Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-julka wrote:Ha! Mi też Acikk.pasuje jako brunetka
Zaraz powiedzą że to nie moje zdjecia hi hijuż mi zarzucono symulacje ciazy, teraz że mam być brunetka
Ale kiedyś miałam ciemne włosy ale jednak nie czulam sie w nich jakos super komfortowo no i mąż a ówczesny chłopak marudzilwiec zostałam blondi
Annielica fryzura cudowna uwielbiam takie
Ale wiecie co jednak wyobraźnia jest zawodna prawie każda jakos inaczej sobie wyobrażalam
Chyba jedynie Alicja mi się pokryła z wyobrażeniemannielica, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak czytam że już większość z Was ma wszystko gotowe, to ogarnia mnie jeszcze większy niepokój.... u nas wszystko stoi na głowie, remont na całego, ciągle jakieś kłopoty się pojawiają, a to tynk ze ściany odpada przy malowaniu, a to sufit puchł i trzeba było skuć cały... już brak mi sił na to wszystko. Nawet nie mam jak spakować torby do szpitala, bo wszystko poupychane w kartonach. Mąż od rana do nocy w pracy, bo mają urwanie głowy... a ja już tak bardzo chciałabym to wszystko móc sobie poukładać...czasu coraz mniej
-
Acikk wrote:OOo widzę że galeria nam się powiększyła od rana
Kurcze dziewczyny wszystkie jesteście takie ładnejakie te dzieci nasze będą piękne
Justyna Olek podobny do mamy
Mi się dzisiaj tak dobrze spalo ze szok, ciekawe czy Antoś po porodzie też tak będzie współpracował że mna:P
pewnie, że do mamy
ciekawe czy Pola pójdzie w tatusia, bo tatuś brunet.
Właśnie "siłą" uczę Olka zasypiać samemu. "siłą" tzn zostawiłam go w łóżeczku i ryczy w niebogłosy. Chodzę co kilka minut utulam odkładam i wychodzę. Nie daje rady już go usypiać na rękach/kolanach, musi się przestawić.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Właśnie "siłą" uczę Olka zasypiać samemu. "siłą" tzn zostawiłam go w łóżeczku i ryczy w niebogłosy. Chodzę co kilka minut utulam odkładam i wychodzę. Nie daje rady już go usypiać na rękach/kolanach, musi się przestawić.
Też tak robiłam jak syn miał pół roku. Wydaje się drastyczne, ale skuteczne. Nie ma co odpuszczać.
Może żeby poszło szybciej siadnij koło łóżeczka i potrzymaj za rękę to się uspokoi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Megi ciekawe co na to Kate4. To jej awatarek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02a4e918a7a6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fada9585492f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ea2acae389b.jpgMama-julka, Madzisek, Kate4, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Cześć dziewczynki! nie było mnie tu dwa dni a Wy tu tak szalejecie! PIĘKNE jesteście! Uwielbiam wracać do czasu ślubu, więc i ja pochwalę się naszymi zdjęciamioto my
rewelka, Nadulka, Mama-julka, MeGi2986, Dżulia, Klara87, Acikk, ZieloneOliwki, Madzisek, pati_zuzia, Moniusia89, Kate4, Matleena, Pola_27, kwiatakacji, genoweffa, alisss871, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Normalnie dramat. Mój mózg chyba przestał funkcjonować. Całą noc się wierciłam, nie mogłam znaleźć dogodnej pozycji i ciągle miałam wrażenie że gryzą mnie komary. Jednak prawdziwego szoku doznałam rano. Obudziłam się o 6, wstałam ogarnełam się, wypiłam herbatę, zbieram się do laboratorium zrobić badania i nagle żarówka nad głową się zapaliła: nie nasikałam do kubeczka... No dramat po prostu...
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, nie ma szans żebym Was nadrobila! ;p
Piękne fotki dziewczyny! Zazdroszczę:p u nas był tylko cywilny i nie mieliśmy żadnej sesji
Melduję, że dzisiaj wizytuje o 18.10. Jestem ciekawa co tam nowego u mego syna po 4 tygodniach:)
Trzymajcie kciuki żeby był już glowkowo ułożony..nie wiem czemu, ale przeraża mnie myśl o cckwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam zaległości na forum i tylko co chwilę klikałam "lubię"
Piękne zdjęcia
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze
Wybraliśmy w końcu imię, będzie EmilkaNadulka, Madzisek, Moniusia89, Hashija, Matleena, Pola_27, genoweffa, kwiatakacji, Dżulia, alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
nick nieaktualnymyszata powodzenia na wizycie!
Ja też miałam tylko cywilny z przyjęciem dla najbliższych, skromnie, bez fotograFA i bez sesji i jako jedyna ze wszystkich tutaj chyba szłam do ślubu w niebieskiej sukience i jakoś wstawiłam zdjęcie:P
mnie się z wyobraźnią Acikk pokrył.
Tylko flachy w ręku brakuje!
Flakonik jak hollywoodzka gwiazda, Alicja to szczypior niesamowity- takiej figury to i przed ciążą nie miałam nawet a ta w 6 mcu...Pchełka idealnie trafiła w swój avatar, ale mówiąc serio to wszystkie jesteście na prawdę wyjątkowo piękne. Śliczne te grudniowe mamuśki
Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość