Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInso tak, wedlug OM termin na 27.11, ale bardzo pozna owu mialam. A poza tym w listopadowkach jestem chyba ostatnia we wszystkim, jako ostatnia zaczelam odczuwac mdlosci itp. W dodatku czesc dziewczyn ma juz genetyczne a ja dopiero serduszko uslyszalam kilka dni temu. Za bardzo sie nie udzielalam, bo tematy o ktorych pisza dziewczyny "jeszcze" mnie nie dotycza
Ja biore 2x luteine 100mg, kwas foliowy, no spe forte 3x1, 0,5x1 bromergon. -
Nadulka]mi lekarz przepisał mama dha i duphaston i tak się cały czas zastanawiam czy któraś z Was też bierze duphaston? lekarz powiedział żebym przypadkiem nie pomyślała że coś jest nie tak i że on tak zaleca brać profilaktycznie..[/QUOTE]
Mi tez lekarz przepisal duphaston i biore ale u mnie jest jakis maly torbielek na jajniku, a oprocz tego tylko kwas foliowy i dal mi jeszcze detrical (wit d3) i powiedzial ze na razie zadnych innych witamin nie potrzeba zdziwilam sie troche i niewiem co o tym myslec A Wy jak sadzicie moze kupic jakies witaminy???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poz!omka. wrote:Dziewczyny pomóżcie ! odebrałam już wyniki i mam MPV 7,1 zaniżony . Jak u Was to wygląda i o co z tym chodzi ? Bo naczytałam się w internecie i to nie jest nic dobrego podobno
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
na internecie pisze ze norma od 7,5 na moich wynikach ze od 9,4 tak ze jak od 7 miescisz sie w normie lekarz ppwiedzial ze mam bardzo dobre wyniki a mam 10,8 wiec lepiej to sprawdz dla swojego spokoju
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyAnka 89 wrote:Nadulka]mi lekarz przepisał mama dha i duphaston i tak się cały czas zastanawiam czy któraś z Was też bierze duphaston? lekarz powiedział żebym przypadkiem nie pomyślała że coś jest nie tak i że on tak zaleca brać profilaktycznie..
Mi tez lekarz przepisal duphaston i biore ale u mnie jest jakis maly torbielek na jajniku, a oprocz tego tylko kwas foliowy i dal mi jeszcze detrical (wit d3) i powiedzial ze na razie zadnych innych witamin nie potrzeba zdziwilam sie troche i niewiem co o tym myslec A Wy jak sadzicie moze kupic jakies witaminy????[/QUOTE]
Mi też lekarz powiedział , że mam brać kwas foliowy i magne B6 i żadnych witamin - ostatecznie stwierdził , że jak już mi to lepiej na psychike zrobi to żebym sobie jakieś kupiła i brała jedną na 2 dni -
Jestem po wizycie widzialam dzis moja mala fasolinke (ale skubaniec sie schowal i przez chwile mialam ciarki i dech mi zaparlo) i tak jak pisalam wczesniej lekarz niekazal mi brac zadnych witamin a z badan tylko Ca-125 nastepna wizyte mam gdzies na poczatek maju ale date ustalimy po kontakcie tel i dopiero w tedy zalozy mi karte ciazy i kompleks bada, troche dziwne ale wie co robi chyba hehe a jest w miare zaufanym lekarzem. A wy co o tym sadzicie ???
Ps : ktoras z dziewczyn tez miala taka pyrzygode u gin z brzdacem ze sie schowalDagietka, Kate4, iNso87, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:na internecie pisze ze norma od 7,5 na moich wynikach ze od 9,4 tak ze jak od 7 miescisz sie w normie lekarz ppwiedzial ze mam bardzo dobre wyniki a mam 10,8 wiec lepiej to sprawdz dla swojego spokoju
Pozatym wszystko mam w normie, myślisz że powinnam panikować i wydzwaniać do lekarza ?
Czy poczekać do wizyty spokojnie
?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Anka 89 wrote:Jestem po wizycie widzialam dzis moja mala fasolinke (ale skubaniec sie schowal i przez chwile mialam ciarki i dech mi zaparlo) i tak jak pisalam wczesniej lekarz niekazal mi brac zadnych witamin a z badan tylko Ca-125 nastepna wizyte mam gdzies na poczatek maju ale date ustalimy po kontakcie tel i dopiero w tedy zalozy mi karte ciazy i kompleks bada, troche dziwne ale wie co robi chyba hehe a jest w miare zaufanym lekarzem. A wy co o tym sadzicie ???
Ps : ktoras z dziewczyn tez miala taka pyrzygode u gin z brzdacem ze sie schowal
A serduszko słyszałaś? -
nick nieaktualny
-
Poz!omka. wrote:Wizyte mam dopiero 29 kwietnia
Pozatym wszystko mam w normie, myślisz że powinnam panikować i wydzwaniać do lekarza ?
Czy poczekać do wizyty spokojnie
?
Poz!omka. lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny