Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalisss871 wrote:Źle napisałam, stosuje się w pierwszej fazie porodu-teraz doczytałam w ulotce. Moja położna tak go chwaliła że reszta dziewczyn od razu "rzuciła" się na zamówienie. A ja zaczęłam się zastanawiać: a co gdy nawet nie zdążą mi go założyć?
optymistka ze mnie, nie? No ale przecież poród może być tak szybki, że nie będzie czasu na jakiś tam żel i co? 200 zł wywalone w błoto. To już wole kupić coś dla dziecka w tej cenie. Chociaż gdyby na prawdę miał przyspieszyć i ulżyć w tym porodzie... no kurcze sama nie wiem, mój mąż od razu wyśmiał ten pomysł z żelem. Bo to chyba jakaś nowość a wcześniej jakoś kobiety dawały radę bez niego i było dobrze.
Wygoglowałam sobie co go za specyfik i znalazłam link gdzie kupisz taniej jakby co. Dostawa zero zł. Ale czy działaNie wiem. Nie będę kupować.
http://www.zdro-vita.pl/cart -
nick nieaktualnyPrzedstawiam wam mój brzuszek
http://iv.pl/images/6302941624659444878.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 18:04
rewelka, lilianna, justyna14, Mama-julka, Karola1990, pati_zuzia, Marta0912, genoweffa, Kourtney, ZieloneOliwki, Madzisek, MeGi2986, moniek90, iNso87, Acikk, Nadulka, emilka24, m@rzenie, Pchelkaa, maya34, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Moniusia89 wrote:Justyna gratulację i wszystkiego dobrego życzę
Pola a czemu czekasz aż do Polski pojedziesz?? w Niemczech też jest taki syrop bo kupowałam już nazywa się Lactulose sirup i można normalnie bez recepty kupić. Tylko warto się dowiedzieć jakie dawki dla kobiet w ciąży.
To mi teraz humor poprawiłaś! Jutro cisnę do apteki. Dziś juz nie dam rady, mąż w pracy, a dla mnie to za daleko1,5 km w jedna strone. Pomęczę się do jutra. Dzięki !
Moniusia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Coś czuje, że po powrocie do domu zabieram się za hendymejdy. Uszyję dla córci lalkę i może jakiegoś misiaka. Muszę się jakoś rozluźnić, a to może być całkiem dobre rozwiązanie:)
Tylko Bobra z rozpędu nie uszyj he he. Widzę, że jeszcze w głowie Ci siedzą -
nick nieaktualnyrewelka wrote:Zobaczcie nie tylko My jesteśmy w ciąży
nawet pępek wyszedł
http://www.pudelek.pl/artykul/84400/vin_diesel_pokazal_brzuszek_na_balkonie_zdjecia/
haha
I Kim Kardashian ma tez rodzic w grudniuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:15
-
evvik wrote:Boziu co tu powiedziec. Jak Ci powiem nie martw sie, albo jestesmy z Toba, to takie banalne bla bla, ze glupio pisac.
Ktoras z dziewczyn polecala sok z grejpfruta pity codziennie, nie wiem czy dziala, ale moze warto jeszcze dzywczyn zapytac. Moze nie glupim pomyslem jest tak jak ktos juz tu pisal wyjsc z domu. Siedzenie caly dzien samemu moze dolowac.
Moze pociesze Cie, ze kazda z nas ma takie doly, wieksze, mniejsze i przechodza. Jak to mowia po nocy przychodzi dzien. A Twoje samopoczucie zapewne bierze sie z zaparc, wiec moze zacznij od tego?
Buzka i glowa do gory!
Dzięki żabaSok z grejpfruta wypije, ale broń Boże żeby jakieś farfocle w nim pływały. W jakimkolwiek. Mam odruch wymiotny. Z domu Kochana nie wychodzę, bo kolana mnie rypią, nie pójdę daleko. Poza tym sama sie boję, bo kręci mi się we łbie. A że każda z nas ma takie doły, to wiem. Mamy ciężki żywot heh. Ta pogoda mnie dobija. Tydzien temu tak pięknie było, jeszcze w niedzielę 20 stopni i słoneczko, a teraz taka plucha...W moim lekko górzystym regionie mgła rozciąga się po tych wzgórzach i nic tylko płakac jak sie to widzi...
-
Pola_27 wrote:Tydzien temu tak pięknie było, jeszcze w niedzielę 20 stopni i słoneczko, a teraz taka plucha...W moim lekko górzystym regionie mgła rozciąga się po tych wzgórzach i nic tylko płakac jak sie to widzi...
Masz mglę na wzgórzach i Ci się płakać chce? uwielbiam mgłę i wzgórza, ogólnie jesień to moja ulubiona pora rokugosia mmr, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
jak wszystkie to i ja
to my dziś
też macie wrażenie, że mam jakiś czubaty ten brzuszek? i wydaje mi się, że też mega wysoko to on nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:35
Flakonik, Mama-julka, Karola1990, pati_zuzia, genoweffa, Madzisek, MeGi2986, moniek90, Acikk, Nadulka, emilka24, m@rzenie, Pchelkaa, maya34, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Wiecie, ja czasem tak sobie myśle, że obecne zmęczenie to jest nic! Lezą sobie wieczorem w łóżku, rozmyślam o tym jak bolą mnie stopy albo jaka jestem śpiąca to dziękuje bogu, że maluch jest jeszcze w brzuchu i nie zacznie zaraz płakać.
Czasem się zastanawiam jak przetrwam kolejną ciążę, a szczególnie to początkowe zmęczenie z dzieciaczkiem w domu.justyna14, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Zobaczcie nie tylko My jesteśmy w ciąży
nawet pępek wyszedł
http://www.pudelek.pl/artykul/84400/vin_diesel_pokazal_brzuszek_na_balkonie_zdjecia/
Bajera, udał mu się nie ma co! Ja mam pół wypukłego, a on całyalicja_ lubi tę wiadomość
-
Asiowa wrote:Wiecie, ja czasem tak sobie myśle, że obecne zmęczenie to jest nic! Lezą sobie wieczorem w łóżku, rozmyślam o tym jak bolą mnie stopy albo jaka jestem śpiąca to dziękuje bogu, że maluch jest jeszcze w brzuchu i nie zacznie zaraz płakać.
Czasem się zastanawiam jak przetrwam kolejną ciążę, a szczególnie to początkowe zmęczenie z dzieciaczkiem w domu.a raczej ja byłam tą osobą namawiającą
i poród ciężki i sama całe dnie w domu z dzieckiem i pomocy prawie żadnej i patrz już 7 miesiąc ciąży i nawet jeszcze mam chęć sprzątać
także serio serio nie jest tak źle
a teraz jak wspominam te pierwsze miesiące - miód malina - dziecko tylko je, robi kupę, śpi i płacze. Gorzej jest z takim roczniakiem
ale też ma swoje plusy - przyjdzie i się do Ciebie przytuli a serce rozpada Ci się na miliony kawałków
Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Wygoglowałam sobie co go za specyfik i znalazłam link gdzie kupisz taniej jakby co. Dostawa zero zł. Ale czy działa
Nie wiem. Nie będę kupować.
http://www.zdro-vita.pl/cartchociaż na razie jestem na NIE
może podczas porodu będę o niego błagać i wyć do księżyca ale trudno, będzie za późno i problem z głowy
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Ale jak chodzi w szpilkach tego nie wiem ...
Ja w sobotę idę na wesele i też mam nadzieję na obcasy, w sumie mam wygodne, chociaż ze dwa tańce może wytrzymam
Asiowa nie będzie wyjścia, trzeba będzie dać radę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja sie pochwale
Niestety robilam sama mam nadzieje ze wasze monitory nie pekly:) Dzis okulista mam nadzieje ze nie bedzie przeciwskazan do SN
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:33
Mama-julka, justyna14, ania14, Marta0912, genoweffa, ZieloneOliwki, Madzisek, MeGi2986, pati_zuzia, moniek90, iNso87, lilianna, emilka24, m@rzenie, Pchelkaa, maya34, kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość