Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę Falvit Mama i kwas foliowy ale przepisany przez lekarza czyli tą dużą dawkę i magne B6.
Poziomka mi też objawy ustały na 2 dni , a potem wróciły - mdłości nawet mocniejsze więc wydaje mi się , że nie masz się co narazie martwić. Mi lekarz powiedział, żeby przyjść jak objawy mi ustaną na dłużej niż tydzień , bo to może ( nie musi) być niepokojące .
Powodzenia na wizytach.Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
Flakonik nadal się widzę nie odzywa. Mam nadzieje ze wszystko w porządku.
Ja biorę tylko luteine i kwas foliowy. I nadal nie mam żadnych jakiś strasznych objawów oprócz śpiączki hehe... Ja cały czas spie. Bez przerwya dziś mnie naszlo na kalafiorowa i właśnie się gotuje
Fajnie ze juz co niektóre dziewczyny widziały serduszka ♥ ja dopiero w poniedziałek mam USG i ide z siostra bo strasznie jest ciekawa. No i bardzo się cieszy ze ciocią zostanie -
Dziewczyny co polecicie na ból głowy? Dodam że żadnych tabletek nie mam odpowiednich dla kobiety w ciąży...
-
nick nieaktualny
-
A z jakich domowych sposobów? (nie mam możliwości dostać się do apteki) mam jedynie z paracetamolem syrop przeciwgoraczkowy od synka lub jego czopki
Haha jakaś tragedia, jak ja dawałam rade to tej pory bez zwykłych leków...
-
Anka1101 wrote:A z jakich domowych sposobów? (nie mam możliwości dostać się do apteki) mam jedynie z paracetamolem syrop przeciwgoraczkowy od synka lub jego czopki
Haha jakaś tragedia, jak ja dawałam rade to tej pory bez zwykłych leków...
Niektórzy polecaja przewietrzenie pokoju i nawet godzinny sen. Ale mi osobiście nie pomaga. Zawsze mam w pogotowiu Paracetamol bo Apap tez na mnie nie działa. -
Bella ja mam w domu ale ibuprofen a w ciąży zakazany bo mąż przy złamanej nodze dostał... Mąż wróci wieczorem to może go wyślę do apteki bo w dzień jeszcze idzie ale w nocy tragedia była... A tak mi wszystko śmierdzi wiec sama nie wiem czy mnie głowa przypadkiem od żołądka nie boli...
-
nick nieaktualnyDziewczyny apap to to samo co paracetamol bo zawiera paracetamol. To jest lek generyczny takich jest od cholery. Tak samo jak ibuprom to to samo co nurofen czy ibum bo zawieraja ibuprofen. Różni są tylko producenci. Oprócz paracetamolu nic przeciwbólowego w ciąży nie można. A na sen meliski można się napić
Chichibi jak wizyta?halwaya lubi tę wiadomość
-
Jestem padam ludzi tyle dzis u lekarza masakra wiec dzidzia calkiem spora juz jest serduszko stuka jak oszalale zalozona zostala mi karta wkoncu wszystkie wyniki ksiazkowe l4 wypisane kolejna wizyta na 5 maja no to teraz jestem spokojniejsza teraz moge w spokoju zajac sie soba i fasolitka moja bedziemy juz tylko odpoczywac :)a i termin man na 2 grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:06
AnnaK81, kwiatakacji, Nadulka, Madzisek, Hashija, m@rzenie, Flakonik lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Dziewczyny jak tam po wizytach? Alicja jak beta?
Jak dobrze że jutro już weekend, jakoś mnie ten tydzień umęczył.
Ja żadnych objawów nie mam, ale raczej biorę to jako dobrą wróżbę, że nie będę się męczyła w ciąży, we wtorek sporo mi się wyjaśni, chociaż jak piszecie że w 6tc nie było widać pęcherzyka to się zaczynam strachać, ale mam nadzieję że wszystko będzie ok -
Dziewczyny pomóżcie ! odebrałam już wyniki i mam MPV 7,1 zaniżony . Jak u Was to wygląda i o co z tym chodzi ? Bo naczytałam się w internecie i to nie jest nic dobrego podobnoAlicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po badaniach wszystko ok dzidzius ma 1cm hehe mega dużo
serduszko bije slyszelismy z mezem bucie kolejna wizyta 15go maja przez ten czas musze kolejne badania zrobic. Na moja zgage mozna Manti itp rzeczy jestwm szczęśliwa
mąż zabiera mnie teraz na wycieczkę na tydzień
Nadulka, kwiatakacji, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny