X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka my w Polsce tez nie robilismy pleneru, bo pogoda nie dopisala, a pozniej wracalisy do Anglii i o tak o,ale w sumie mi nieprzeszkadzalo bo ja nie emiem i nie lubie pozowac,pewnie bylabym nie zadowolona z efektu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    2mnhvgh.jpg
    A to moje dwie skrzyneczki szczęścia :D <3
    No to żeś teraz zaje...ała ! zbieram szczękę z podłogi i wycieram kałużę ze śliny!

Acikk, stars2345 lubią tę wiadomość

• Piegus Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne zdjęcia ślubne! Aż mnie natchnęłyście żeby odkopać płytę z naszymi zdjęciami. Też uwielbiam oglądać takie foty. :) I też się podzielę, a co. Jedno zdjęcie z dnia ślubu i kilka z sesji. Mój wspaniały mąż wpadł na pomysł, żeby zrobić sobie sesję o wschodzie słońca. Pobudka o 5.30 i kompletnie niewyspani byliśmy. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:44

Nadulka, pati_zuzia, moniek90, Acikk, Dżulia, Mama-julka, rewelka, alisss871, Moniusia89, Madzisek, revvelka, maya34, MeGi2986, Flakonik, kwiatakacji, Marta0912, Kate4, Matleena, Pchelkaa, Klara87, Pola_27, genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:11

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    lat przybylo, kg tez a i wiadomo,ze do slubu to makijaz fryzura plus obrobka zdjec :)

Dziewczyny, co Wy takie niedobre dla siebie. Od kiedy obróbka zdjęć dodaje urody, no proszę...

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk Ty wredziolu!! :-D za to górne pudełeczko byłabym w stanie zabić! :-D Uwielbiam maoam :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam zelki :) mam zapas slodyczy schowany ale ich nie ruszam bo czekaja na haloween wiec bede musiala oddac,ale plus taki,ze Gabrys nazbiera tez, gorzej ze w tym roku juz pewnie je zje :D bo w tamtym to tata mu zjadl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    2mnhvgh.jpg
    A to moje dwie skrzyneczki szczęścia :D <3

Ale znajdziesz czas na forum :-/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek no Ty akurat możesz wpaść, daleko nie masz :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Dziewczyny, co Wy takie niedobre dla siebie. Od kiedy obróbka zdjęć dodaje urody, no proszę...
    ja ogolnie rzadko sie sobie podobam na zdjeciach, czesto mam problem z wyborem jak trzeba wstawic gdzies czy cos, choc w sumie od jakiegos czasu, wale wszystkie jak leca. :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka noo to moje ulubione niestety u nas raczej ich nie ma :/ dlatego na allegro od razu kilogram i maoam na dokladke żeby się przesyłka bardziej oplacala hihi :)

Nadulka lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, Acikk milczy bo skrzyneczki szczęścia zostały otwarte :-):-):-)

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki piękne zdjęcia ślubne ;) każda z Was wyglądała ślicznie w tym wyjątkowym dniu ;*
    To ja też sie pochwale a co mi tam :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59091fd30291.jpg

pati_zuzia, rewelka, alisss871, Acikk, Moniusia89, revvelka, moniek90, maya34, MeGi2986, Flakonik, Marta0912, kwiatakacji, Nadulka, Kate4, Matleena, Klara87, Pola_27, genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek no Ty akurat możesz wpaść, daleko nie masz :D

Nie kuś, bo może Ci za wiele z tego pakunku nie zostać :-P Kilogram w tą czy tamtą stronę już na mnie nie robi wrażenia :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    ja ogolnie rzadko sie sobie podobam na zdjeciach, czesto mam problem z wyborem jak trzeba wstawic gdzies czy cos, choc w sumie od jakiegos czasu, wale wszystkie jak leca. :)

To też tak mam. Plus nie jestem fotogeniczna. Jedno zdjęcie na sto mi się podoba :-S

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Oj tak, grudniowe mamusie to mega laski chyba powinniśmy zmienić nazwę naszej grupy :D

Alicja, ale przecież możecie jeszcze zrobić taki ślub? Ja bym za nic tego nie oddała i nie zamieniła :)

Oj ze mną jest trochę problem, bo ja jestem nie wierząca.:P
    A ze zmianą nazwy grupy się zgadzam! :D haha

• Evka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko i córko ;P Ale sobie pooglądałam hih, ja się nie pochwale, jesteśmy bezślubni ;)

Piegusku - czy to nie plaża w babich dołach?

Accik podaj nazwe tych żab zielonych bo kurcze pamietam ten smak....ach i skad zamawiałaś je?

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:

Dziewczyny pięknie wygladałysmy na ślubach, my nie robiliśmy pleneru bo nic a nic fotogeniczni nie jesteśmy...

Rewelka daj spokój mój mąż to się tak umeczyl na tym plenerze że cud że wogole coś z tego wyszło :D i do dzis tylko pamiętam fotografa : "Łukasz, nie ziewaj!"

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    To też tak mam. Plus nie jestem fotogeniczna. Jedno zdjęcie na sto mi się podoba :-S
    o dokladnie :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Nie kuś, bo może Ci za wiele z tego pakunku nie zostać :-P Kilogram w tą czy tamtą stronę już na mnie nie robi wrażenia :-D
    Nie no moniek tak nie szalej, całego kilograma Ci nie oddam :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1367 1368 1369 1370 1371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ