Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:justyna14, a planujecie jeszcze jakiegoś bobasa w przyszłości?
A Ty? ile chcecie dzieciaczków?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:44
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
jestem po wizycie
Marysia ma 2250g
czy jest tu jeszcze jakas taka duża dzidzia???
wody płodowe ok, szyjka długa zamknięta, łożysko ok
ciśnienie wysokie na granicy normy 140//90
mam sprawdzać sobie w domu, nigdy takiego nie miałam ;/
wizyta za 3 tygMama-julka, genoweffa, Pola_27, Karola1990, Madzisek, MeGi2986, Nadulka, Pchelkaa, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania14 wrote:jestem po wizycie
Marysia ma 2250g
wizyta za 3 tygania14 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:oj kochana nie chce straszyć ale pilnuj tego ciśnienia, zwłaszcza dolnego, bo powyżej 90 może dojść do niedotlenienia dziecka. Górne ciut za wysokie ale ujdzie, ale dolne masz wysokie. Ja w pierwszej ciaży miałam takie problemy i na szczęście skonczyło się na lekach i leżeniu w domu, ale może to też być wskazanie do szybszego zakończenia ciąży.
bede pilnować. dzisiaj zmierze jeszcze z 2 razy i od jutra 3 razy dziennie o tej samej porze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Tyle, że między nami jest 4 tygodnie różnicy
Wiesz ze nawet nie zauwazylam tej roznicyJa mam niestety tendencje do szybkiego tycia ale nie koniecznie do jej zrzucania wiec troszke sie pomecze ze zgubieniem zbednego balastu:)
-
ania14 wrote:jestem po wizycie
Marysia ma 2250g
wizyta za 3 tyg
Według pomiarów moja Marysia waży 2134. A mamy 31+3 dni. Coś te Marysie duże hahagenoweffa, Mama-julka, ania14, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Wiesz ze nawet nie zauwazylam tej roznicy
Ja mam niestety tendencje do szybkiego tycia ale nie koniecznie do jej zrzucania wiec troszke sie pomecze ze zgubieniem zbednego balastu:)
Co do znieczulicy, to ostatnio jechałam z torbą z zakupami (co prawda nie ciężką ale sporą) tramwajem. Wsiadam, kasuję bilet, wszyscy nagle na 3-2-1 głowy w szybę. Niewiele myśląc stanęłam koło dziadzia, postawiłam torbę na podłodze i stoję. a tu nagle głośny krzyk z końca wagonu "no tak, nawet nie ma kto pani miejsca ustąpić! wszyscy udają że nie widzą" i tak oto nagle zwolniło się jedno miejscebardzo pani podziękowałam, a ta puściła tylko oczko
Kobita na oko koło 60tki była;)
no ale w markecie ostatnio poszlam do kasy z pierwszeństwem z dwiema rzeczami. Ludzie widzieli, ale stoją jak te kołki... Więc zerkam w kolejkę i jedna Pani przy kasie, druga z dzieckiem, trzecia z wózkiem z zakupami- na ciężarną nie wygląda, na niepełnosprawną tym bardziej. zapytałam Pani czy może mnie przepuścić , Zgodziła się, a Pani z dzieckiem od razu mnie przepuściła przed siebie. Stwierdziłam że ta kasa jest dla mnie więc nawet tamtej nie powinnam prosić, gdyby się coś odezwała to bym dopiero awanturę zrobiła:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 16:33
-
nick nieaktualnyTo i ja pochwalę sie moim brzuszkiem
I wcale mały nie jest. Za tydzień w sobotę mam wizytę i może się dowiem ile waży moja Oleńka
Mam nadzieję, że nie przebije brata, który miał 3860g.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 22:38
Madzisek, MeGi2986, pati_zuzia, moniek90, iNso87, Nadulka, rewelka, Mama-julka, lilianna, emilka24, m@rzenie, justyna14, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny