Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChciałam dziś iść na glukozę. Usunęłam dopiero grubo po północy i obudziłam się o czwartej (nawet nie na kibelek!) i usunąć nie mogłam. Po szóstej wstałam zrobić sobie śniadanie. Jakoś mnie zmuliło po nim i mąż łaskawie dał pospać do dziewiątej. Bo ma denerwujący zwyczaj macania. Zawsze mnie to wku... bo się rozbudzam.
Tak zawsze jest, jak muszę rano wstać to się nie wysypiam.
Jutro wizyta na NFZ i lekarka będzie niepocieszona. Ja się nie przyjmuję bo 12-ego idę do mojego doktorka. A jutro co by się nie działo - idę to łyknąćMuszę mieć to z głowy
-
Mama-julka wrote:Po szóstej wstałam zrobić sobie śniadanie. Jakoś mnie zmuliło po nim i mąż łaskawie dał pospać do dziewiątej.
Cos musi byc w eterze.. U mnie podobnie, najpierw nie moglam zasnac do okolo 1, pozniej sie wyrwalam ze snu o 4 nad ranem. Zasnelam ponownie okolo 6 i obudzilam sie po 8.
Moze to dzialanie ksiezyca;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zamawiałam w aptece Gemini i też jestem bardzo zadowolona, ceny naprawdę dobre, szybka przesyłka, a daty dobre. Ja kupiłam kwasy DHA w promocji bo data była do końca lutego 2015 to było na czerwono napisane w kilku miejscach, że krótka data. Ale ja i tak to co kupiłam wykorzystam wcześniej więc jestem bardzo zadowolona.
alisss871 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:A jutro co by się nie działo - idę to łyknąć
Muszę mieć to z głowy
Kochana pamiętaj, "nie taki diabeł straszny jak go malują". Ja tez po opiniach innych ciężarnych nastawiłam się na wymioty, omdlenia i Bóg wie co jeszcze podczas tego badania... A wcale nie było tak źle! Oczywiście są kobiety, które źle reagują, to zależy od organizmu, ja to rozumiem, ale pozytywne nastawienie to połowa sukcesupolecam cytrynę, wcisnęłam połowę i picie przez słomkę, która wkładasz głęboko do buzi. Ja tak robiłam bo na prawdę wiele osób straszyło mnie przed tym badaniem ale myślę że nawet bez cytryny i słomki byłoby ok
Także powodzenia
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:42
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Czy ktos, tak jak ja, nie ma jeszcze wybranego imienia i wózka dla dziecka???
Które z ponizszych imion Wam sie podoba - mini ankietaale może pomoże nam w wyborze. Jesli, jakies imie jest dla was wybitnie brzydkie, też napiszcie, prosze.
Klementyna, Aniela, Liliana, Izabela, Idalia, Nina, Adela, Klara, Apolonia, Helena
starsza siostra to Alicja
dziekuję za pomoc
alisss871 - dzieki za fajny patent ze slomka. Wyprobuje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:16
-
nick nieaktualnyAkira, ja wózka jeszcze nie wybrałam ale imię już mam. Z tych Twoich propozycji Helena albo Liliana najbardziej do mnie przemawiają
Ja dzisiaj poczynilam kolejne zakupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18314e3059d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 11:21
akira, aannkkaa, Ola_45, Nadulka, moniek90, kwiatakacji, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyevvik wrote:Cos musi byc w eterze.. U mnie podobnie, najpierw nie moglam zasnac do okolo 1, pozniej sie wyrwalam ze snu o 4 nad ranem. Zasnelam ponownie okolo 6 i obudzilam sie po 8.
Moze to dzialanie ksiezyca;p
Coś TyCiebie też wzięło na nie-spanie
-
nick nieaktualnyMoj typ to Liliana, ja tak nazwe jak bede miala coreczke,znaczy jak sie postaramy o trzecie
od 8 lat jest moim typem dla dziewczynki
tylko my moze skrocimy je do Lily,zeby bylo latwiej jeli chodzi o szkole,lekarza i urzedy
akira lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
Właśnie wyszła ode mnie kobitka fizjoterapeutka - wymasowała, nakleiła taśmy. Mam wrażenie, że całe napięcie z pleców ze mnie uszłoZobaczymy jak długo utrzyma się efekt.
No i wykupiłam Feroplex - żelazo na te moje 10,8 hemoglobiny. Jestem ciekawa czy coś wzrośnie, lub choćby nie będzie spadać. Drogie cholerstwo niestety.
Z książek ostatnio kupiłam wszystkie książki Stefana Dardy - jestem miłośniczką horrorów/thillerów. Kilka już przeczytałam, dzisiaj biorę się za kolejną no i czekam na premierę nowej książki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalisss871 wrote:Kochana pamiętaj, "nie taki diabeł straszny jak go malują". Ja tez po opiniach innych ciężarnych nastawiłam się na wymioty, omdlenia i Bóg wie co jeszcze podczas tego badania... A wcale nie było tak źle! Oczywiście są kobiety, które źle reagują, to zależy od organizmu, ja to rozumiem, ale pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
polecam cytrynę, wcisnęłam połowę i picie przez słomkę, która wkładasz głęboko do buzi. Ja tak robiłam bo na prawdę wiele osób straszyło mnie przed tym badaniem ale myślę że nawet bez cytryny i słomki byłoby ok
Także powodzenia
Mi smak nie odpowiada napewno bo pamiętam z pierwszej c. Ale słomkę sobie wezmę. Cytrynę jak nie zapomnę to dziś kupię -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:43
akira lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany