Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno to i ja....
Sukienka jak widać lekko przyciasna bo kupiłam ją w marcu a nie wiedziałam jeszcze o ciąży:P Ledwo się rano przed ślubem w nią dopięłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2416d4980b7.jpg
Acikk, tak, właśnie tak było!! Piłam Piccollo, wychlałam dwie butelkirewelka, alisss871, MeGi2986, Mama-julka, Pola_27, pati_zuzia, maya34, Nadulka, Kate4, revvelka, iNso87, Marta0912, Dżulia, kwiatakacji, Moniusia89, mandarynkaa, genoweffa, Klara87, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle macie sliczne zdjecia od rana juz takie widoki
My witamy sie z lozka w miare wyspani
ZieloneOliwki to dopiero ci szumialo w glowie od tego Picollo
Aicja ja bym nie poowiedziala ze jestes chocby w 3 miesiacu WOW
U nas komoda i lozeczko juz stoi w komodzie sa poukladane ciuszki dla malego ale czekamy jeszcze na posciel przescieradlo i bedziemy ubieracWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:50
alicja_ lubi tę wiadomość
-
My tez juz prawie wszystko mamy gotowe. Czekamy tylko na komode i lozko do sypialni, bo w komodzie chce Malej ciuszki trzymac, zeby pod reka je miec. A tak to juz wsio jest
Wczoraj wyprasowalam reszte ciuszkow, spakowalam nas do szpitala i w sumie to czekam na TEN dzien
-
nick nieaktualnyDzieki za porady
.Chcialabym sie jak najlepiej przygotowac do porodu chociaz wiem ,ze to raczej nie jest mozliwe .Bardzo duzo kobiet preferuje wlasnie pozycje kleczaca wiec chyba cos w tym jest .I oddychac chociaz w trakcie skurczu jest panika ale sie starac bo z macica jest jak z miesniem im wiecej jest niedotleniony tym bardziej boli.
-
nick nieaktualnyJa już też prawie wszystko gotowe.
Ubranka poprane i poprasowane, torba do szpitala spakowana, łóżeczko i wózek skręcone.
Nie ubrałam jeszcze pościeli dla dzidzi - bo tak na prawdę nie wiem kiedy mam to zrobić. A Wy kiedy to robicie?
Dziś wieczorem będziemy z mężem jeszcze składać krzesełko, a później ja biorę się za sterlizowanie wszystkich butelek i poukładanie tego jakoś w kuchni (sterylizator,podgrzewacz,butelki,smoczki,mleko itp)Gdzieś to musi znaleźć swoje miejsce
-
Acikk matko.ide chyba w Twoje slady,wstalam z rana uwaga po przespanej dobrze nocy,o 7 pobudka Laure do szkoly odprawic,moj Tata Ja zawiozl a ja zjadlam kanapki wypilam herbatke i... lulu z powrotem,wlasnie sie przebudzilam.opuchnieta:p
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OOo widzę że galeria nam się powiększyła od rana
Kurcze dziewczyny wszystkie jesteście takie ładnejakie te dzieci nasze będą piękne
Justyna Olek podobny do mamy
Mi się dzisiaj tak dobrze spalo ze szok, ciekawe czy Antoś po porodzie też tak będzie współpracował że mna:P
Pola_27, alicja_, justyna14, Dżulia, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale z Was piekne kobiety!!! My mielismy tylko cywilny, wiec wygladalam skromnie. Postaram sie wyszukac jakas fotke i wrzucic. Jedno zdjecie, chyba flakonik przypomina mi kadr z Casablanki: pozegnania przy samolocie.
Aaaa, i tez nie mam FB
Ja mam nakaz lezenia. Bardzo sie boje, ze niedlugo urodze. Ale naprawde ciesze sie ogromnie, ze wszystkie jeszcze jestesmy w dwupaku. Teraz trzymam kciuki, zeby nie bylo zadnego wczesniaczka na grudniowkach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalisss871 wrote:Żaga to może i była, teraz w nocy jestem spuchniętym morświnem a w dzień chodzę jak pingwin! Ot tyle z tej żagi zostało
Ale co tam, na wiosnę będziemy znowu sexi, prawda???
No właśnie! Morświny i pingwiny przejdą do przeszłości, a pojawią się super sexi mamuśkialisss871 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny no oglądam i nadziwić się nie mogę jakie ładne z kobietki
a w dniu ślubu to szczególnie każda kobieta promienieje i olśniewa
Fajnie bo teraz można dopasować nick do zdjęcia:P nie wiem czemu ale ja też wyobrażałam sobie Acikk jako brunetkę. A tutaj taka subtelna blondyneczka
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz mam ciemne włosy tzn. Góra brązowa a dół blond czyli takie ombre. Ale ponad 2 lata temu w dniu ślubu byłam jeszcze blondynką.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/167b11ceed7e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28ca4a8c40e7.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26a0ad1ddf1c.jpgZieloneOliwki, Mama-julka, MeGi2986, mandarynkaa, Matleena, revvelka, pati_zuzia, kwiatakacji, Tinusia, Kate4, Moniusia89, Pola_27, justyna14, Piegus, rewelka, maya34, alicja_, genoweffa, Madzia890722, Klara87, Madzisek, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Dziewczyny no oglądam i nadziwić się nie mogę jakie ładne z kobietki
a w dniu ślubu to szczególnie każda kobieta promienieje i olśniewa
Fajnie bo teraz można dopasować nick do zdjęcia:P nie wiem czemu ale ja też wyobrażałam sobie Acikk jako brunetkę. A tutaj taka subtelna blondyneczka
Ha! Mi też Acikk.pasuje jako brunetka