Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuerte wrote:dopiero zobaczyłam, że Ty też bedziesz miała dzidzie po dzidzi! ostatnie czy jeszcze jakieś w planach jest?
Dwójka wystarczy, a że będzie parka to tym bardziej. No chyba, że będzie wpadka, ale zrobimy wszystko by kolejna dzidzia się nie pojawiła. Chcę już wrócić do pracy, bo z małym terrorystą można czasami oszaleć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrevvelka wrote:Cześć! Trafiłam dzisiaj do szpitala. Po wizycie podczas której wykryli mi polipa zaczęłam plamić i bolał mnie brzuch. Na ktg wyszły dzisiaj skurcze. Dostaje sterydy i kroplówki. Oby sie uspokoiło.
OjejTrzymam kciuki by dzidzia posiedziała w brzuszku min. do końca 36 tyg.
akira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrevvelka wrote:Cześć! Trafiłam dzisiaj do szpitala. Po wizycie podczas której wykryli mi polipa zaczęłam plamić i bolał mnie brzuch. Na ktg wyszły dzisiaj skurcze. Dostaje sterydy i kroplówki. Oby sie uspokoiło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj revelka tez trzymam kciuki,zebys sie jeszcze nie rozpakowywala.
Suerte tez jestem w podobnej sytuacj jak Ty,bo tez nie mam tu nikogo. Choc teraz moj brat jest w Anglii ale jakies 2 godziny drogi stad, odwiedzil raz nas,ale jak ja to smieje dodatkowe dziecko na glowieja z malym jestem caly czas wszedzie go zabieram I do lekarza,na szczepienia I na romantyczne kolacje.
Dobrze ze teraz moj maz bedzie konczyl wczesniej to wiecej czasu dla mnie. Najgorszy chyba teraz jest bunt dwulatka I sceny dramatyczne ktore urzadza w miejscach publicznych,ale mu nie ulegam
ja bylam zdecydowana na druga ciaze I juz nie moglam sie doczekac I tez sie balam,ze cos moze byc nie tak, bo co wtedy. Jeszcze jak moja mama zyla to bez problemu bo by przyjechala,bo mama to mama inaczej niz tesciowa.choc nie moge na swoja narzekac. No ale mowie bedzie dobrze I bylo I jest,a teraz rozmawiamy juz o trzecim I choc chialabym coreczke to I trzeciecwyobrazam sobie chlopca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Po ilosci postow widac ze kazda w domku juz siedzi
Produkcja na calego
a ja dzisiaj bylam w galerii a potem u rodzicow. Nie potrafie usiedziec na tylku w domu.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Gosia ja kupowałam u tego, szybka przesyłka i zadowolona jestem z produktów:
http://allegro.pl/item5444775675_5444775675.html[url][/url]Ciekawe czy jutro albo w sobote to przyjedzie?:>
Dziewczyny zycze zdrowka i sciskajcie nogi..nas Grudniowki narazie musi to minac:D czekamy do 1.12 i wtedy po 2-3 dziennie lecimy po kolei;DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:59
maya34 lubi tę wiadomość
-
revvelka wrote:Cześć! Trafiłam dzisiaj do szpitala. Po wizycie podczas której wykryli mi polipa zaczęłam plamić i bolał mnie brzuch. Na ktg wyszły dzisiaj skurcze. Dostaje sterydy i kroplówki. Oby sie uspokoiło.
Ale wiadomoscTrzymaj sie kochana! Wysylam usciski
-
Kate4 wrote:Cześć
ja już leże w szpitalu, mam silne skurcze ale szyjka długa to narazie wyciszaja skurcze, mam nadzieję że jeszcze wytrzymam min 3 tyg;) dostalam już sterydy, ale bolesne te zastrzyki;/
No dziewczyny ! nie sypac sie jeszcze:(
Wysylam buziakiKate4, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Flakonik piękny blizniakowy brzuszek taki zgrabniutki
Justyna chyba pierwszy raz nam się pokazalas - niezła z Ciebie laska
Ogłaszał wszem i wobec że konkurs na wieloryba wygrywa Kim Kardashian! Całą reszta grudniowek to super lasencje
Dziewczynki a my byliśmy w końcu zamówić wózek!!!
Riko brano a fotelik miałam napisać jak już bede wiedzieć - besafeDżulia, Mama-julka, Pola_27, Pchelkaa, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To my teżjutro zaczynamy 33 tydzień !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:15
MeGi2986, iNso87, Madzisek, pati_zuzia, Nadulka, lilianna, genoweffa, Mama-julka, emilka24, moniek90, m@rzenie, justyna14, Pchelkaa, Flakonik, Kate4, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość