Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj zaszalam,wysprzatalam całe mieszkanko, poodkurzalam pomylam podłogi i jeszcze w kuchni zrobiłam porządki w szafkach poukladalam powywalalam co niepotrzebne i pomylam a potem jeszcze byłam na zakupach z mężem normalnie szaleństwo
Chyba padnegenoweffa, kwiatakacji, Marta0912, justyna14, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja dzisiaj zaszalam,wysprzatalam całe mieszkanko, poodkurzalam pomylam podłogi i jeszcze w kuchni zrobiłam porządki w szafkach poukladalam powywalalam co niepotrzebne i pomylam a potem jeszcze byłam na zakupach z mężem normalnie szaleństwo
Chyba padne
włączyło się wicie gniazda! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Wróciłam od lekarza, generalnie z pessarem ok, dostałam tylko koktajl globulek:/ ale to zapobiegawczo. Szyjka zamknięta. Te bóle które miałam/ mam to więzadła i spojenie, ale podobno to normalne w mojej sytuacji kiedy wstaje się po 2 miesiącach. Niestety za 2 tygodnie moja lekarka wyjeżdża na urlop i jak tylko będzie coś nie tak to idę do szpitala... A i okazało się że macica się trochę stawiatakże rewelacji nie ma, ale najważniejsze że jeszcze zostaję w domu:)
kwiatakacji, pati_zuzia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia mmr wrote:Hej!
Wróciłam od lekarza, generalnie z pessarem ok, dostałam tylko koktajl globulek:/ ale to zapobiegawczo. Szyjka zamknięta. Te bóle które miałam/ mam to więzadła i spojenie, ale podobno to normalne w mojej sytuacji kiedy wstaje się po 2 miesiącach. Niestety za 2 tygodnie moja lekarka wyjeżdża na urlop i jak tylko będzie coś nie tak to idę do szpitala... A i okazało się że macica się trochę stawiatakże rewelacji nie ma, ale najważniejsze że jeszcze zostaję w domu:)
A kiedy beda zdejmowac ci pessar?dopiero jak sie zacznie akcja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 21:45
gosia mmr lubi tę wiadomość