Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Dziewczyny a co Wy na to żeby utworzyć grupę na facebooku?
Po porodzie byłoby nam łatwiej się tam komunikowaćbo patrzac na starsze watki to umarly wlasnie przez to. Wiekszosc sie orzeniosla na fejsa i forum opustoszalo albo bardzo sie ograniczylo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeszcze znalazłam zdj, mój Michaś 4 lata temu
ciekawe czy Nikodem będzie podobny do brata.
A wczoraj przez 3 h opiekowałam się moją siostrzenicą, która ma miesiąc i już nie mogę doczekać się swojego, tak pięknie pachniała, jak ją nosiłam na rękach, ciocia rozpieszcza, moja siostra tak jej nie nosiNadulka, Flakonik, MeGi2986, rewelka, Dżulia, kwiatakacji, Matleena, Mama-julka, Pola_27, Madzisek, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Mnie interesuje czy bedzie mi się należało jak nie pracuję, ale też nie jestem zarejestrowana w urzędzie pracy.
) to bedzie się nalezało, nie wiem jak z rejestracja w UP dlatego parę dni temu poszłam i to zobiłam. Trzeba to kontrolować bo niektórzy mówią ze w ich miejscowościach wnioski od grudnia będą dostępne. Tak więc trzeba patrzeć. Najważniejsze ze to jest podpisane juz a teraz trzeba czatowac
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorciamw wrote:jeszcze znalazłam zdj, mój Michaś 4 lata temu
ciekawe czy Nikodem będzie podobny do brata.
A wczoraj przez 3 h opiekowałam się moją siostrzenicą, która ma miesiąc i już nie mogę doczekać się swojego, tak pięknie pachniała, jak ją nosiłam na rękach, ciocia rozpieszcza, moja siostra tak jej nie nosi -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Aaale macie piękne zdjęcia!
Ja też miałam tylko cywilny i bez sesji więc nie mam się zbytnio czym pochwalići też już z Kubusiem, miał ok. 10 tygodni
?
-
nick nieaktualnyFlakonik ma racje,tez mi sie wydaje,ze koneci koncow przestalybysmy sie tu udzielac.
Tez ogladam "Zony Hollywood"Lubie bardzo Ewe i jej meza, Helena tez sa spoko
ale Helena Kolodziey jest unikalana
ma bardzo fajnego meza, taki normalny
smieje sie za kazdym razem jak przypomne sobie jaka pyszna rybe robila na obiad
albo fajny tez byl motyw z domowyi pierogami KingiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 23:57
dorciamw, Tinusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dopiero po wizycie:-) moja córcia sie obrocila!!!
pieknie ulozona glowka w dol:-) szyjka zamknieta 11 mm, ale miekka. Skurcze nieregularne, wiec jest spoko. Lekarz mowi ze za ok 2 tyg pewnie urodze. No i wazy 3100:-o
Nadulka, Ola_45, MeGi2986, kwiatakacji, pati_zuzia, moniek90, Matleena, Klara87, maya34, alisss871, rewelka, justyna14, Piegus, Mama-julka, Hashija, Pola_27, Marta0912, Madzisek, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Ja dopiero po wizycie:-) moja córcia sie obrocila!!!
pieknie ulozona glowka w dol:-) szyjka zamknieta 11 mm, ale miekka. Skurcze nieregularne, wiec jest spoko. Lekarz mowi ze za ok 2 tyg pewnie urodze. No i wazy 3100:-o
Woooooooow pchelkaa to PRZECUDOWNIEhaha tylko jak dalej tak będzie rosła too i tak Ci zrobią CC
bo jak Ty taka chudzina ja urodzisz??