Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow mama Julka ale brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:13
Mama-julka, Karola1990, MeGi2986, moniek90, genoweffa, pati_zuzia, Ola_45, alicja_, kwiatakacji, lilianna, Marta0912, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Acik i Ty mowisz ze jestes wielka baba???? Prosze Cie! Nawet w biodrach nie jestes szeroka. Laseczka jak nie patrzy, czy od frontu czy z boku:-)
Mama Julka niezla pileczka:-)
No pchelka już mamy 8 pak na wadze więc samo za siebie to mówi -
nick nieaktualny
-
No to mi też narobiłyście smaka alkoholowego
w sumie u nas już jesień w pełni ja to bym się dobrego grzańca napiła, takiego niezbyt słodkiego ale z bakaliami i pomarańczą koniecznie na dworze sączyć sobie w ostatnich ciepłych promieniach słońca.
Na wódkę to jakoś chęci nie mam ale juz jakieś drinki to czemu nie:)Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Oj tak u nas też tak było
uwielbialam te wieczorki zawsze było ostro
Nooo u nas też ciekawie byłona samą myśl mi tęskno... Dużo żarełka, dużo wina, seksi fatałaszki i baraszkowanie w wyrze
Mężulek lubi swoje fantazje spełniać.
Poza tym ja mam ochotę na piwo, takie zimne i dobre, że po kilku łykach bekłabym jak chłop z rynsztoka
Z innej beczki... Z babcią moją kontakty dziś kategorycznie zerwałam ! Zablokowałam jej numer, spakowałam rzeczy które małej kupiła i jutro ślę paczuszkę... Taką mi dzisiaj przykrość sprawiła, że pół dnia nie mogłam się przestać telepać, aż miałam ochotę zapalić... Pomyślałam sobie, za jakie grzechy, co ja zrobiłam? Byłam za dobra.
No ale nie ma co się rozczulać, chuj tam z nimi wszystkimi za przeproszeniem. Żyć trzeba dalej. Na poprawę humoru zamówiłam łóżko do sypialni i komodę heheOla_45, kwiatakacji, Mama-julka lubią tę wiadomość
-
gosia mmr wrote:Acikk
Ale wtedy Twoje maleństwo będzie miało już 5 miesięcy i na pewno będziesz już wprowadzać też stały pokarm więc chyba wyjątek na parę toastów będziesz mogła zrobićchoć ja się nie znam może bardziej doświadczone mamy się wypowiedzą.
Też tak myślęzresztą planuje po 4 mcu zacząć go odstawiac więc pewnie i tak już nie będę karmić wtedy ale wiadomo plany planami a życie życiem
Pola! Co się stało ??? -
nick nieaktualnyOj tak, my czasem jak miałam wolny weekend to też kupowaliśmy alkohol, robiliśmy smaczną kolację, włączaliśmy film i kończyło się w łóżku i tak spędzaliśmy wieczór we dwoje;)
Eee tam, ja się nie rozczulam Acikk i swojemu powiedziałam że skoro ja miałam 8 miesięcy abstynencji i nosiłam nasze dziecko to teraz ja nadrabiam i on będzie 8 miesięcy nosił a ja w tango
Tylko mój nie chce mi polewać, mówi że dwa wypiję i padnę po takim okresie abstynencji... -
nick nieaktualny
-
Pola
Co się stało? To przykra sytuacja strasznie i na pewno bardzo bolesna. Ja z moimi babciami emocjonalnie daleko jestem więc nie daje się zranić zbyt łatwo. Ale jak się w 18 tc dowiedziałam że niewydolność szyjki ciąża zagrożona itp. To byłam roztrzęsiona a babcia do mnie dzwoni żeby pocieszała dziadka bo on tak biedny moja sytuację przeżywa. Nie mogłam uwierzyć w to, co słyszę. Widzę ze starsi ludzie naprawdę tracą kontakt z rzeczywistością. Także nie bierz do siebie za bardzo jej zachowania. -
nick nieaktualnyPola, to na pewno dla Ciebie przykre ale staraj się nie podchodzić emocjonalnie do tej sytuacji. Najważniejsza jesteś teraz Ty i Maleństwo:)
Ja też nie mam bliskich więzi ze swoją Babcią, a zawsze marzyłam o takiej prawdziwej Babci... Zazdrościłam mojemu mężowi jaką miał. Świetna kobieta, nigdy o żadnym wnuku nie zapomniała, pysznie gotowała i zawsze była taka ciepła, nawet dla mnie gdy mnie pierwszy, drugi, trzeci raz widziała. -
nick nieaktualny
-
Zieloneoliwki mój powiedział że będzie mi polewal aż się porzygam
taki miły :DD
Pchelkaa jestem wzrokowcemdlatego jak któras z dziewczyn zmienia tu fotke to sie potem zastanawiam kto to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 16:46
alicja_ lubi tę wiadomość