Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piękne zdjęcia ślubne! Aż mnie natchnęłyście żeby odkopać płytę z naszymi zdjęciami. Też uwielbiam oglądać takie foty.
I też się podzielę, a co. Jedno zdjęcie z dnia ślubu i kilka z sesji. Mój wspaniały mąż wpadł na pomysł, żeby zrobić sobie sesję o wschodzie słońca. Pobudka o 5.30 i kompletnie niewyspani byliśmy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:44
Nadulka, pati_zuzia, moniek90, Acikk, Dżulia, Mama-julka, rewelka, alisss871, Moniusia89, Madzisek, revvelka, maya34, MeGi2986, Flakonik, kwiatakacji, Marta0912, Kate4, Matleena, Pchelkaa, Klara87, Pola_27, genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Dziewczyny, co Wy takie niedobre dla siebie. Od kiedy obróbka zdjęć dodaje urody, no proszę...
-
nick nieaktualny
-
No dziewczynki piękne zdjęcia ślubne
każda z Was wyglądała ślicznie w tym wyjątkowym dniu ;*
To ja też sie pochwale a co mi tam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/59091fd30291.jpg
pati_zuzia, rewelka, alisss871, Acikk, Moniusia89, revvelka, moniek90, maya34, MeGi2986, Flakonik, Marta0912, kwiatakacji, Nadulka, Kate4, Matleena, Klara87, Pola_27, genoweffa, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:ja ogolnie rzadko sie sobie podobam na zdjeciach, czesto mam problem z wyborem jak trzeba wstawic gdzies czy cos, choc w sumie od jakiegos czasu, wale wszystkie jak leca.
To też tak mam. Plus nie jestem fotogeniczna. Jedno zdjęcie na sto mi się podobapati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Oj tak, grudniowe mamusie to mega laski chyba powinniśmy zmienić nazwę naszej grupy
Alicja, ale przecież możecie jeszcze zrobić taki ślub? Ja bym za nic tego nie oddała i nie zamieniła
Oj ze mną jest trochę problem, bo ja jestem nie wierząca.
A ze zmianą nazwy grupy się zgadzam!haha
-
rewelka wrote:
Dziewczyny pięknie wygladałysmy na ślubach, my nie robiliśmy pleneru bo nic a nic fotogeniczni nie jesteśmy...
Rewelka daj spokój mój mąż to się tak umeczyl na tym plenerze że cud że wogole coś z tego wyszłoi do dzis tylko pamiętam fotografa : "Łukasz, nie ziewaj!"
-
nick nieaktualny