X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorciamw a Ty taka paskudna,ze strach sie bac,sliczna jestes i nawet nie probuj nawet myslec i mowic inaczej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam facebooka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łaa no tak, nie pomyślałam że jednak któreś z nas mogą nie mieć konta na facebooku :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze nie bedzie tak zle z tymi karmieniem przy malych sutkach bo jak pamietam moja szwagierke jak karmila to ona miala ogromne :)

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:11

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Dziewczyny a co Wy na to żeby utworzyć grupę na facebooku?
    Po porodzie byłoby nam łatwiej się tam komunikować :)
    Ja jestem przeciw :D bo patrzac na starsze watki to umarly wlasnie przez to. Wiekszosc sie orzeniosla na fejsa i forum opustoszalo albo bardzo sie ograniczylo.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorciamw wrote:
    MeGi dziękuję, ach lecą żony hollywood, trzeba się odstresować, Stanley..

Rodrigo to mój faworyt ogólnie bardzo lubię jego i Helenę są super parą :)

dorciamw lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez nie mam fb..mam ale zdezaktywowany ale jie zamierzam wracac

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze znalazłam zdj, mój Michaś 4 lata temu

1z6d0tt.jpg

ciekawe czy Nikodem będzie podobny do brata.
    A wczoraj przez 3 h opiekowałam się moją siostrzenicą, która ma miesiąc i już nie mogę doczekać się swojego, tak pięknie pachniała, jak ją nosiłam na rękach, ciocia rozpieszcza, moja siostra tak jej nie nosi ;-)

Nadulka, Flakonik, MeGi2986, rewelka, Dżulia, kwiatakacji, Matleena, Mama-julka, Pola_27, Madzisek, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Mnie interesuje czy bedzie mi się należało jak nie pracuję, ale też nie jestem zarejestrowana w urzędzie pracy.
    Jeżeli jesteś bezrobotna ( tak jak i ja :D ) to bedzie się nalezało, nie wiem jak z rejestracja w UP dlatego parę dni temu poszłam i to zobiłam. Trzeba to kontrolować bo niektórzy mówią ze w ich miejscowościach wnioski od grudnia będą dostępne. Tak więc trzeba patrzeć. Najważniejsze ze to jest podpisane juz a teraz trzeba czatowac :D

Hashija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorciamw wrote:
    jeszcze znalazłam zdj, mój Michaś 4 lata temu

1z6d0tt.jpg

ciekawe czy Nikodem będzie podobny do brata.
    A wczoraj przez 3 h opiekowałam się moją siostrzenicą, która ma miesiąc i już nie mogę doczekać się swojego, tak pięknie pachniała, jak ją nosiłam na rękach, ciocia rozpieszcza, moja siostra tak jej nie nosi ;-)
    Jaki slodziak <3

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:11

Flakonik lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj taka produkcja na forum ze szok. Policzylam z ciekawosci i wyszlo 18stron dzisiaj : haha a strona ma 20postow...:O

Nadulka, Acikk lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Dzisiaj taka produkcja na forum ze szok. Policzylam z ciekawosci i wyszlo 18stron dzisiaj : haha a strona ma 20postow...:O
    A wszystko przez te ślubne zdjecia i zelki :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem przeciwną grupie na fb. Część nie ma albo co potem ktoś pisze tam a nie tu a kto inny zaś tu a nie tam... Przecież tak samo po porodzie możemy pisać tutaj chyba nas nie zablokuja nie :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Aaale macie piękne zdjęcia!
    Ja też miałam tylko cywilny i bez sesji więc nie mam się zbytnio czym pochwalić :P i też już z Kubusiem, miał ok. 10 tygodni ;)
    Zieloneoliwki nie wierze!! Nie walilas wódy na własnym ślubie :D?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik ma racje,tez mi sie wydaje,ze koneci koncow przestalybysmy sie tu udzielac.
    Tez ogladam "Zony Hollywood" :) Lubie bardzo Ewe i jej meza, Helena tez sa spoko :) ale Helena Kolodziey jest unikalana :D ma bardzo fajnego meza, taki normalny :D smieje sie za kazdym razem jak przypomne sobie jaka pyszna rybe robila na obiad :D
    albo fajny tez byl motyw z domowyi pierogami Kingi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 23:57

dorciamw, Tinusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero po wizycie:-) moja córcia sie obrocila!!! :-D pieknie ulozona glowka w dol:-) szyjka zamknieta 11 mm, ale miekka. Skurcze nieregularne, wiec jest spoko. Lekarz mowi ze za ok 2 tyg pewnie urodze. No i wazy 3100:-o

Nadulka, Ola_45, MeGi2986, kwiatakacji, pati_zuzia, moniek90, Matleena, Klara87, maya34, alisss871, rewelka, justyna14, Piegus, Mama-julka, Hashija, Pola_27, Marta0912, Madzisek, Moniusia89 lubią tę wiadomość

• Nadulka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:12

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ja dopiero po wizycie:-) moja córcia sie obrocila!!! :-D pieknie ulozona glowka w dol:-) szyjka zamknieta 11 mm, ale miekka. Skurcze nieregularne, wiec jest spoko. Lekarz mowi ze za ok 2 tyg pewnie urodze. No i wazy 3100:-o

Woooooooow pchelkaa to PRZECUDOWNIE :D haha tylko jak dalej tak będzie rosła too i tak Ci zrobią CC :P bo jak Ty taka chudzina ja urodzisz??

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1371 1372 1373 1374 1375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ