X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie.dziwnie czuje ze siedza we mnie dwa <3

Kate4, Anka 89, baby, Hashija, Suri97 lubią tę wiadomość

• Anka 89 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    _buenoo , minnie_ , amos, kehlana_miyo, Anka 89, Aneczka86, Pchelkaa, Patka to
    Gratulacje dla was! :* tyle sie was nazbieralo pod moja nieobecnosc. :)
    Super ale nas duzo juz! :)

_buenoo, minnie_ i Anka89 dziewczyny na kiedy macie terminny? :)

Mi wychodzi na 13.12

Flakonik lubi tę wiadomość

8p3orjjgvqnt5wr9.png
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik gratulacje :)))
    Moja orzyjaciolka tez tak miala. Jeden z blizjiakow cala ciaze mniejszy slabszy i puls nizszy mial. Urodzili sie zdrowi chlopcy poprostu zupelnie rozni od siebei:)

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • Anka 89 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Witaj baby. to pewnie zapisalas sie na liste online. Mi chodzi o liste co jest na 1stronie w tym watku. ;)

Na tej liscie online w ogole nie moglam wpisac a na liste mozesz mnie naniesc :)

8p3orjjgvqnt5wr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka 89 wrote:
    Na tej liscie online w ogole nie moglam wpisac a na liste mozesz mnie naniesc :)

Jasne. wpisze na 1 strone :)

powiem wam ze nudzi mi sie w tym szpitalu. Jest lepiej ale jestem tak oslabiona ze jak wstaje to mam straszne zawroty glowy

• Anka 89 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No szpital nie jest tym co dobre ja jak lezalam ostatnio ale po wypadku to masakra tam sie jest jeszcze gorzej chorym hehehe. Ale flakonik bedzie dobrze dasz rade i zanim sie obejrzysz bedziesz juz w domku a teraz odpoczywaj:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:53

8p3orjjgvqnt5wr9.png
  • Madleine Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik powiem Ci ze mialas szczescie ze trafilas na fajnego lekarza w szpitalu. Ja jak wymiotowalam serio kilkanascie razy dziennie Nie bylam w stanie wstac z lozka. Wymiotowalam nawet w nocy do 5 miesiaca i mi lekarz jak poszlam do rodzinnego bo juz sil nie mialam to uslyszalam ze to nirmalne i tyle. 5 miesiecy przelezalam w lozku :( dobrze ze sie Toba zajma i moze te wymioty zmaleja !!!

Jest i druga fasolka :)
    oeuaqqmzwgtmax2k.png
    gg643e5e9352yh4y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik ale sie ciesze ze dwa <3 czlowiek sie stara modli o dzidzie, a tu dwa szkraby :-) super :-) w szpitalu nudy, ale przynajmniej pod stala opieka jestes, dzieki czemu ja czulam sie o wiele lepiej psychicznie :-) duzo zdrowka :-* odpoczywajcie sobie ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik, tyle czasu staraliscie sie o dzidzie i takie przejscia a teraz dwa maluchy :-) zycie potrafi zaskakiwac :-) :-) dzieciaczki dadza sobie rade, musza byc silne po Mamusi :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. :*

Madleine do 5miesiaca? :OOOOOO no way! Ja mam kosmicznie wysoka bete. mam nadzieje ze jak potem juz zacznie spadac to i wymioty na dobre znikna.

• baby Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik :) niezle blizniaki od razu dały o sobie znać że już w szpitalu odwodniona wylądowałaś

Zdrówka!! i do przodu

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka tobie tez gratuluje :) mam nadzieje ze zobaczysz wkrotce tez dwa <3 :) jak sie czujesz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja jak beta ?????????????????

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja twoja dzidzia naprawde jest niesanowita. Nadal walczy i wierze ze bedzie dobrze. Beta nie stoi w miejscu. rosnie moze wolniej ale r o s n i e ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja ale rośnie !!! Kiedy masz wizytę u gina ? Ile powinna wynieść, by była zadowalająca? Gdyby spadała byłoby kiepsko ale jak rośnie to znaczy, że coś się dzieje. Głowa do góry !!! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie to nie docieraaaaaa!! Haha . Narazie wie tylko maz i wy :)
    Chce juz widziec miny rodzicow, znajomych.
    Ale na razie.jeszcze sje boje. Po nastepnej wizycie jak zobacze dwie zdrowe fasolki i serduszka wtedy sie pochwalimy ze blizniaki. :)

halwaya, Suri97 lubią tę wiadomość

• Anka 89 Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Szykuje się na najgorsze :(
    Czemu mnie to spotkało :(

Alicja nie możesz się załamywac trzeba być dobrych myśli i się nie poddawać to już połowa sukces. Trzymaj się cieplutko cieplutk. Ps ja wcale nie robiłam i dopiero się wybieram w następnym tygodniu żeby zobaczyć na jakim jest poziomie.

8p3orjjgvqnt5wr9.png
‹‹ 127 128 129 130 131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ