Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczynki:-)
Acik no wlasnie nie wiem, w tydzien przybiera ok 200g, wiec za juz za tydzien zaczne z mężem pracowac nad wyganianiem jej;-)
Tinusia tak czulam inne ruchy, tzn jak leze to spoko, ale jak siedze to ostro po zebrach kopie i czesciej do wc latam na siusiu- wreszcie rozumiem to, bo kilka z Was pisalo ze wstajecie w nocy kilka razy i w ciagu dnia to samo, a ja do tej pory w nocy moze raz albo i wcale. Dzis w nocy pierwszy raz zdarzylo mi sie 4 razy wstac. I do tej pory po lewej stronie w biodro kopala nozkami a teraz juz nie, po zebrach daje czadu;-) ale sie ciesze, od jutra zaczynamy masaz kroczaTinusia, moniek90, pati_zuzia, Nadulka, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Pchelkaa to jak ma 3100 to tak naprawdę nawet już byś mogła rodzic :>
Ja to bym chciała żeby mój nie miał jakos dużo więcej niznte 3 kilo:P ale Ty mowilas że wysocy jesteście z mężem to pewnie i długa jest po Was
Taaak, ja mam 180cm a maz 195 cm i ponad 100 kg:-) wierze jeszcze w to ze waga sie myli, chociaz w przeciagu 2 tyg pomiary sprawdzalo 3 roznych lekarzy i sa one bardzo zblizone i rosną regularnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełkaa gratuluję pozytywnych wieści !!
ale Ci zazdroszcze, jeszcze tylko 2 tygodnie
U mnie młody główką do dołu ale jakoś oszczędza moj pęcherz
Wogóle to witam się z rana, moje dziecie dało mi pospać 7h ! Wow! Od razu czuje się wyspana
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Taaak, ja mam 180cm a maz 195 cm i ponad 100 kg:-) wierze jeszcze w to ze waga sie myli, chociaz w przeciagu 2 tyg pomiary sprawdzalo 3 roznych lekarzy i sa one bardzo zblizone i rosną regularnie.
ja mam 183 cm a mąż ok 200
synek też podobno długi i mam wielką nadzieję urodzić wcześniej bo termin mam na 21 grudnia a na święta już chciałabym mieć dzidzię u siebie
Także jak uda Wam się "wygonić" córkę wcześniej to mam nadzieje że podzielisz się sposobami jak to zrobić najskuteczniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa z samego rana takie pozytywne wadomosci ,ze az sie chce z wyra wstac
.I sami widzicie nic nigdy nie jest przesadzone .Za tydzien to ciaza donoszna ,dziecie to mala kuska
wiec mozna rodzic.
Teraz tylko trzymac kciuki za Kate i wszystkie donosimy do listopada,bedziemy chyba pierwsza taka grupa:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełko gratuluję udanej wizyty i tego że córcia się odwróciła główką do dołu, a nie pytałaś się lekarza nie ma szans żeby znowu się przekręciła.
Ja się dowiem 16.11 czy mój synek się przekręcił główką do dołu,na razie jest jeszcze malutki bo waży 1650 gramów tylko i się strasznie kręci, na ostatnim usg leżał sobie w poprzek. -
hej
Pchelkaa super wieścigratuluję
to pewnie ze 3500 g przy porodzie Twoja księżniczka będzie miała
piękne zdjęcia ślubne
któraś wczoraj pisała, że ania pousuwała swoje wpisy... jeśli dobrze pamiętam, czy od tej pory coś ania się do nas odezwała?
Pchelkaa lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgodnie z obietnicą
!
Tak prezentowałyśmy się z Sarką w 6 miesiącu w USC
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a18d64f19f91.jpg
Tinusia, justyna14, revvelka, MeGi2986, maya34, pati_zuzia, annielica, Nadulka, rewelka, Hashija, Klara87, Pola_27, Mama-julka, ZieloneOliwki, alisss871, Kate4, Marta0912, Dżulia, kwiatakacji, Piegus, Madzisek, Matleena, Moniusia89, mandarynkaa, genoweffa, moniek90, tysiaa93 lubią tę wiadomość