Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny
Dołączam i ja. Według ostatniej @ jestem w 5w5d - jutro mam umówioną wizytę i zastanawiam się czy nie za wcześnie. BBF pokazuje termin porodu na 13 grudnia
To moja pierwsza ciąża i bardzo wyczekiwana - mam nadzieję, że wszystko będzie ok:)Dagietka lubi tę wiadomość
-
Dziś jest mój dzień
o 15:30 mam wizytę. Trzymajcie kciuki za moją fasolkę i jej serduszko bo powinno już być. Stresuję się troszkę ale mam nadzieję, że wszystko jest ok.
Miłego dnia kochane przyszłe mamy :*
odezwę się po wizycieMadzisek, alicja_, Nadulka, Dagietka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry tez mam dzis wizyte no zobaczymy co tam w trawie piszczy powiem wam ze zle mysli mnie opuscily ze cos moze byc z moja fasolitka nie tak jakos juz jestem pozytywnie nastawiona dobrze sie czuje wszystko jest wporzadku jak tak pomysle to za tydzien zaczne 3 miesiac hehe ale jaja
Madzisek, Dagietka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach
ja właśnie wróciłam z laboratorium, i powiem wam, że ciężko było, myślałam, że tam puszczę pawia, ale jakoś dałam rade, Pani pobrała 4 strzykawki i 200 zł poszło..... dobrze, że grupę krwi miałam z poprzedniej ciąży i ostatnio sama robiłam tą bete i tsh to lekarz mówił, że już nie muszę....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amos wrote:Gatuluję dziewczynom wczorajszych serduszek, a za dzisiejsze trzymam kciuki
dziewczyny czy też macie już mdłości? Mnie męczą cały dzień i już wytrzymać nie mogę, a to dopiero początek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja ciesz się, naprawdę
. Przy pierwszej nie miałam żadnych mdłości/wymiotów i wszystko było ok. Przy drugiej to mnie męczyły do samego końca pierwszego trymestru, tyle że później się zaczęły, bo dopiero gdzieś ok 7 tyg, a teraz 5 tydzień i już mnie mdli cały dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:47
-
amos wrote:Gatuluję dziewczynom wczorajszych serduszek, a za dzisiejsze trzymam kciuki
dziewczyny czy też macie już mdłości? Mnie męczą cały dzień i już wytrzymać nie mogę, a to dopiero początek.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny