X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka my w Polsce tez nie robilismy pleneru, bo pogoda nie dopisala, a pozniej wracalisy do Anglii i o tak o,ale w sumie mi nieprzeszkadzalo bo ja nie emiem i nie lubie pozowac,pewnie bylabym nie zadowolona z efektu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    2mnhvgh.jpg
    A to moje dwie skrzyneczki szczęścia :D <3
    No to żeś teraz zaje...ała ! zbieram szczękę z podłogi i wycieram kałużę ze śliny!

Acikk, stars2345 lubią tę wiadomość

• Piegus Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne zdjęcia ślubne! Aż mnie natchnęłyście żeby odkopać płytę z naszymi zdjęciami. Też uwielbiam oglądać takie foty. :) I też się podzielę, a co. Jedno zdjęcie z dnia ślubu i kilka z sesji. Mój wspaniały mąż wpadł na pomysł, żeby zrobić sobie sesję o wschodzie słońca. Pobudka o 5.30 i kompletnie niewyspani byliśmy. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:44

Nadulka, pati_zuzia, moniek90, Acikk, Dżulia, Mama-julka, rewelka, alisss871, Moniusia89, Madzisek, revvelka, maya34, MeGi2986, Flakonik, kwiatakacji, Marta0912, Kate4, Matleena, Pchelkaa, Klara87, Pola_27, genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:11

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    lat przybylo, kg tez a i wiadomo,ze do slubu to makijaz fryzura plus obrobka zdjec :)

Dziewczyny, co Wy takie niedobre dla siebie. Od kiedy obróbka zdjęć dodaje urody, no proszę...

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk Ty wredziolu!! :-D za to górne pudełeczko byłabym w stanie zabić! :-D Uwielbiam maoam :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam zelki :) mam zapas slodyczy schowany ale ich nie ruszam bo czekaja na haloween wiec bede musiala oddac,ale plus taki,ze Gabrys nazbiera tez, gorzej ze w tym roku juz pewnie je zje :D bo w tamtym to tata mu zjadl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    2mnhvgh.jpg
    A to moje dwie skrzyneczki szczęścia :D <3

Ale znajdziesz czas na forum :-/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek no Ty akurat możesz wpaść, daleko nie masz :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Dziewczyny, co Wy takie niedobre dla siebie. Od kiedy obróbka zdjęć dodaje urody, no proszę...
    ja ogolnie rzadko sie sobie podobam na zdjeciach, czesto mam problem z wyborem jak trzeba wstawic gdzies czy cos, choc w sumie od jakiegos czasu, wale wszystkie jak leca. :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka noo to moje ulubione niestety u nas raczej ich nie ma :/ dlatego na allegro od razu kilogram i maoam na dokladke żeby się przesyłka bardziej oplacala hihi :)

Nadulka lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, Acikk milczy bo skrzyneczki szczęścia zostały otwarte :-):-):-)

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczynki piękne zdjęcia ślubne ;) każda z Was wyglądała ślicznie w tym wyjątkowym dniu ;*
    To ja też sie pochwale a co mi tam :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59091fd30291.jpg

pati_zuzia, rewelka, alisss871, Acikk, Moniusia89, revvelka, moniek90, maya34, MeGi2986, Flakonik, Marta0912, kwiatakacji, Nadulka, Kate4, Matleena, Klara87, Pola_27, genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek no Ty akurat możesz wpaść, daleko nie masz :D

Nie kuś, bo może Ci za wiele z tego pakunku nie zostać :-P Kilogram w tą czy tamtą stronę już na mnie nie robi wrażenia :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    ja ogolnie rzadko sie sobie podobam na zdjeciach, czesto mam problem z wyborem jak trzeba wstawic gdzies czy cos, choc w sumie od jakiegos czasu, wale wszystkie jak leca. :)

To też tak mam. Plus nie jestem fotogeniczna. Jedno zdjęcie na sto mi się podoba :-S

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Oj tak, grudniowe mamusie to mega laski chyba powinniśmy zmienić nazwę naszej grupy :D

Alicja, ale przecież możecie jeszcze zrobić taki ślub? Ja bym za nic tego nie oddała i nie zamieniła :)

Oj ze mną jest trochę problem, bo ja jestem nie wierząca.:P
    A ze zmianą nazwy grupy się zgadzam! :D haha

• Evka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko i córko ;P Ale sobie pooglądałam hih, ja się nie pochwale, jesteśmy bezślubni ;)

Piegusku - czy to nie plaża w babich dołach?

Accik podaj nazwe tych żab zielonych bo kurcze pamietam ten smak....ach i skad zamawiałaś je?

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:

Dziewczyny pięknie wygladałysmy na ślubach, my nie robiliśmy pleneru bo nic a nic fotogeniczni nie jesteśmy...

Rewelka daj spokój mój mąż to się tak umeczyl na tym plenerze że cud że wogole coś z tego wyszło :D i do dzis tylko pamiętam fotografa : "Łukasz, nie ziewaj!"

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    To też tak mam. Plus nie jestem fotogeniczna. Jedno zdjęcie na sto mi się podoba :-S
    o dokladnie :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Nie kuś, bo może Ci za wiele z tego pakunku nie zostać :-P Kilogram w tą czy tamtą stronę już na mnie nie robi wrażenia :-D
    Nie no moniek tak nie szalej, całego kilograma Ci nie oddam :D

moniek90 lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1367 1368 1369 1370 1371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ