Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlicja każdy przypadek jest inny. Zobacz już pogodziłaś się ze stratą, a dzidzia jest i nadal życie. Bije jej serduszko !!! Ona żyje. Może Twój przypadek jest niezwykły? inny? dużo jest takich dziwnych, innych historii. Musisz wierzyć w swoją dzidzię, że da radę i się nie podda. To już jest cud, że mimo tak niskiego przyrostu dzidzia nadal się trzyma, oby tak dalej !!!
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja wspolczuje tego czestego pobierania krwi. dla mnie to tragedia raz pobierac krew bo jestem strasznie wrazliwa i kiedys jak bylam mlodsza to wiedzieli ze zawsze slablam i prawie mdlalam to jak przycjodzilam to od razu kazali mi sie.klasc i na lezaco pobierali.
Raz pani podejrzewala ze sobie wbijam igle w sensie ze narkotyki. haha bo jedna nie mogla.mi sie raz wbic i mi reke ppcharatala tak ze mialam takie okropne slady, jakies strupy np masalra poprpsru. i serio tragicznie to wygladalo...a po kilku dniach znowu mialam isc na.badanie i jak to inna babka zobaczyla.to sie zaczela wypytywac co to mam iwg . nie mogla uwierzyc ze to jej kolezanka zrobila mi pare dni temu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik gratuluje!! No tyle Cie nie bylo i wrocilaś z taką petardą, że aż!! Jej jak super!
Alicja no i pieknie! W koncu masz gin ktory widzi swiatelko w tunelu !! Beta rosnie, dzidzia rosnie, serduszko bije. A jak dostanoesz reszte wynikow to moze wszystko sie wyjasni.alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny