Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No widzicie, nie ma brzydkich kobiet wystarczy dobry fotograf i trochę tapety plus suknia na wdechu haha

Taaaa. Mydlisz oczy. A suknia dwa rozmiary mniejsza żeby ukryć nadwage. A gdzie Twoje 80 kg? Bo niewiele przytyłaś. Chyba że masz dwa metry wzrostu i tego nie widać
Zdradź tę tajemnicę
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Mała miażdży mi szyjkę swoją główką a stópkami okłada żebra. Czytam własnie W oczekiwaniu na dziecko- miesiąc 8, i z akapitu współżycie w późnej ciąży dowiedziałam się, iż zawarte w nasieniu prostaglandyny mogą przyspieszyć poród, ale jednocześnie wysoka aktywność seksualna w tym okresie może przedłużyć okres oczekiwania na rozwiązanie:). Czuje, że wiem więcej:D
nick nieaktualny, Madzisek, rewelka, Ola_45, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przecudne zdjęcia! Fajny pomysł
Wszystkie jesteście przepiękne i lachony jakich mało 
Przepraszam, że ostatnio mało się udzielam ale tyle skrobiecie, że ciężko się wbić w jakiś konkretny temat
Gratuluję wszystkim udanych wizyt 
Nie róbcie takiego smaka tymi przepysznymi ciastami, bo mnie cały dzień zgaga męczyła, dopiero herbatka miętowa pomogła
Kasia trzymaj się i koniecznie daj znać jak będziesz po badaniach.
Mam nadzieję, że żadna się po cichu nie rozpakowuje!!
Mnie też wzięło na wspomnienia i oto nasze zdjęcia
Jedno zrobione w dniu ślubu, a drugie po ślubie na osobnej sesji
ciężko będzie wrócić do tej wagi
Tydzień temu miałam 17kg na plusie, chociaż ważyłam się w butach to może 16
naiwna jestem, wiem 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:22
nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Acikk, rewelka, nick nieaktualny, Tinusia, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Klara87, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
A to my dzisiaj od frontu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f3dabd72a75.jpg
i z profilu (ruszył z kopyta) 32i2
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c4c8ca9494f.jpg
moniek90, nick nieaktualny, Madzisek, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, Pola_27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe tak mam 2m ale jak wloze 30 cm obcasyMama-julka wrote:Taaaa. Mydlisz oczy. A suknia dwa rozmiary mniejsza żeby ukryć nadwage. A gdzie Twoje 80 kg? Bo niewiele przytyłaś. Chyba że masz dwa metry wzrostu i tego nie widać
Zdradź tę tajemnicę 
no na tych fotach z ślubu jakieś 10 mniej niż teraz 
Moniek właśnie się zastanawialam czy już urodziłas czy się obraziłas na nas
moniek90 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:
Moniek właśnie się zastanawialam czy już urodziłas czy się obraziłas na nas
Ani się nie obraziłam a tym bardziej nie urodziłam
Kuzynka wpadła na 3 dni w odwiedziny i nie dawałam rady być na bieżąco i się udzielać
Tutaj taka produkcja jest, że albo się wisi na forum cały dzień albo czeka Cię wykluczenie
nick nieaktualny, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Alicja ty mialas w te wakacje slub a jeszcze sie nie chwalilas zadna fotka. Takze czekamy

Kasiag a ty mialas ostatnio jak dobrze pamietam? Wstaw tez cos jak mozesz
Miałam, miałam! W 6 miesiącu
Ale ja nie miałam specjalnej sesji, więc mam tylko z urzędu i imprezy.
Flakonik Twoje zdjęcia wyglądają jak z jakiegoś katalogu! Wszystkie perfekcyjne!!!! -
Normalnie mój M jest niemożliwy.... Od 2 nocy śpi na materacy w oddzielnym pokoju aby mnie nie zarazić. Bierze tabletki bo jest "mega chory" ale cały dzień do obiadu spędził w ogrodzie dłubiąc coś przy samochodzie. Póżniej przyszedł do mnie cały zmarznięty, położył się w polarze pod kołdrą i umierał. Zrobiłam mu mleko z miodem bo nic innego nie chciał i po godzinie uznał, że on tak dłużej leżeć nie może a jest mu już odrobinę cieplej więc polazł znowu coś robić w garażu... Normalnie cycki mi zaraz opadna... Faceci...
nick nieaktualny, Ola_45, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Ja się martwie, jakieś magiczne mikstury na przeziębienie przygotowuję (z przepisu Teściowej- nawet nie będę próbować), latam do apteki po tabletki na grype, a jemu potrzebny tylko samochód, śrubokręt i ewentualnie ciepły cycek aby się mógł ogrzać...
Matleena lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:41
Madzisek, rewelka, nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Klara87, Pola_27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Haha asiowa mój jak jest chory to jest dramat, dwójkę dzieci wtedy mam w domu, wszystko podaj, zrób... Nienawidze jak jest chory a dzisiaj jak zobaczyłam jak się kładzie do łóżka z termometrem w ręce to mi ręce opadły, ale od dzisiaj faszeruje go tabzami żeby mi się nie rozłożył bo się zalamie.
Asiowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to nasz dzien ponad 3 lata temi i prawie 3lata temu, kurde zapomnialam, ze w grudniu oprocz urodzin moich chlopakow i narodzin Maksia,mamy trzeci powod do swietowania bo nasza rocznice

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:26
Madzisek, Tinusia, Nadulka, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90, Dżulia, Moniusia89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Klara87, Pola_27, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Madzisek u mnie to samo. Tylko kocyk w pepitke, termometr i tabletki. Bo jak to mówi facet nie choruje tylko walczy o życie. Dlatego tak mi zależy na tym aby sie teraz nie rozłożył, ale walcz tu z wiatrakami...
nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość