X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow mama Julka ale brzuszek :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:13

Mama-julka, Karola1990, MeGi2986, moniek90, genoweffa, pati_zuzia, Ola_45, alicja_, kwiatakacji, lilianna, Marta0912, Flakonik lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik i Ty mowisz ze jestes wielka baba???? Prosze Cie! Nawet w biodrach nie jestes szeroka. Laseczka jak nie patrzy, czy od frontu czy z boku:-)

Mama Julka niezla pileczka:-)

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:31

Pola_27, justyna14, Ola_45, kwiatakacji lubią tę wiadomość

l22ntv73ogvn473k.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Acik i Ty mowisz ze jestes wielka baba???? Prosze Cie! Nawet w biodrach nie jestes szeroka. Laseczka jak nie patrzy, czy od frontu czy z boku:-)

Mama Julka niezla pileczka:-)

No pchelka już mamy 8 pak na wadze więc samo za siebie to mówi :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie wygladasz:-) ja mam 75, wiec nie duzo mi brakuje:-D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no pewnie mam ciężkie kosci, i teraz Antek po mnie też ma ciężkie.. :P :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    No to nie wygladasz:-) ja mam 75, wiec nie duzo mi brakuje:-D
    Ty masz 75?? Hmm dziwne jak dobrze kojarzenia Twoje fotki z różowo fioletowym dywanikiem to wygladasz na chudzinke :>

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:55

Pola_27, alicja_ lubią tę wiadomość

d69c20mmk9myteud.png
  • gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mi też narobiłyście smaka alkoholowego :) w sumie u nas już jesień w pełni ja to bym się dobrego grzańca napiła, takiego niezbyt słodkiego ale z bakaliami i pomarańczą koniecznie na dworze sączyć sobie w ostatnich ciepłych promieniach słońca.
    Na wódkę to jakoś chęci nie mam ale juz jakieś drinki to czemu nie:)

Pola_27 lubi tę wiadomość

tb73hdge49irrilb.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie kumpelka (jak to mawiaja nasi faceci -kolezanki od kieliszka) molestuje która ma wesele w ostatni weekend maja że do tego czasu muszę już odstawić bo muszę się z nią napić na jej panieńskim :P bo inaczej nie będzie udany :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Oj tak u nas też tak było :D uwielbialam te wieczorki zawsze było ostro :D

Nooo u nas też ciekawie było :D na samą myśl mi tęskno... Dużo żarełka, dużo wina, seksi fatałaszki i baraszkowanie w wyrze :) Mężulek lubi swoje fantazje spełniać.
    Poza tym ja mam ochotę na piwo, takie zimne i dobre, że po kilku łykach bekłabym jak chłop z rynsztoka :D

Z innej beczki... Z babcią moją kontakty dziś kategorycznie zerwałam ! Zablokowałam jej numer, spakowałam rzeczy które małej kupiła i jutro ślę paczuszkę... Taką mi dzisiaj przykrość sprawiła, że pół dnia nie mogłam się przestać telepać, aż miałam ochotę zapalić... Pomyślałam sobie, za jakie grzechy, co ja zrobiłam? Byłam za dobra.

No ale nie ma co się rozczulać, chuj tam z nimi wszystkimi za przeproszeniem. Żyć trzeba dalej. Na poprawę humoru zamówiłam łóżko do sypialni i komodę hehe

Ola_45, kwiatakacji, Mama-julka lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk

Ale wtedy Twoje maleństwo będzie miało już 5 miesięcy i na pewno będziesz już wprowadzać też stały pokarm więc chyba wyjątek na parę toastów będziesz mogła zrobić:) choć ja się nie znam może bardziej doświadczone mamy się wypowiedzą.

tb73hdge49irrilb.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia mmr wrote:
    Acikk

Ale wtedy Twoje maleństwo będzie miało już 5 miesięcy i na pewno będziesz już wprowadzać też stały pokarm więc chyba wyjątek na parę toastów będziesz mogła zrobić:) choć ja się nie znam może bardziej doświadczone mamy się wypowiedzą.

Też tak myślę :) zresztą planuje po 4 mcu zacząć go odstawiac więc pewnie i tak już nie będę karmić wtedy ale wiadomo plany planami a życie życiem ;)

Pola! Co się stało ???

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak, my czasem jak miałam wolny weekend to też kupowaliśmy alkohol, robiliśmy smaczną kolację, włączaliśmy film i kończyło się w łóżku i tak spędzaliśmy wieczór we dwoje;)

Eee tam, ja się nie rozczulam Acikk i swojemu powiedziałam że skoro ja miałam 8 miesięcy abstynencji i nosiłam nasze dziecko to teraz ja nadrabiam i on będzie 8 miesięcy nosił a ja w tango :D
    Tylko mój nie chce mi polewać, mówi że dwa wypiję i padnę po takim okresie abstynencji... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS miło wiedzieć że nie jestem sama :D

• gosia mmr Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola
    Co się stało? To przykra sytuacja strasznie i na pewno bardzo bolesna. Ja z moimi babciami emocjonalnie daleko jestem więc nie daje się zranić zbyt łatwo. Ale jak się w 18 tc dowiedziałam że niewydolność szyjki ciąża zagrożona itp. To byłam roztrzęsiona a babcia do mnie dzwoni żeby pocieszała dziadka bo on tak biedny moja sytuację przeżywa. Nie mogłam uwierzyć w to, co słyszę. Widzę ze starsi ludzie naprawdę tracą kontakt z rzeczywistością. Także nie bierz do siebie za bardzo jej zachowania.

tb73hdge49irrilb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, to na pewno dla Ciebie przykre ale staraj się nie podchodzić emocjonalnie do tej sytuacji. Najważniejsza jesteś teraz Ty i Maleństwo:)
    Ja też nie mam bliskich więzi ze swoją Babcią, a zawsze marzyłam o takiej prawdziwej Babci... Zazdrościłam mojemu mężowi jaką miał. Świetna kobieta, nigdy o żadnym wnuku nie zapomniała, pysznie gotowała i zawsze była taka ciepła, nawet dla mnie gdy mnie pierwszy, drugi, trzeci raz widziała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ty masz 75?? Hmm dziwne jak dobrze kojarzenia Twoje fotki z różowo fioletowym dywanikiem to wygladasz na chudzinke :>

Dobrze kojarzysz:-D

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:57

• Acikk Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki mój powiedział że będzie mi polewal aż się porzygam :P taki miły :DD

Pchelkaa jestem wzrokowcem :D dlatego jak któras z dziewczyn zmienia tu fotke to sie potem zastanawiam kto to :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:46

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1105 1106 1107 1108 1109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ