Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzisek kacper nie daje mi spac do 2 a jak rano wstane to 10 min i sie zaczyna a ostatnio chyba polubil ze z moim pecherzem na stale bo mam wrazenie ze ciagle tam siedzi
Acikk tam juz pewnie malo co zostalo tych zelekDopiero by sie zdziwila jakby wszystkie za drzwiami staly a pudelka zelek juz prawie puste haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:46
Madzisek, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
Madzisek wrote:Chyba jednej ręki bo drugą żelki do buzi wkładasz
No chyba, że buzią samą sobie radzi i nią łowi z wiaderka słodkości
Swoją drogą dziewczyny zauważyłam potencjał na zarobienie niezłych pieniędzy na takich babkach jak mySprzedajesz coś pysznego, najpierw robisz smaka całemu forum lasek w ciąży a potem podajesz linka
Acikk nie jest to aby lokowanie produktu?
-
Mój mąż też dzisiaj dołączył do grona ciap
przed chwilą miałam kurs pod kopalnię, bo zapomniał "blachy" czyli karty do odbijania czasu pracy
A jak jest chory to w niczym nie odstaje od waszych facetówledwie zacznie go gryźć w nosku to już zalega na kanapie z rolką papieru, wodą morską i usługuj mu
-
moniek90 wrote:No chyba, że buzią samą sobie radzi i nią łowi z wiaderka słodkości
Swoją drogą dziewczyny zauważyłam potencjał na zarobienie niezłych pieniędzy na takich babkach jak mySprzedajesz coś pysznego, najpierw robisz smaka całemu forum lasek w ciąży a potem podajesz linka
Acikk nie jest to aby lokowanie produktu?
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Po prostu chce żebyście miały szansę być tak szczęśliwe jak ja
Żeby dorównać Twej zajebistości wcinam czekoladę wedla nadziewaną z chrupkami
Do monte mam awersję, bo w czasie mdłości na początku ciąży zajadałam monte, kiedy w nocy robiło mi się niedobrzeMały kubeczek ratował mnie od wizyty w kibelku w nocy
-
stars2345 wrote:Hej, czytam i czytam i nie moge Was nadrobic,ale doszlam do momentu ciasta Inso i kochana, poprosze o przepis o ile jeszcze nie podawalas
jak nie wezmie mnie na kwasne to jem slodkie i tak w kółko :d
prosze bardzokorzystałam z tego tylko wyszla mi mala keksowka dlatego zwiększ sobie proporcje. Zamiast orzechow dalam zblendowanej mieszanki studenckiej i w srodku polozylam na mase plastry banana.
stars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny