Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:_buenoo , minnie_ , amos, kehlana_miyo, Anka 89, Aneczka86, Pchelkaa, Patka to
Gratulacje dla was! :* tyle sie was nazbieralo pod moja nieobecnosc.
Super ale nas duzo juz!
_buenoo, minnie_ i Anka89 dziewczyny na kiedy macie terminny?
Mi wychodzi na 13.12Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No szpital nie jest tym co dobre ja jak lezalam ostatnio ale po wypadku to masakra tam sie jest jeszcze gorzej chorym hehehe. Ale flakonik bedzie dobrze dasz rade i zanim sie obejrzysz bedziesz juz w domku a teraz odpoczywaj:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:53
-
Flakonik powiem Ci ze mialas szczescie ze trafilas na fajnego lekarza w szpitalu. Ja jak wymiotowalam serio kilkanascie razy dziennie Nie bylam w stanie wstac z lozka. Wymiotowalam nawet w nocy do 5 miesiaca i mi lekarz jak poszlam do rodzinnego bo juz sil nie mialam to uslyszalam ze to nirmalne i tyle. 5 miesiecy przelezalam w lozku
dobrze ze sie Toba zajma i moze te wymioty zmaleja !!!
-
nick nieaktualnyFlakonik ale sie ciesze ze dwa
czlowiek sie stara modli o dzidzie, a tu dwa szkraby
super
w szpitalu nudy, ale przynajmniej pod stala opieka jestes, dzieki czemu ja czulam sie o wiele lepiej psychicznie
duzo zdrowka :-* odpoczywajcie sobie
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mnie to nie docieraaaaaa!! Haha . Narazie wie tylko maz i wy
Chce juz widziec miny rodzicow, znajomych.
Ale na razie.jeszcze sje boje. Po nastepnej wizycie jak zobacze dwie zdrowe fasolki i serduszka wtedy sie pochwalimy ze blizniaki.halwaya, Suri97 lubią tę wiadomość
-
alicja_ wrote:Szykuje się na najgorsze
Czemu mnie to spotkało
Alicja nie możesz się załamywac trzeba być dobrych myśli i się nie poddawać to już połowa sukces. Trzymaj się cieplutko cieplutk. Ps ja wcale nie robiłam i dopiero się wybieram w następnym tygodniu żeby zobaczyć na jakim jest poziomie.