Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
Miło popatrzeć na Wasze śliczne brzuszki, trzymam kciuki za cudowne porody i zdrowiutkie maluszki!My jakoś tam się trzymamy... bywa ciężko...ciężko wyobrazić sobie święta, myśląc, że w Wigilię trzymałabym mojego skarba przy sercu... ehhh...ale z pozytywnych wieści możemy zacząć działać
okazało się, że przeszłam cytomegalię...niewiadomo kiedy, ale mogło to być przyczyną
Jeszcze raz wszystkiego dobrego kochane
i cóż trzymajcie kciuki... i nie obrażę się jak zapalicie świeczuszkę dla naszego skarbeczka (*)
kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Acikk to żeś dowalila teraz takie smaki na wieczór robić... Aż tabletu śliną zachlapalam
kiedyś mi kolega przywiózł taka paczkę 3kg bo wiedział że haribo uwielbiam
Moje dziecko dzisiaj przegina pałę, tak mnie dzisiaj przez jego harce brzuch boli ze masakra, cały dzień dosłownie fika, mam nadzieję że odeśpi po porodzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Miałam, miałam! W 6 miesiącu
Ale ja nie miałam specjalnej sesji, więc mam tylko z urzędu i imprezy.
Flakonik Twoje zdjęcia wyglądają jak z jakiegoś katalogu! Wszystkie perfekcyjne!!!!alicja_ lubi tę wiadomość
-
Bulisia wrote:Witajcie dziewczynki
Miło popatrzeć na Wasze śliczne brzuszki, trzymam kciuki za cudowne porody i zdrowiutkie maluszki!My jakoś tam się trzymamy... bywa ciężko...ciężko wyobrazić sobie święta, myśląc, że w Wigilię trzymałabym mojego skarba przy sercu... ehhh...ale z pozytywnych wieści możemy zacząć działać
okazało się, że przeszłam cytomegalię...niewiadomo kiedy, ale mogło to być przyczyną
i cóż trzymajcie kciuki... i nie obrażę się jak zapalicie świeczuszkę dla naszego skarbeczka (*)
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Piekne zdjecia nie moge sie napatrzec doslownie
Acikk przesadzilas z tym zdjeciem zelek toz to istny terror na forum
Madzisek moj ostatnio tez tak ma i dodatkowo codziennie od 00:00 do 02:00 odstawia takie harce ze nie idzie spac -
Moj mnie na szczęście jeszcze kopniakani w nocy nie ale pewnie do czasu.
Acikk ucichla bo pewnie sie objada albo bunkruje żelki żebyśmy jej wszystkich nie zjadły gdybyśmy faktycznie się do niej zjechałyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:41
-
nick nieaktualnyBulisia wrote:Witajcie dziewczynki