Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Zieloneoliwki spoko mój mąż mi ciągle powtarza że jestem alkoholiczką jak zaczynam opowiadać czego to się nie napije jak już bede mogła
w sumie dobrze że w tej ciazy jestem bo przed ciąża już naprawdę ostro dawalismy w palnik
kwiatakacji, Pola_27, alicja_ lubią tę wiadomość
-
A co do wagi, to ja startowałam z poziomu 50kg,a teraz już jest 61...Oprócz wystającego brzucha nie widać jakoś szczególnie tych dodatkowych kg. Mam tylko nadzieję,że na koniec nie będzie coś w stylu "+20kg" lub więcej
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki spoko mój mąż mi ciągle powtarza że jestem alkoholiczką jak zaczynam opowiadać czego to się nie napije jak już bede mogła
w sumie dobrze że w tej ciazy jestem bo przed ciąża już naprawdę ostro dawalismy w palnik
Mąż też się śmieje, że jak się dossam to skończę w AA.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:27
-
alicja_ wrote:Ja słyszałam zaś, że są dozwolone.
W internecie też pełno jest artykułów, że są bezpieczne.
"Kinesiotaping to metoda wręcz idealna dla kobiet w ciąży ze względu na:
-bezbolesność
-działanie jedynie na warstwy powierzchniowe
-brak zawartości jakichkolwiek substancji leczniczych.
Kinesiotaping to metoda w pełni bezpieczna dla mamy jak i rozwijającego się w jej łonie dziecka."
Więcej np. tu: http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/15/3318
niedozwolone są wszelkie plastry rozgrzewające - bo jak sama nazwa wskazuje, rozgrzewają i zawierają substancje lecznicze, które przesdostaja sie do organizmu.
Za to pozostaje tak jak pisała Alicja kinesiotaping - świetna metoda plastrowa.
Waga 6 plusWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:38
alicja_, Suerte lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny spoko, nie jestescie same, dołaczam sie do grona utajnionych alkoholiczek
My przed ciaza lubilismy sobie robic wieczorek, sami we dwoje, romantycznie z mnóstwem żarcia i bimberku:D tańce, spiewy, przytulańce i wiadomo jak się konczyłoi ostatnio coraz powtarzam, ze tesknie za takim wieczorem i na pewno jak juz urodze to sobie jeden wieczor odbijemy, oczywiscie jak gin da zielone światełko
Pola_27, ZieloneOliwki, alicja_ lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:My podobnie, najgorsze jest to że do tej pory chodzimy do znajomych i mąż się niczym nie przejmuje a ja popijam herbatkę. Wściekam się wtedy:P Ja już powiedziałam szwgierce żeby do szpitala pod pazuchą przyniosła pół litra i paczkę fajek
Mąż też się śmieje, że jak się dossam to skończę w AA.
No jak idziemy do znajomych to mój też się nie przejmujeno ale z drugiej strony co, mam mu żałować bo ja nie mogę ... Bez sensu
zresztą już się trochę przyzwyczailam
Ja już mam kolekcję weselnych w szefce bo byliśmy na 3 weselach na których nie pilam
Mąż mi powiedział że jak już odstawie Antka od cyca to on mi osobiście poleci po 0,7 i będzie mi polewal -
Matleena wrote:Czemu są zabronione?7w3d 💔
-
MeGi2986 wrote:Dziewczyny spoko, nie jestescie same, dołaczam sie do grona utajnionych alkoholiczek
My przed ciaza lubilismy sobie robic wieczorek, sami we dwoje, romantycznie z mnóstwem żarcia i bimberku:D tańce, spiewy, przytulańce i wiadomo jak się konczyłoi ostatnio coraz powtarzam, ze tesknie za takim wieczorem i na pewno jak juz urodze to sobie jeden wieczor odbijemy, oczywiscie jak gin da zielone światełko
Oj tak u nas też tak byłouwielbialam te wieczorki zawsze było ostro
MeGi2986, Ola_45, Pchelkaa, gosia mmr lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:A w jakim plynie pierzecie? Ja czesc wypralam w proszku ale musze kupic teraz nowa paczke wiec moze plyn bym kupila7w3d 💔
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:42
alicja_ lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
Ja wódki nie piję, ale za to uwielbiam, whisky, rum czy gin z colą czy spritem itp, ostatnio mąż pił whisky z colą i miał taki cudowny chuch... już tak mi się chce że nawet powdychać jest dobrze... albo Baileys mmmm, ale mi narobiłyście smaka, w carrefourze ostatnio widziałam syrop Irish Cream bez alkoholu, muszę sobie zakupić, chociaż znając życie nawet podobne nie będzie.
gosia mmr lubi tę wiadomość
-
rewelka wrote:Ja wódki nie piję, ale za to uwielbiam, whisky, rum czy gin z colą czy spritem itp, ostatnio mąż pił whisky z colą i miał taki cudowny chuch... już tak mi się chce że nawet powdychać jest dobrze...
I co, postanowilas go przelecieć? On zadowolony że tak na Ciebie działa a to te whisky :DD
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRewelka "cudowny chuch", padlam:-D hahahaha.
Tez marze o takich wieczorkach:-) po porodzie dzieciaczki pewnie nie pozwola Nam na takie wieczory;-)
A dlugo po porodzie czeka sie na zielone swiatlo co do seksu? I jak to jest przy sn a jak przy cc
?
A gdzie Pchełka? Dawno sie nie odzywała, chłopcy wrócili do szkoły to pewnie zabiegana. Mam nadzieje ze u niej wszystko ok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehehe:-) przejrzałam pierwsze kilka stron forum, kurcze jakie to byly stresy, beta, cien cienia, pierwsze wizyty, wizyty serduszkowe:-D a teraz stare wyjadaczki:-D
Dziewczyny- naox, annielica, muamua, halwaya- co u Was? Jak znosicie w sumie juz koncowke ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 15:21
alicja_, Suerte lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Ja słyszałam zaś, że są dozwolone.
W internecie też pełno jest artykułów, że są bezpieczne.
"Kinesiotaping to metoda wręcz idealna dla kobiet w ciąży ze względu na:
-bezbolesność
-działanie jedynie na warstwy powierzchniowe
-brak zawartości jakichkolwiek substancji leczniczych.
Kinesiotaping to metoda w pełni bezpieczna dla mamy jak i rozwijającego się w jej łonie dziecka."
Więcej np. tu: http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/15/3318
Ja jestem oklejana od 2 tygodni - sam ginekolog mi poradzil i jest wielka wielka ulga.
Naprawde polecam!!alicja_ lubi tę wiadomość