X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja każdy przypadek jest inny. Zobacz już pogodziłaś się ze stratą, a dzidzia jest i nadal życie. Bije jej serduszko !!! Ona żyje. Może Twój przypadek jest niezwykły? inny? dużo jest takich dziwnych, innych historii. Musisz wierzyć w swoją dzidzię, że da radę i się nie podda. To już jest cud, że mimo tak niskiego przyrostu dzidzia nadal się trzyma, oby tak dalej !!! :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja bym nie wytrzymala do maja. A serio nie mozesz pojsc szybciej i zobaczyc jak rosna fasolki?napisz co powie lekarz

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:01

Hashija, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja no wlasnie nie. bo to dwujajowe. :) zreszta.nie moga byc jedno bo jest roznica spora pomiedzy nimi wiec jakby byly jedno to by rosly pewnie tak samo albo podobnie ;)
    Wiec z ta.plcia to moze byc roznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy dwujajowych nie ma zespolu podkradania czyli to im nie.grozi. wiec moze mniejsza dzidzia nadrobi jakos

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nadrobi!:) Moja ciotka ma blizniaki z in vitro (chłopak i dziewczynka) - dwujajowe.
    Dziewczynka od początku do końca była troche mniejsza - i dalej tak zostało. Mimo to dzieciaczki są zdrowe

Flakonik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja wspolczuje tego czestego pobierania krwi. dla mnie to tragedia raz pobierac krew bo jestem strasznie wrazliwa i kiedys jak bylam mlodsza to wiedzieli ze zawsze slablam i prawie mdlalam to jak przycjodzilam to od razu kazali mi sie.klasc i na lezaco pobierali.
    Raz pani podejrzewala ze sobie wbijam igle w sensie ze narkotyki. haha bo jedna nie mogla.mi sie raz wbic i mi reke ppcharatala tak ze mialam takie okropne slady, jakies strupy np masalra poprpsru. i serio tragicznie to wygladalo...a po kilku dniach znowu mialam isc na.badanie i jak to inna babka zobaczyla.to sie zaczela wypytywac co to mam iwg . nie mogla uwierzyc ze to jej kolezanka zrobila mi pare dni temu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no też mi się czasem wydaje ze te Panie z laboratorium podejrzewają mnie o narkomanię :) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie jak wszystko bedzie dobrze.to i tak peqnie urodze w listopadzie. :D Na grudzien chyba nie mam co liczyc. jezzcze nie znam przypadku blizniat urodzonych w terminie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte kochana na kiedy masz termin? bo widze ze tez sie udzielasz a nie wiem czemu nie mamcie na liscie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Ja juz wam mowie dobranoc. :*
    Wybaczcie ze tak naspamowalam odkad tu weszlam dzisiaj. :D

Beatrice lubi tę wiadomość

• Hashija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik gratuluje!! No tyle Cie nie bylo i wrocilaś z taką petardą, że aż!! Jej jak super!

Alicja no i pieknie! W koncu masz gin ktory widzi swiatelko w tunelu !! Beta rosnie, dzidzia rosnie, serduszko bije. A jak dostanoesz reszte wynikow to moze wszystko sie wyjasni.

alicja_ lubi tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja nie wolno ci się poddać :-) Dzidzia walczy i ty musisz walczyć dla niej :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:43

ilonia1984, alicja_, Kate4 lubią tę wiadomość

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam głupie pytanie ale trochę myślę nad tym....
    Mam szczeniaka, właśnie nie śpię bo ma biegunkę :-/
    Zastanawiam się że jak on złapał jakiegoś wirusa to czy może mnie czymś zarazić i mieć zły wpływ na dzidziusia?

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało prawdopodobne moim zdaniem, spokojnie :)

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olunia no coś Ty. Gdyby tak było w ciąży nie mogłybyśmy z domu wychodzić bo tyle tego w powietrzu lata, że szok. Pokażesz nam maluszka? Kocham pieski, sama mam 2 suczki ;) dzieci wychowywane wśród piesków rzadziej są alergikami ;)

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ