X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati- no, no, noooo...

pati_zuzia lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny cudowna galeria nam się tu utworzyła! Serio!
    Jesteście mega laski!
    Ja niestety miałam tylko cywilny i w takich chwilach zazdroszczę innym ceremonii z wieeeelką białą suknią i tą całą piękną otoczką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia, śliczna z Was para. Ciekawe czy dzidziuś będzie mieć takie dołki w policzkach jak Ty :-)

Pola_27 lubi tę wiadomość

• ania14 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 00:22

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Zuzia mialas dwie sukienki :D?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Dziewczyny cudowna galeria nam się tu utworzyła! Serio!
    Jesteście mega laski!
    Ja niestety miałam tylko cywilny i w takich chwilach zazdroszczę innym ceremonii z wieeeelką białą suknią i tą całą piękną otoczką.

Oj tak, grudniowe mamusie to mega laski chyba powinniśmy zmienić nazwę naszej grupy :D

Alicja, ale przecież możecie jeszcze zrobić taki ślub? Ja bym za nic tego nie oddała i nie zamieniła :)

pati_zuzia, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:41

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Megi kiedy mieliscie ślub bo nie widać jeszcze Franka :D
    Slub bralismy 30 kwietnia, rezerwacje robilismy w styczniu, a 14 kwietnia dowiedzialam sie o ciazy, wiec 6 tygodniowy Franuś był z nami w tym waznym dniu :):):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

a to 33 tydzien i 11 kg na plusie, oby latwo spadlo jak po pierwszej ciazy :) a jak nie to moj maz powiedzial,ze mi pomoze, bo pare lat temu odchudzil mmnie tym,ze robil dobry seks, tak mowil kazdemu znajomemu kto pytal sie co mi zrobil,ze tak schudlam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:26

Nadulka, Mama-julka, rewelka, MeGi2986, moniek90, Dżulia, Madzisek, revvelka, kwiatakacji, Flakonik, Marta0912, Matleena, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Pati Zuzia mialas dwie sukienki :D?
    dwie sukienki bo dwa sluby jeden cywilny w lecie w Bulgarii a drugi koscielny w zimie w Polsce, wiec postanowialm skorzystac z okazji :D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Slub bralismy 30 kwietnia, rezerwacje robilismy w styczniu, a 14 kwietnia dowiedzialam sie o ciazy, wiec 6 tygodniowy Franuś był z nami w tym waznym dniu :):):)

6 tygodniowy ah taaak haha :) jak słodko <3

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nam się galeria zrobiła! ohohoooo... Fajnie na Was popatrzeć, ślub to taki magiczny dzień, tym bardziej że teraz jesteśmy w ciąży i kolejny ważny etap życia przed nami...

No nic, spadam do łazienki robić ze sobą "remont generalny" - jutro wizyta. Wiecie, że mnie musi mąż wręcz "wyciągać" z wanny? Jestem już taka nieporadna, że jak tam wpadnę to problem mam z wyjściem! Na początku był szok i niedowierzanie męża, teraz śmiejemy się przy tym jak dzieci. Tylko że mi w duchu wcale nie jest do śmiechu a wręcz do płaczu... taki morświn w wannie :P

Mama-julka lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    a to 33 tydzien i 11 kg na plusie, oby latwo spadlo jak po pierwszej ciazy :) a jak nie to moj maz powiedzial,ze mi pomoze, bo pare lat temu odchudzil mmnie tym,ze robil dobry seks, tak mowil kazdemu znajomemu kto pytal sie co ze na zrobil,ze tak schudlam :)

Mój natomiast jak przyszły dziś koleżanki i pytaly jak to robię że tak fajnie ww ciazy wygladam oznajmił iż jest too kwestia dobrego nasienia a jakże... :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aliss ja się łapie kranu i jakos się podciagam haha ostatnio już męża pytalam czy ten kran wystarczająco mocno jest zamocowany bo jak pierdolne razem z nim to nie będzie fajnie :D

alisss871, Madzisek, kwiatakacji, Pola_27 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati-Zuzia pójdę Asiowym klasykiem i powiem no no nooo :-)
    A w ciąży zupełnie się zmienilas i nie chodzi mi tu o brzuch ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Acik to teraz uwazaj, bo inne beda moze chcialy skorzystac z tego dobrego nasienia, jak taka reklame robi ;)
    Moj mezus robil coreczke,ale oczywiscie to ja pomylilam przesylki :D
    a jesli chodzi o chorowanie facetow to chyba prawie kazdy sie tak zachowuje, moj zawsze umiera ma temperature a jak mierzy ro okazuje sie ze idealna hahaha ale zwylky katar i juz zaczyna sie scena dramatyczna ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Pati-Zuzia pójdę Asiowym klasykiem i powiem no no nooo :-)
    A w ciąży zupełnie się zmienilas i nie chodzi mi tu o brzuch ;-)
    lat przybylo, kg tez a i wiadomo,ze do slubu to makijaz fryzura plus obrobka zdjec :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2mnhvgh.jpg
    A to moje dwie skrzyneczki szczęścia :D <3

pati_zuzia, Nadulka, moniek90, Dżulia, Piegus, alicja_, Madzisek, Moniusia89, revvelka, MeGi2986, maya34, kwiatakacji, ZieloneOliwki, Flakonik, stars2345, Matleena, Pola_27, Madzia890722 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój mąż ma całkiem odwrotnie, ledwo lazi od choroby ale on zdrowy, żadnych tabletek i leżał nie będzie :) chociaż nie powiem nauczyłam już go że jak czuje osłabienie to bierze polopiryne albo pije teraflu :)

Dziewczyny pięknie wygladałysmy na ślubach, my nie robiliśmy pleneru bo nic a nic fotogeniczni nie jesteśmy...

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    Ja od małego mam dołki w policzkach :) nawet jak byłam mega chuda :P ale nie obrażę się jak po domu będzie mi biegała mała kopia mojego męża <3 :)

Przecież wiem, że dołki w policzkach to nie oznaka nadwagi tylko genów ;-)

‹‹ 1366 1367 1368 1369 1370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ