Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niby mówiłam że szybko wszystko wyszukuje ale jestem z robotą głęboko w lesie
praktycznie wszystko jest ale nie mogę się wziąć za pranie, prasowanie, układanie. Mój cel to mieć wszystko skończone do listopada
Zobaczymy czy się uda
mąż dzisiaj przyniósł materacyk ze strychu żeby się dobrze przewietrzył i pokrowiec już do prania ściągnęłam, jutro chyba też się wezmę za fotelik i wkoncu porządek zrobię w szafie to przynajmniej będę miała gdzie ciuszki układać
-
nick nieaktualny
-
oj chyba żadna nie zainteresowała się moim postem
a i tak napisze
Hematokryt 34,5 % 37 47 L MAM ZA MAŁO
Neutrofile % 73,3 % 40 70 H MAM ZA DUŻO
Neutrofile # 7,2 tys/µl 2,50 7,00 H MAM ZA DUŻO
Hemoglobina 12,4 g/dl 12,0 16,0 N
W NORMIEostatnio miałam 11,8 wzrosła o 0,6
osad w moczu
bakterie nieliczne w prep. NIE WIEM CO TO ZNACZY? ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny_nick00 wrote:Ja podejrzewam, że to są przepowiadające ale czy są bezbolesne to nie wiem... raczej mało są przyjemne. Łykam po 3 tabletki magnezu ale jakoś mam wrażenie, że z dnia na dzień jest już gorzej. W poniedziałek mam wizytę to zobaczymy co doktor powie, w zasadzie to już 33tc2d więc mam prawo się tak czuć
.Wiec juz wiem,ze lepiej pytac zawczasu nawet jeli sie cos wydaje normalne.
-
Cześć laseczki. My po dzisiejszej wizycie, mała waży 2134g co mnie się wydaje za dużo jak na ten wiek ciąży ( 31 + 1d ), ale według pomiarów niby 32 tc... Termin przy pomiarach przesunął się na 27 listopada, ale później ostatecznie na 3 grudnia. Mój lekarz sprzęt ma już wiekowy, więc myślę, że to po prostu jakaś pomyłka w pomiarach z tą wagą. No chyba, że urodzę córkę giganta
Flakonik, pati_zuzia, Madzisek, Nadulka, Ola_45, justyna14, Mama-julka, genoweffa, kwiatakacji, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, dawno sie nie odzywalam ale regularnie was czytam. Od poltora tygodnia mam pessar ze wzgledu. Na minimalne rozwarcie i miekka szyjke, malutka tydzien temu wazyla 1800g i jest zdrowa. Ogolnie czuje sie ok tyle ze szybko sie mecze i strasznie wolno leci mi czas, chcialabym juz zeby byl to conajmniej 38 tydzien. Czy wy tez nie mozecie sie doczekac porodu? Pozdrawiam serdecznie
genoweffa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuli fajnie ze sie odezwalas.
musisz lezec czy normalnie mozesz funkcjonowac?
Ja tez bym chciala juz przytulac moje cudenka ale z drugiej strony chce zeby tam jak najdluzej siedzialy i rosny jeszcze bo widze ze w porownaniu z waszymi dziecmi moje sa dosyc male -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:43
Pola_27, Madzisek, Mama-julka lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyDzień dobry,
A ja się przyznam że czytam Was regularnie i codziennie, ale jakoś nie miałam odwagi pisać wcześniej. Jestem w 30 tyg ciąży i mam termin na 17.12 więc tematy, które poruszacie są dla mnie bardzo ciekawe. Trzymam kciuki za każdą z Was i za szczęśliwe rozwiązania.Pozdrawiam
Pola_27, iNso87, pati_zuzia, Flakonik, Madzisek, ZieloneOliwki, alicja_, justyna14, Nadulka, genoweffa, dorciamw, kwiatakacji, Klara87, ola25, moniek90, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAzande wrote:Dzień dobry,
A ja się przyznam że czytam Was regularnie i codziennie, ale jakoś nie miałam odwagi pisać wcześniej. Jestem w 30 tyg ciąży i mam termin na 17.12 więc tematy, które poruszacie są dla mnie bardzo ciekawe. Trzymam kciuki za każdą z Was i za szczęśliwe rozwiązania.Pozdrawiam