X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    dopiero zobaczyłam, że Ty też bedziesz miała dzidzie po dzidzi! ostatnie czy jeszcze jakieś w planach jest? :)
    Oj nie, ja już więcej nie chcę :P Dwójka wystarczy, a że będzie parka to tym bardziej. No chyba, że będzie wpadka, ale zrobimy wszystko by kolejna dzidzia się nie pojawiła. Chcę już wrócić do pracy, bo z małym terrorystą można czasami oszaleć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Trafiłam dzisiaj do szpitala. Po wizycie podczas której wykryli mi polipa zaczęłam plamić i bolał mnie brzuch. Na ktg wyszły dzisiaj skurcze. Dostaje sterydy i kroplówki. Oby sie uspokoiło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    Cześć! Trafiłam dzisiaj do szpitala. Po wizycie podczas której wykryli mi polipa zaczęłam plamić i bolał mnie brzuch. Na ktg wyszły dzisiaj skurcze. Dostaje sterydy i kroplówki. Oby sie uspokoiło.

Ojej :( Trzymam kciuki by dzidzia posiedziała w brzuszku min. do końca 36 tyg.

akira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    3majcie się ciepło!! Ony wszystko się uspokoiło i wracaj w dwupaku jeszcze do domku :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć;) ja już leże w szpitalu, mam silne skurcze ale szyjka długa to narazie wyciszaja skurcze, mam nadzieję że jeszcze wytrzymam min 3 tyg;) dostalam już sterydy, ale bolesne te zastrzyki;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj revelka tez trzymam kciuki,zebys sie jeszcze nie rozpakowywala.
    Suerte tez jestem w podobnej sytuacj jak Ty,bo tez nie mam tu nikogo. Choc teraz moj brat jest w Anglii ale jakies 2 godziny drogi stad, odwiedzil raz nas,ale jak ja to smieje dodatkowe dziecko na glowie :) ja z malym jestem caly czas wszedzie go zabieram I do lekarza,na szczepienia I na romantyczne kolacje. ;) Dobrze ze teraz moj maz bedzie konczyl wczesniej to wiecej czasu dla mnie. Najgorszy chyba teraz jest bunt dwulatka I sceny dramatyczne ktore urzadza w miejscach publicznych,ale mu nie ulegam :) ja bylam zdecydowana na druga ciaze I juz nie moglam sie doczekac I tez sie balam,ze cos moze byc nie tak, bo co wtedy. Jeszcze jak moja mama zyla to bez problemu bo by przyjechala,bo mama to mama inaczej niz tesciowa.choc nie moge na swoja narzekac. No ale mowie bedzie dobrze I bylo I jest,a teraz rozmawiamy juz o trzecim I choc chialabym coreczke to I trzeciecwyobrazam sobie chlopca. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O cholera Kate4 bije od Ciebie optymizmem i to najwazniejsze :) ale życze żebyś jeszcze wutrzymała i ten pobyt Ci w tym pomógł:*

akira, Kate4 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny co Wam albo Waszym dzieciaczka sie tak spieszy,przeprowadzcie z nimi powazna rozmowe. Trzymam kciuki :*

genoweffa, Kate4, Pola_27 lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Po ilosci postow widac ze kazda w domku juz siedzi :D Produkcja na calego ;) a ja dzisiaj bylam w galerii a potem u rodzicow. Nie potrafie usiedziec na tylku w domu.
    Flakonik Ty chyba nadrabiasz poprostu,bo jak pamietam Twoje poczatki.. oj Biedna bylas :)

alicja_ lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Gosia ja kupowałam u tego, szybka przesyłka i zadowolona jestem z produktów:

http://allegro.pl/item5444775675_5444775675.html[url][/url]
    I tak jak podalas dla gosi ten link,to spojrzalam,ze to ten sam sprzedawca u ktorego chcialam podusie do karmienia zamowic i tak z podusi wyszlo...chyba ze 20-30 rzeczy;) wywalilam 290zl z przesylka hehehe ale bede juz miala sexi majsi i podklady i podusie i kocyk minky i lancuszki do smoczka itp itd ;) Ciekawe czy jutro albo w sobote to przyjedzie?:>

Dziewczyny zycze zdrowka i sciskajcie nogi..nas Grudniowki narazie musi to minac:D czekamy do 1.12 i wtedy po 2-3 dziennie lecimy po kolei;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:59

maya34 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:

Ale wiadomosc :( Trzymaj sie kochana! Wysylam usciski

• evvik Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 wrote:
    Cześć;) ja już leże w szpitalu, mam silne skurcze ale szyjka długa to narazie wyciszaja skurcze, mam nadzieję że jeszcze wytrzymam min 3 tyg;) dostalam już sterydy, ale bolesne te zastrzyki;/

No dziewczyny ! nie sypac sie jeszcze:(
    Wysylam buziaki

Kate4, Pola_27 lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik piękny blizniakowy brzuszek taki zgrabniutki <3

Justyna chyba pierwszy raz nam się pokazalas - niezła z Ciebie laska :D

Ogłaszał wszem i wobec że konkurs na wieloryba wygrywa Kim Kardashian! Całą reszta grudniowek to super lasencje :D

Dziewczynki a my byliśmy w końcu zamówić wózek!!!
    Riko brano a fotelik miałam napisać jak już bede wiedzieć - besafe :)

Dżulia, Mama-julka, Pola_27, Pchelkaa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4, revvelka - trzymac się bo jak zaczniecie to już wszystkie polecimy po kolei :P nie wolno jeszcze się rozpakowywac! :D

Kate4, genoweffa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymajcie się mocno ;-) my grudniowki jakoś dzielnie się trzymamy to fajnie by było żebyśmy wszystkie w dwupaku dotrwaly chociaż do 34-35 tygodnia :-D

Kate4, alicja_ lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso u mnie wysyłka była następnego dnia :) A w sobote to nie wiem, ale nie spotkałam się jeszcze zeby dostarczono przesyłke. Ja u nich też z 20 rzeczy zamówiłam ;)

iNso87 lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

To my też :D jutro zaczynamy 33 tydzień !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:15

MeGi2986, iNso87, Madzisek, pati_zuzia, Nadulka, lilianna, genoweffa, Mama-julka, emilka24, moniek90, m@rzenie, justyna14, Pchelkaa, Flakonik, Kate4, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk rośniesz :-D

Acikk, alicja_ lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:59

Kate4 lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Acikk rośniesz :-D
    Antek rośnie chłop :D

Madzisek lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1162 1163 1164 1165 1166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ