Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyakira wrote:Czy ktos, tak jak ja, nie ma jeszcze wybranego imienia i wózka dla dziecka???
Klementyna, Aniela, Liliana, Izabela, Idalia, Nina, Adela, Klara, Apolonia, Helena
starsza siostra to Alicja
A ja mam wybrany wózek, a z imieniem jest problem :'(
Kiedyś miałam fazę na Anielę. Fajnie, że masz wybrane takie nietypowe. Jakbym miała wybrać to wahałabym się pomiędzy Niną, Lilianą i Helenką.akira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:43
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja też mam za sobą prawie całą nieprzespaną noc. W dodatku mała wyczyniała takie harce jakby chciała przed brzuch wyjść
Jestem po badaniach. Po 16 wyniki. Oby to była zwykła alergia...
Daj zaraz znać!!! Jestem pewna że to nie cholestaza -
Mama-julka wrote:A ja mam wybrany wózek, a z imieniem jest problem :'(
Poza tym jest drogi i nie wiem, czy warto az tyle kasy wydawac.
Do Julka pasuje mi Leon. Gdyby u mnie byl chlopiec, to mialby na imie Jaś.
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:A ja właśnie się bardzo wyspałam dzisiaj
Dawno tak dobrze nie czułam się rano, nic nie boli (prawie), brzuch mięciutki (zawsze mam lekko twardawy rano), w nocy raz się tylko obudziłam
Tylko kaszel mnie męczy trochę bo się przeziębiłam..
Chociaż Ty sobie pospalaś, fajnieDobrze, że z brzuchem ok, wiem jakie to stresujące. A kaszel postaraj się zwalczyć, żeby z tego nic gorszego nie było.
-
revvelka wrote:Akira, ja wózka jeszcze nie wybrałam ale imię już mam. Z tych Twoich propozycji Helena albo Liliana najbardziej do mnie przemawiają
Ja dzisiaj poczynilam kolejne zakupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18314e3059d7.jpg
ile placilas za rozki? Co maja w srodku? -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyakira wrote:a co wybralas? Ja tez w sumie mam wybrany, ale martwi mnie to, ze nie mozna go nigdzie w Warszawie obejrzec i bralabym go bez przymierzenia sie do niego
Poza tym jest drogi i nie wiem, czy warto az tyle kasy wydawac.
Do Julka pasuje mi Leon. Gdyby u mnie byl chlopiec, to mialby na imie Jaś.
Kupujemy Roan Bass. A Tobie jaki się podoba? Pewnie jakiś wypas z zagranicy skoro go nawet w W-wie nie ma
Błędnie zrozumiałaś mój nickJa jestem Julka, ale coś musi być w tym bo... nad Leonem się zastanawiałam
Mam siostrzeńca Jana, czyli Jasia
Zapomniałam dodać, że mamy siostry o tym samym imieniu, tylko że moja jest młodsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 12:08
-
nick nieaktualnyOla_45 wrote:No właśnie próbuję od kilku dni i za bardzo nic nie pomaga..
Jakieś propozycje?
Syrop z cebuli? Któraś raz pisała o sosnowym. Herbata z malin. A jeśli masz suchy i męczący (miałam taki na początku c.) to polecam z apteki homeopatyczny bez alkoholu Drosetux.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
2 PROCEDURA IVF :
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Mama-julka wrote:A Tobie jaki się podoba? Pewnie jakiś wypas z zagranicy skoro go nawet w W-wie nie ma
corce kupowalam drozszy wozek i po poltora roku uzytkowania go dobrze sprzedalam. Tak wiec jezdzilysmy super wozkiem, ktory kosztowal nas de facto 500 pln, a zawieral wszelkie akcesoria typu dobry fotelik, adaptery, spiworek, pokrowce na kola etc. Na potem kupilam lekka spacerowke, ktora czeka na druga corke.
Mama-julka wrote:Błędnie zrozumiałaś mój nickJa jestem Julka, ale coś musi być w tym bo... nad Leonem się zastanawiałam
Mam siostrzeńca Jana, czyli Jasia
ale masz starszego synka, prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 12:15
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Mam koleżankę ginekologa i mi sprzedała ten patent, a do tego moje laboratorium ma taką glukozę dla ciężarówek
Czy kwaśna? Hmmm, nie wiem czy o takiej ilości cukru można powiedzieć, że jest kwaśna, ale jak ja robiłam krzywą to z wypiciem tej cytrynowej nie miałam problemów żadnych
Akira, najważniejsze żeby imię się podobało Tobie i mężowi. Zdanie innych olej.
Dzięki. W przychodni pewnie jest zwykła, ale powiem że ma mi zrobić do picia moją kupną.
Pewnie, że imię ma się im podobać, ale jak pyta to odpowiedziałam.
-
nick nieaktualnyakira wrote:Czy ktos, tak jak ja, nie ma jeszcze wybranego imienia i wózka dla dziecka???
Które z ponizszych imion Wam sie podoba - mini ankietaale może pomoże nam w wyborze. Jesli, jakies imie jest dla was wybitnie brzydkie, też napiszcie, prosze.
Klementyna, Aniela, Liliana, Izabela, Idalia, Nina, Adela, Klara, Apolonia, Helena
starsza siostra to Alicja
dziekuję za pomoc
alisss871 - dzieki za fajny patent ze slomka. Wyprobuje!
Nina!akira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja też mam za sobą prawie całą nieprzespaną noc. W dodatku mała wyczyniała takie harce jakby chciała przed brzuch wyjść
Jestem po badaniach. Po 16 wyniki. Oby to była zwykła alergia...
ja to samo! Od 4 nie spałam...
Co się dzisiaj dzieje
Trzymam kciuki za wyniki:) -
nick nieaktualny