Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale super - trzymam w takim razie kciuki by były dwa serduszka:)Dagietka wrote:Ja już mam jedną córkę - 10 mcy
No zawsze mówiłam, że chciałabym mieć bliźniaki, więc może sobie wykrakałam. Oby wszystko było dobrze i za 2 tyg dwa pięknie bijące serduszkaDagietka lubi tę wiadomość
-
Dagietka super gratulacje podwójne
Dagietka lubi tę wiadomość
-
Dagietka super
ogromne gratulacje, u mnie lekarz zobaczył coś co prawdopodobnie jest wchłaniającym się drugim pęcherzykiem, mówiłem raczej już z tego nic nie będzie ale musi obserwować. Ja bym chyba nie była psychicznie gotowa na bliźniaki
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Chodzę prywatnie i wiem, że skoro płacę to mogę chodzić częściej, ale właśnie lekarka mi powiedziała, że wszystko wygląda ok, wyniki mam dobre, pierwsza ciąża , żadnych historii poronień więc spokojnie życ dalej mając tylko z tyłu głowy , że jednak jest się w ciąży i przyjść na usg prenatalne za 6 tyg.
Tak tylko czasami jak czytam to się zastanawiam czy aby na pewno ma rację , no ale komus ufać trzeba.
Gratuluję udanych wizyt i tego podwójnego szczęściaDagietka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za gratulacje, ale to początek drogi. Cieszyć się będziemy jak już będzie pewne, że są 2 serduszka. Ja też nie byłam gotowa na bliźniaki, ale jeśli już są 2 pęcherzyki, to bardzo bym chciała, żeby się wszystko dobrze skończyło
Jak to ogarnąć, to będę myśleć przez najbliższe miesiące
Anka 89 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:iNso jakbym siebie dzisiaj widziała
normalnie mam ciśnienie 90/60 a dzisiaj u lekarza 141/93 i puls 122
widzieliśmy fasole jest piękna i ma 11mm wg usg 7t1d. Serduszko jej pikało 140 a ona strasznie się kręciła i ciężko było jej zrobić fotke ładną
z tych emocji strasznie chce mi się spać
mam karte już założoną i piękną różową teczke dostałam
uff ulżyło mi
gratuluje dzisiejszych wizyt ale martwie się nieobecnością Flakonika
-
Dziewczyny jak myślicie sprawdza się określenie płci po pulsie kruszynki? Mówią ze jak 160 to chłopczyk a jak 140 to dziewczynka
slyszalyscie o tym?
-
ufff,przebrnęłam przez tych kilka zaległych stron
iNso87,Evka gratuluje serduszek
Dagietka-super, że będzie Dwójka. Mamy pierwsze bliźniaki pośród Grudniowych Mam 2015
Anka89,Amos,kehlana_miyu witamy i na pogawędki zapraszamyDagietka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Anka1101 wrote:Dziewczyny jak myślicie sprawdza się określenie płci po pulsie kruszynki? Mówią ze jak 160 to chłopczyk a jak 140 to dziewczynka
slyszalyscie o tym?
hmmm,przyznam,że o tym jeszcze nie słyszałama jeśli puls się zmienia? bo to chyba jest możliwe?
Anka 89 lubi tę wiadomość
-
Amos to fajnie ze zaczynamy razem a tobie dagietka gratulacje u mnie w rodzinie tez byly blizniaki ale jak na razie to lekarz widzial jeden pecherzyk a czy moze to sie zmienic ?? czy ktos cos wie? a te badanie usg prenatalne to kiedy najlepjej robic ?
-
nick nieaktualnyAnka 89 wrote:Amos to fajnie ze zaczynamy razem a tobie dagietka gratulacje u mnie w rodzinie tez byly blizniaki ale jak na razie to lekarz widzial jeden pecherzyk a czy moze to sie zmienic ?? czy ktos cos wie? a te badanie usg prenatalne to kiedy najlepjej robic ?
Badania prenatalne usg między 11 a 13 tyg