Ginekolog w Warszawie - kto godny polecenia do prowadzenia ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam dr. Barbarę Kurek, przyjmuje prywatnie na Grochowskiej. Dzięki niej udalo mi się zajść w druga ciążę. Zawsze mnie uspokaja, ma zdrowe podejście, dokładnie wszystko tłumaczy. Bardzo dobrze robi usg i nigdy niczego nie bagatelizuje. Spokojna, rzeczowa i bardzo miła.
-
nick nieaktualny
-
Domi82 wrote:Cześć. Poszukuję dobrego specjalisty na USG połówkowe w Warszawie. Jakieś nazwiska? Dzięki z góry za pomoc.
CM Praga, dr. Salti. Mega sprzęt, super specjalista. W poprzedniej ciąży jako pierwszy wykrył mi nieprawidłowości z lozyskiem. W tej ciążę prowadzę u doktorka ze szpitala, ale na usg biegam do Saltiego.http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Asia_08 wrote:Dziewczyny, czy możecie polecić dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży w Warszawie w Medicover?
Czytałam o dr Filipp, ale nie ma dostępnych terminów.. -
Moja ciążę prowadził Pan Marek Litmanowicz. Zajął się mną porządnie.
opierniczył, że mam cyrk w książeczce i pomógł w leczeniu infekcji.
Chodzę do niego do Luxmedu. Natomiast przyjmuje, tez prywatnie.
Na usg dodatkowe chodziłam do Pana Marka Florczak z Adad Med. Niższe ceny jak na Warszawę, dobry sprzęt, świetny lekarz! Jestem z obu bardzo zadowolona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 10:38
-
Ja mam różne doświadczenia z warszawskimi lekarzami. Najlepsze jak do tej pory to zdecydowanie MediCenter na Mokotowie. Mają chyba pięciu specjalistów ginekologów a poza tym pewnie z setkę innych specjalistów. Dla mnie dobry lekarz to szczegółowe badania, nie oszczędzanie na laboratorium czy USG i indywidualne podejście, a to właśnie tam znalazłam. Fakt, że z pierwszą panią doktor nie do końca znajdowałyśmy wspólny język więc zmieniłam na cudowną dr Podsiadły. Dzięki takim lekarzom człowiek od razu się spokojniejszy staje i ciąża też nie jest dzięki temu tak uciążliwa. Myślę, że długo nie będę zmieniać lekarza a pani doktor będzie jeszcze długo pracowała, bo dawno nie czułam się tak dokładnie zbadana i pewna swojego stanu zdrowia.
-
nick nieaktualny
-
Gwiazdeczka27 wrote:Gwiazdeczka a ile bierze za wizyte z usg
wiesz co to zależy od tygodnia ciąży. 150 zł z tego co pamiętam ( ja mam akurat wykupiony pakiet w Babka Medica) ale na prawdę gorąco polecam
Gwiazdeczka - a ja właśnie chciałam wykupić pakiet prowadzenie ciąży i zapytałam o to, czy mogę wybrać lekarza i co? Konsultant z Babki powiedział mi, że dr Lewczuk nie przyjmuje w ramach pakietów Na pytanie dlaczego? - "Taka jest decyzja lekarza".