Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No widzicie, nie ma brzydkich kobiet wystarczy dobry fotograf i trochę tapety plus suknia na wdechu haha
Taaaa. Mydlisz oczy. A suknia dwa rozmiary mniejsza żeby ukryć nadwage. A gdzie Twoje 80 kg? Bo niewiele przytyłaś. Chyba że masz dwa metry wzrostu i tego nie widaćZdradź tę tajemnicę
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
Mała miażdży mi szyjkę swoją główką a stópkami okłada żebra. Czytam własnie W oczekiwaniu na dziecko- miesiąc 8, i z akapitu współżycie w późnej ciąży dowiedziałam się, iż zawarte w nasieniu prostaglandyny mogą przyspieszyć poród, ale jednocześnie wysoka aktywność seksualna w tym okresie może przedłużyć okres oczekiwania na rozwiązanie:). Czuje, że wiem więcej:D
aannkkaa, Madzisek, rewelka, Ola_45, ZieloneOliwki, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przecudne zdjęcia! Fajny pomysł
Wszystkie jesteście przepiękne i lachony jakich mało
Przepraszam, że ostatnio mało się udzielam ale tyle skrobiecie, że ciężko się wbić w jakiś konkretny tematGratuluję wszystkim udanych wizyt
Nie róbcie takiego smaka tymi przepysznymi ciastami, bo mnie cały dzień zgaga męczyła, dopiero herbatka miętowa pomogła
Kasia trzymaj się i koniecznie daj znać jak będziesz po badaniach.
Mam nadzieję, że żadna się po cichu nie rozpakowuje!!
Mnie też wzięło na wspomnienia i oto nasze zdjęciaJedno zrobione w dniu ślubu, a drugie po ślubie na osobnej sesji
ciężko będzie wrócić do tej wagi
Tydzień temu miałam 17kg na plusie, chociaż ważyłam się w butach to może 16
naiwna jestem, wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:22
aannkkaa, Madzisek, pati_zuzia, Dżulia, revvelka, Kate4, Acikk, rewelka, Mama-julka, Tinusia, Nadulka, MeGi2986, alisss871, kwiatakacji, Moniusia89, Marta0912, maya34, Matleena, Klara87, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
A to my dzisiaj od frontu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f3dabd72a75.jpg
i z profilu (ruszył z kopyta) 32i2
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c4c8ca9494f.jpgmoniek90, pati_zuzia, Madzisek, rewelka, ZieloneOliwki, alicja_, Dżulia, Mama-julka, Nadulka, MeGi2986, alisss871, kwiatakacji, Moniusia89, Marta0912, maya34, Pchelkaa, Klara87, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Taaaa. Mydlisz oczy. A suknia dwa rozmiary mniejsza żeby ukryć nadwage. A gdzie Twoje 80 kg? Bo niewiele przytyłaś. Chyba że masz dwa metry wzrostu i tego nie widać
Zdradź tę tajemnicę
no na tych fotach z ślubu jakieś 10 mniej niż teraz
Moniek właśnie się zastanawialam czy już urodziłas czy się obraziłas na nasmoniek90 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:
Moniek właśnie się zastanawialam czy już urodziłas czy się obraziłas na nas
Ani się nie obraziłam a tym bardziej nie urodziłamKuzynka wpadła na 3 dni w odwiedziny i nie dawałam rady być na bieżąco i się udzielać
Tutaj taka produkcja jest, że albo się wisi na forum cały dzień albo czeka Cię wykluczenie
ZieloneOliwki, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Alicja ty mialas w te wakacje slub a jeszcze sie nie chwalilas zadna fotka. Takze czekamy
Kasiag a ty mialas ostatnio jak dobrze pamietam? Wstaw tez cos jak mozesz
Miałam, miałam! W 6 miesiącu
Ale ja nie miałam specjalnej sesji, więc mam tylko z urzędu i imprezy.
Flakonik Twoje zdjęcia wyglądają jak z jakiegoś katalogu! Wszystkie perfekcyjne!!!! -
Normalnie mój M jest niemożliwy.... Od 2 nocy śpi na materacy w oddzielnym pokoju aby mnie nie zarazić. Bierze tabletki bo jest "mega chory" ale cały dzień do obiadu spędził w ogrodzie dłubiąc coś przy samochodzie. Póżniej przyszedł do mnie cały zmarznięty, położył się w polarze pod kołdrą i umierał. Zrobiłam mu mleko z miodem bo nic innego nie chciał i po godzinie uznał, że on tak dłużej leżeć nie może a jest mu już odrobinę cieplej więc polazł znowu coś robić w garażu... Normalnie cycki mi zaraz opadna... Faceci...
alisss871, Ola_45, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Ja się martwie, jakieś magiczne mikstury na przeziębienie przygotowuję (z przepisu Teściowej- nawet nie będę próbować), latam do apteki po tabletki na grype, a jemu potrzebny tylko samochód, śrubokręt i ewentualnie ciepły cycek aby się mógł ogrzać...
Matleena lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:41
Madzisek, rewelka, pati_zuzia, moniek90, Mama-julka, alicja_, Nadulka, MeGi2986, alisss871, Dżulia, Moniusia89, revvelka, kwiatakacji, Flakonik, Marta0912, maya34, Kate4, Matleena, Pchelkaa, Klara87, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Haha asiowa mój jak jest chory to jest dramat, dwójkę dzieci wtedy mam w domu, wszystko podaj, zrób... Nienawidze jak jest chory a dzisiaj jak zobaczyłam jak się kładzie do łóżka z termometrem w ręce to mi ręce opadły, ale od dzisiaj faszeruje go tabzami żeby mi się nie rozłożył bo się zalamie.
Asiowa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to nasz dzien ponad 3 lata temi i prawie 3lata temu, kurde zapomnialam, ze w grudniu oprocz urodzin moich chlopakow i narodzin Maksia,mamy trzeci powod do swietowania bo nasza rocznice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:26
Madzisek, Tinusia, Nadulka, rewelka, MeGi2986, Mama-julka, alisss871, moniek90, Dżulia, Moniusia89, revvelka, kwiatakacji, Marta0912, Flakonik, Kate4, Matleena, Pchelkaa, Klara87, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Madzisek u mnie to samo. Tylko kocyk w pepitke, termometr i tabletki. Bo jak to mówi facet nie choruje tylko walczy o życie. Dlatego tak mi zależy na tym aby sie teraz nie rozłożył, ale walcz tu z wiatrakami...
alicja_, Madzisek, alisss871 lubią tę wiadomość