Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piękne zdjęcia ślubne! Aż mnie natchnęłyście żeby odkopać płytę z naszymi zdjęciami. Też uwielbiam oglądać takie foty.
I też się podzielę, a co. Jedno zdjęcie z dnia ślubu i kilka z sesji. Mój wspaniały mąż wpadł na pomysł, żeby zrobić sobie sesję o wschodzie słońca. Pobudka o 5.30 i kompletnie niewyspani byliśmy. 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:44
Nadulka, nick nieaktualny, moniek90, Acikk, Dżulia, nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, Moniusia89, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, Klara87, Pola_27, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ogolnie rzadko sie sobie podobam na zdjeciach, czesto mam problem z wyborem jak trzeba wstawic gdzies czy cos, choc w sumie od jakiegos czasu, wale wszystkie jak leca.Mama-julka wrote:Dziewczyny, co Wy takie niedobre dla siebie. Od kiedy obróbka zdjęć dodaje urody, no proszę...
-
nick nieaktualny
-
No dziewczynki piękne zdjęcia ślubne
każda z Was wyglądała ślicznie w tym wyjątkowym dniu ;*
To ja też sie pochwale a co mi tam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59091fd30291.jpg
nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, Acikk, Moniusia89, nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, Matleena, Klara87, Pola_27, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:ja ogolnie rzadko sie sobie podobam na zdjeciach, czesto mam problem z wyborem jak trzeba wstawic gdzies czy cos, choc w sumie od jakiegos czasu, wale wszystkie jak leca.

To też tak mam. Plus nie jestem fotogeniczna. Jedno zdjęcie na sto mi się podoba
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Oj tak, grudniowe mamusie to mega laski chyba powinniśmy zmienić nazwę naszej grupy

Alicja, ale przecież możecie jeszcze zrobić taki ślub? Ja bym za nic tego nie oddała i nie zamieniła
Oj ze mną jest trochę problem, bo ja jestem nie wierząca.
A ze zmianą nazwy grupy się zgadzam!
haha
-
rewelka wrote:
Dziewczyny pięknie wygladałysmy na ślubach, my nie robiliśmy pleneru bo nic a nic fotogeniczni nie jesteśmy...
Rewelka daj spokój mój mąż to się tak umeczyl na tym plenerze że cud że wogole coś z tego wyszło
i do dzis tylko pamiętam fotografa : "Łukasz, nie ziewaj!"
-
nick nieaktualny