. Jakieś nazwiska? Dzięki z góry za pomoc.

oar8vfxmmnw6im3i.png
  • FeliceGatto Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi82 wrote:
    Cześć. Poszukuję dobrego specjalisty na USG połówkowe w Warszawie. Jakieś nazwiska? Dzięki z góry za pomoc.

CM Praga, dr. Salti. Mega sprzęt, super specjalista. W poprzedniej ciąży jako pierwszy wykrył mi nieprawidłowości z lozyskiem. W tej ciążę prowadzę u doktorka ze szpitala, ale na usg biegam do Saltiego.

http://szogunowmatka.blogspot.com/
  • olenka173065 Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi82 polecam dr Krzysztof Maj,bardzo ciepły,konkretny lekarz.200 zł za bardzo dokładne USG wraz ze zdjęciami i płytką.

olenka173065
  • Wilka Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr Kajdy z przychodni św. Zofii. Kompetentna, specjalistka od spraw trudnych. Bardzo szybko potrafi wychwycić nieprawidłowości i jest bardzo dokładna.
    Sprzęt mają najlepszej klasy, możliwe 3 d i 4d (ale to później niż połówkowe).

• Asia_08 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy możecie polecić dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży w Warszawie w Medicover?
    Czytałam o dr Filipp, ale nie ma dostępnych terminów..

uwo93e3kacedpezy.png
  • P. Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy macie może jakieś doświadczenia z lekarzami z Boramedu? Zastanawiam się nad przychodnią na Ursynowie, może ktoś kogoś poleci?

Zdrowy Synuś <3
    PI4mp2.png

* Aniołek - 9 tc - 05.2016
  • Agis Przyjaciółka

Wysłany: 19 września 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo sobie chwalę panią Małgorzatę Uchman-Musielak. Przyjmuje medicover w Wilanowie.

f2w33e3ko1nuzwjb.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 19 września 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia_08 wrote:
    Dziewczyny, czy możecie polecić dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży w Warszawie w Medicover?
    Czytałam o dr Filipp, ale nie ma dostępnych terminów..
    To ja polecę dla przyszłych mam: dr Pietraszek (przyjmuje w Medicoverze na Inflanckiej). Szkoda, że już nie mam pakietu, bo poszłabym do niego znowu..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Abata Znajoma

Wysłany: 20 września 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciążę prowadził Pan Marek Litmanowicz. Zajął się mną porządnie.
    opierniczył, że mam cyrk w książeczce i pomógł w leczeniu infekcji.
    Chodzę do niego do Luxmedu. Natomiast przyjmuje, tez prywatnie.
    Na usg dodatkowe chodziłam do Pana Marka Florczak z Adad Med. Niższe ceny jak na Warszawę, dobry sprzęt, świetny lekarz! Jestem z obu bardzo zadowolona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 10:38

• Maretta Nowa

Wysłany: 23 września 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam różne doświadczenia z warszawskimi lekarzami. Najlepsze jak do tej pory to zdecydowanie MediCenter na Mokotowie. Mają chyba pięciu specjalistów ginekologów a poza tym pewnie z setkę innych specjalistów. Dla mnie dobry lekarz to szczegółowe badania, nie oszczędzanie na laboratorium czy USG i indywidualne podejście, a to właśnie tam znalazłam. Fakt, że z pierwszą panią doktor nie do końca znajdowałyśmy wspólny język więc zmieniłam na cudowną dr Podsiadły. Dzięki takim lekarzom człowiek od razu się spokojniejszy staje i ciąża też nie jest dzięki temu tak uciążliwa. Myślę, że długo nie będę zmieniać lekarza a pani doktor będzie jeszcze długo pracowała, bo dawno nie czułam się tak dokładnie zbadana i pewna swojego stanu zdrowia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) ktoś zna jakiegoś lekarza skłonnego do wypisania L4 ? dziekuję za podpowiedzi

• French_Lover Znajoma

Wysłany: 5 grudnia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Gwiazdeczka a ile bierze za wizyte z usg

wiesz co to zależy od tygodnia ciąży. 150 zł z tego co pamiętam ( ja mam akurat wykupiony pakiet w Babka Medica) ale na prawdę gorąco polecam :)

Gwiazdeczka - a ja właśnie chciałam wykupić pakiet prowadzenie ciąży i zapytałam o to, czy mogę wybrać lekarza i co? Konsultant z Babki powiedział mi, że dr Lewczuk nie przyjmuje w ramach pakietów :( Na pytanie dlaczego? - "Taka jest decyzja lekarza". :( :(

w57vgov3sg8z8thq.png
  • Basha Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was prowadziła ciążę u dr Tomasza Songina?

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • nowamamusia Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś poleci dobrego gina gdzie nie ma długich terminów czekania ? Najlepiej na Mokotowie.

Czy któraś wykupowala pakiet prowadzenia ciąży? Co o tym myślicie ?

<3 Stella <3
    thgfyx8djroaom65.pngP6lup2.png
  • MamaMaja:) Nowa

Wysłany: 4 marca 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 lutego 2019, 14:05

Majeczka27
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ