Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie, bierz tą luteinę, lekarz mi powiedział że tak sie moze dziać gdy ma się za mało progesteronu, luteina powinna podnieść poziom i wszystko będzie dobrzeDagietka wrote:Kurde dziewczyny zauważyłam brązowy śluz na papierze
Lekarka przepisała mi wczoraj luteinę, na wypadek gdyby coś się działo i od razu ją wzięłam, ale strasznie się boję 
Ale w razie co skonsultuj to z lekarką swoją, najlepiej zadzwoń żeby miec pewnosć
Dagietka lubi tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
W aptece płaciłam 49 zł, Patrzałam na stronie DOZ (zamawiasz przez neta i odbierasz sobie w aptece bez kosztów przesyłki) to opakowanie kosztuje 34 zł więc jest różnica, ja też wole sobie odrazu wziąć ze dwa trzy opakowania i na jakiś czas spokój.Tinusia wrote:Madzisek a po ile jest pregna w aptece? Ja przez neta kupuje za 25.50. Fakt dochodzi przesylka ale ja zawsze kupuję przynajmniej 3 opakowania i np dzisiaj jeszcze Pharmaceris na rozstępy
o ile sie orientuję to chyba wzrosło zapotrzebowanie na witaminę D a w Pregnie jest chyba jej sporo. Nie wiem jak to się ma do innych preparatów bo nie porównywałam 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
a witaminę D zacznę od 2 trymestru.