Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Dziewczyny cudowna galeria nam się tu utworzyła! Serio!
Jesteście mega laski!
Ja niestety miałam tylko cywilny i w takich chwilach zazdroszczę innym ceremonii z wieeeelką białą suknią i tą całą piękną otoczką.
Oj tak, grudniowe mamusie to mega laski chyba powinniśmy zmienić nazwę naszej grupy
Alicja, ale przecież możecie jeszcze zrobić taki ślub? Ja bym za nic tego nie oddała i nie zamieniłapati_zuzia, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
a to 33 tydzien i 11 kg na plusie, oby latwo spadlo jak po pierwszej ciazya jak nie to moj maz powiedzial,ze mi pomoze, bo pare lat temu odchudzil mmnie tym,ze robil dobry seks, tak mowil kazdemu znajomemu kto pytal sie co mi zrobil,ze tak schudlam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:26
Nadulka, Mama-julka, rewelka, MeGi2986, moniek90, Dżulia, Madzisek, revvelka, kwiatakacji, Flakonik, Marta0912, Matleena, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Slub bralismy 30 kwietnia, rezerwacje robilismy w styczniu, a 14 kwietnia dowiedzialam sie o ciazy, wiec 6 tygodniowy Franuś był z nami w tym waznym dniu
6 tygodniowy ah taaak hahajak słodko
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle nam się galeria zrobiła! ohohoooo... Fajnie na Was popatrzeć, ślub to taki magiczny dzień, tym bardziej że teraz jesteśmy w ciąży i kolejny ważny etap życia przed nami...
No nic, spadam do łazienki robić ze sobą "remont generalny" - jutro wizyta. Wiecie, że mnie musi mąż wręcz "wyciągać" z wanny? Jestem już taka nieporadna, że jak tam wpadnę to problem mam z wyjściem! Na początku był szok i niedowierzanie męża, teraz śmiejemy się przy tym jak dzieci. Tylko że mi w duchu wcale nie jest do śmiechu a wręcz do płaczu... taki morświn w wannieMama-julka lubi tę wiadomość
-
pati_zuzia wrote:a to 33 tydzien i 11 kg na plusie, oby latwo spadlo jak po pierwszej ciazy
a jak nie to moj maz powiedzial,ze mi pomoze, bo pare lat temu odchudzil mmnie tym,ze robil dobry seks, tak mowil kazdemu znajomemu kto pytal sie co ze na zrobil,ze tak schudlam
Mój natomiast jak przyszły dziś koleżanki i pytaly jak to robię że tak fajnie ww ciazy wygladam oznajmił iż jest too kwestia dobrego nasienia a jakże...pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
Aliss ja się łapie kranu i jakos się podciagam haha ostatnio już męża pytalam czy ten kran wystarczająco mocno jest zamocowany bo jak pierdolne razem z nim to nie będzie fajnie
alisss871, Madzisek, kwiatakacji, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha Acik to teraz uwazaj, bo inne beda moze chcialy skorzystac z tego dobrego nasienia, jak taka reklame robi
Moj mezus robil coreczke,ale oczywiscie to ja pomylilam przesylki
a jesli chodzi o chorowanie facetow to chyba prawie kazdy sie tak zachowuje, moj zawsze umiera ma temperature a jak mierzy ro okazuje sie ze idealna hahaha ale zwylky katar i juz zaczyna sie scena dramatyczna -
nick nieaktualny
-
A to moje dwie skrzyneczki szczęściapati_zuzia, Nadulka, moniek90, Dżulia, Piegus, alicja_, Madzisek, Moniusia89, revvelka, MeGi2986, maya34, kwiatakacji, ZieloneOliwki, Flakonik, stars2345, Matleena, Pola_27, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
To mój mąż ma całkiem odwrotnie, ledwo lazi od choroby ale on zdrowy, żadnych tabletek i leżał nie będzie
chociaż nie powiem nauczyłam już go że jak czuje osłabienie to bierze polopiryne albo pije teraflu
Dziewczyny pięknie wygladałysmy na ślubach, my nie robiliśmy pleneru bo nic a nic fotogeniczni nie jesteśmy... -
nick nieaktualny