X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja każdy przypadek jest inny. Zobacz już pogodziłaś się ze stratą, a dzidzia jest i nadal życie. Bije jej serduszko !!! Ona żyje. Może Twój przypadek jest niezwykły? inny? dużo jest takich dziwnych, innych historii. Musisz wierzyć w swoją dzidzię, że da radę i się nie podda. To już jest cud, że mimo tak niskiego przyrostu dzidzia nadal się trzyma, oby tak dalej !!! :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja bym nie wytrzymala do maja. A serio nie mozesz pojsc szybciej i zobaczyc jak rosna fasolki?napisz co powie lekarz

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:01

Hashija, kwiatakacji lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja no wlasnie nie. bo to dwujajowe. :) zreszta.nie moga byc jedno bo jest roznica spora pomiedzy nimi wiec jakby byly jedno to by rosly pewnie tak samo albo podobnie ;)
    Wiec z ta.plcia to moze byc roznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy dwujajowych nie ma zespolu podkradania czyli to im nie.grozi. wiec moze mniejsza dzidzia nadrobi jakos

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nadrobi!:) Moja ciotka ma blizniaki z in vitro (chłopak i dziewczynka) - dwujajowe.
    Dziewczynka od początku do końca była troche mniejsza - i dalej tak zostało. Mimo to dzieciaczki są zdrowe

Flakonik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja wspolczuje tego czestego pobierania krwi. dla mnie to tragedia raz pobierac krew bo jestem strasznie wrazliwa i kiedys jak bylam mlodsza to wiedzieli ze zawsze slablam i prawie mdlalam to jak przycjodzilam to od razu kazali mi sie.klasc i na lezaco pobierali.
    Raz pani podejrzewala ze sobie wbijam igle w sensie ze narkotyki. haha bo jedna nie mogla.mi sie raz wbic i mi reke ppcharatala tak ze mialam takie okropne slady, jakies strupy np masalra poprpsru. i serio tragicznie to wygladalo...a po kilku dniach znowu mialam isc na.badanie i jak to inna babka zobaczyla.to sie zaczela wypytywac co to mam iwg . nie mogla uwierzyc ze to jej kolezanka zrobila mi pare dni temu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no też mi się czasem wydaje ze te Panie z laboratorium podejrzewają mnie o narkomanię :) haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To w takim razie jak wszystko bedzie dobrze.to i tak peqnie urodze w listopadzie. :D Na grudzien chyba nie mam co liczyc. jezzcze nie znam przypadku blizniat urodzonych w terminie

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte kochana na kiedy masz termin? bo widze ze tez sie udzielasz a nie wiem czemu nie mamcie na liscie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Ja juz wam mowie dobranoc. :*
    Wybaczcie ze tak naspamowalam odkad tu weszlam dzisiaj. :D

Beatrice lubi tę wiadomość

• Hashija Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik gratuluje!! No tyle Cie nie bylo i wrocilaś z taką petardą, że aż!! Jej jak super!

Alicja no i pieknie! W koncu masz gin ktory widzi swiatelko w tunelu !! Beta rosnie, dzidzia rosnie, serduszko bije. A jak dostanoesz reszte wynikow to moze wszystko sie wyjasni.

alicja_ lubi tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja nie wolno ci się poddać :-) Dzidzia walczy i ty musisz walczyć dla niej :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    l

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:43

ilonia1984, alicja_, Kate4 lubią tę wiadomość

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 01:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam głupie pytanie ale trochę myślę nad tym....
    Mam szczeniaka, właśnie nie śpię bo ma biegunkę :-/
    Zastanawiam się że jak on złapał jakiegoś wirusa to czy może mnie czymś zarazić i mieć zły wpływ na dzidziusia?

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • minnie_ Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało prawdopodobne moim zdaniem, spokojnie :)

13.05.2015 - Aniołek 8/6 tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olunia no coś Ty. Gdyby tak było w ciąży nie mogłybyśmy z domu wychodzić bo tyle tego w powietrzu lata, że szok. Pokażesz nam maluszka? Kocham pieski, sama mam 2 suczki ;) dzieci wychowywane wśród piesków rzadziej są alergikami ;)

‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ