Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flakonik super wiadomość !! Podwójne gratulacje !
Nie martw się, jeśli to bliźniaki to normalne że jeden może być tym mniejszym, słabszym
Mój M był właśnie takim bliźniakiem, urodził się mniejszy niż jego siostra
Pozdrawiam cieplutko !! odpoczywaj i nawadniaj się tam dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 19:23
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyFlakonik cudowna nowina
trzymam kciuki żeby obie fasolki miały się dobrze:)No i żebyś kochana się lepiej czuła i już więcej nas nie zostawiała na tyle hehe
Teraz tylko czekamy na wyniki bety alicji i wizytę chichibiktoś jeszcze dziś miał wizytę ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka 89 wrote:Kwiatakacji - kupilas sobie ? Jak tak to jakie jak moge zapytac
Ja kupiłam sobie Falvit Mama , bo taki mi pani w aptece poleciła , bo ma podobny skład jak wszystkie i dodatkowo ekstrakt z żurawiny.
Chichibi - też mam 20 maja następną wizytę i badania prenatalne:)
Flakonik - super informacja. Wielkie gratulacje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik, gratuluję dwójeczki! Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
Terminu oficjalnie jeszcze nie mam, dopiero w czwartek idę do lekarza i mam nadzieję, że będę wiedzieć coś więcej. Chociaż wg OM to będzie dopiero 5t4d więc pewnie żadnego USG nie będzie.
Na razie cieszę się, że beta przyrasta ładnie - w środę 838,30 a dziś 2232,00. Chociaż trochę za wysoka jak na 4t5d..
13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*] -
Witam Was wszystkie serdecznie
Kiedy kilka lat temu wpisywałam tempki na ovufriend, chyba tak do końca nie wierzyłam że to się jednak uda .......
Udało się
5tygodni i 5dnibeta 483 ..... tak się cieszę
I witam raz jeszcze
PS Flakonik - ja coś przed chwilą próbowałam dopisać do listyale nie wiem czy mi się udało
Flakonik lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Tylko martwie sie bo jedna fasolka jest mniejsza i serduszko wolniej bije. Czytalam ze na takim etapie czesto dochodzi do wchloniecia slabszego plodu. I wiekszosc osob nawet nie wie ze na poczatku rozwijaly sie w nich dwie fasolki a potem jedna sie wchlonela. Naczytalam sie juz tyle o tyn ze teraz sie boje.
1. serduszko 16014 mm
2. serduszko 1208 mm
Z usg wychodzi o 6 dni roznicy...
Duza roznica jest ...
Nie wiadomo czy sie cieszyc czy smucic . Boje sie ze los jednej dzidzi moze byc juz przesadzony. Nie wiem juz co myslec.
Nie wiem czy za tydzien juz nie pojde na wizyte bo nie wytrzymie tych 2tyg. Muszei wiedziec.
Czy to mozliwe ze jedna.fasolka rozwinela sie pozniej i jest mlodsza od drugiej? Czy jest szansa ze ta mniejsza nadrobi ta roznice?
Boje sie ze nastepnym tazem zobacze tylko jedno serduszko.
Nastepna wizyta 30.04 .
Zaraz biore sie za nadrabianie zaleglosci w waszych postachPodejrzewam ze zajmie mi to kilka godzin
To super gratuluje, po pierwsze trzeba miec dobre mysli a po drugie moja kuzynka byl w blizniaczej ciazy i na poczatku tez jedno bylo slabsze a pozniej bylo juz wszystko oki nie wnikalam tak bardzo wtedy jeszcze w to to dokladnie nie wiem ale urodzila dwoje i teraz jeden i drugi niezle rozrabiaja a jakie slodziaki. Wiec flakonik musisz byc dobrej mysli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny