X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ha! Mi też Acikk.pasuje jako brunetka :-)
    No widzicie jak Was zmylilam :D
    Zaraz powiedzą że to nie moje zdjecia hi hi :) już mi zarzucono symulacje ciazy, teraz że mam być brunetka :D
    Ale kiedyś miałam ciemne włosy ale jednak nie czulam sie w nich jakos super komfortowo no i mąż a ówczesny chłopak marudzil :P wiec zostałam blondi :)
    Annielica fryzura cudowna uwielbiam takie :)
    Ale wiecie co jednak wyobraźnia jest zawodna prawie każda jakos inaczej sobie wyobrażalam :D
    Chyba jedynie Alicja mi się pokryła z wyobrażeniem :D

annielica, alicja_ lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zwazylam :) uff na szczęście waga stoi w miejscu od wizyty :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na razie wszystko wyprane. Łóżeczko czeka na złożenie. Musimy zrobić małe przemeblowanie w sypialni żeby sie zmieściło. Planujemy zrobić to w przyszłym tygodniu :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 00:00

Mama-julka, moniek90 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • balbo Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak czytam że już większość z Was ma wszystko gotowe, to ogarnia mnie jeszcze większy niepokój.... u nas wszystko stoi na głowie, remont na całego, ciągle jakieś kłopoty się pojawiają, a to tynk ze ściany odpada przy malowaniu, a to sufit puchł i trzeba było skuć cały... już brak mi sił na to wszystko. Nawet nie mam jak spakować torby do szpitala, bo wszystko poupychane w kartonach. Mąż od rana do nocy w pracy, bo mają urwanie głowy... a ja już tak bardzo chciałabym to wszystko móc sobie poukładać...czasu coraz mniej

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    OOo widzę że galeria nam się powiększyła od rana :D
    Kurcze dziewczyny wszystkie jesteście takie ładne :) jakie te dzieci nasze będą piękne 8)
    Justyna Olek podobny do mamy :)
    Mi się dzisiaj tak dobrze spalo ze szok, ciekawe czy Antoś po porodzie też tak będzie współpracował że mna :D:P
    noo ba! :) pewnie, że do mamy :) ciekawe czy Pola pójdzie w tatusia, bo tatuś brunet.

Właśnie "siłą" uczę Olka zasypiać samemu. "siłą" tzn zostawiłam go w łóżeczku i ryczy w niebogłosy. Chodzę co kilka minut utulam odkładam i wychodzę. Nie daje rady już go usypiać na rękach/kolanach, musi się przestawić.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, po ciąży pamiętajmy żeby nie przesadzić z zrzucaniem kg :P ;) :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dfd7b8d9ef2.jpg

Nadulka, Mi$ia26, Dżulia, maya34, Acikk, ZieloneOliwki, Madzisek, Kate4, iNso87, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi ciekawe co na to Kate4. To jej awatarek ;-)

Pchelkaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Właśnie "siłą" uczę Olka zasypiać samemu. "siłą" tzn zostawiłam go w łóżeczku i ryczy w niebogłosy. Chodzę co kilka minut utulam odkładam i wychodzę. Nie daje rady już go usypiać na rękach/kolanach, musi się przestawić.

Też tak robiłam jak syn miał pół roku. Wydaje się drastyczne, ale skuteczne. Nie ma co odpuszczać.
    Może żeby poszło szybciej siadnij koło łóżeczka i potrzymaj za rękę to się uspokoi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza dzisiaj az niemozliwe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Megi ciekawe co na to Kate4. To jej awatarek ;-)
    Pewnie przyzna że jest równie zajebista jak Mała Mi ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02a4e918a7a6.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fada9585492f.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ea2acae389b.jpg

Mama-julka, Madzisek, Kate4, Hashija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczynki! nie było mnie tu dwa dni a Wy tu tak szalejecie! PIĘKNE jesteście! Uwielbiam wracać do czasu ślubu, więc i ja pochwalę się naszymi zdjęciami ;) oto my :)

534db5a538afbae8med.jpg
    482ad94a2220fd6cmed.jpg
    1d628beff846256fmed.jpg
    608d0cfbd3eb0cd4med.jpg

rewelka, Nadulka, Mama-julka, MeGi2986, Dżulia, Klara87, Acikk, ZieloneOliwki, Madzisek, pati_zuzia, Moniusia89, Kate4, Matleena, Pola_27, kwiatakacji, genoweffa, alisss871, moniek90 lubią tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie dramat. Mój mózg chyba przestał funkcjonować. Całą noc się wierciłam, nie mogłam znaleźć dogodnej pozycji i ciągle miałam wrażenie że gryzą mnie komary. Jednak prawdziwego szoku doznałam rano. Obudziłam się o 6, wstałam ogarnełam się, wypiłam herbatę, zbieram się do laboratorium zrobić badania i nagle żarówka nad głową się zapaliła: nie nasikałam do kubeczka... No dramat po prostu...

genoweffa lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie ma szans żebym Was nadrobila! ;p
    Piękne fotki dziewczyny! Zazdroszczę:p u nas był tylko cywilny i nie mieliśmy żadnej sesji :(

Melduję, że dzisiaj wizytuje o 18.10. Jestem ciekawa co tam nowego u mego syna po 4 tygodniach:)
    Trzymajcie kciuki żeby był już glowkowo ułożony..nie wiem czemu, ale przeraża mnie myśl o cc

kwiatakacji, alicja_ lubią tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mózg mi paruje... Nie mam jeszcze wózka i żaden mi się nie podoba, chyba któraś kupowała Adamex York? Jak wrażenia?

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:12

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2,5 godziny walki i się poddałam :/ z tych nerwów aż obiadek zwymiotował :/ ululałam go na rękach, brzuch mnie boli, głowa, jestem zła i bezradna i w punkcie wyjścia :/

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa, nie jesteś sama :-D Też miałam taką akcję z siuśkami.

Myszata wizualizuję sobie że Twój mały jest ułożony główkowo ;-)

Rewelka mi się wydawało że już kupiłaś Adamexa. Któraś z nas ma jakiś. Oglądałam jeden model, ale mi się nie spodobał.

• Klara87 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam zaległości na forum i tylko co chwilę klikałam "lubię" :D Piękne zdjęcia :D

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze :)

Wybraliśmy w końcu imię, będzie Emilka :)

Nadulka, Madzisek, Moniusia89, Hashija, Matleena, Pola_27, genoweffa, kwiatakacji, Dżulia, alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość

16udugpjp1ufwrk7.png
    1usapx9iwyl0ra73.png
    Aniołek - 29.07.2014 (12tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszata powodzenia na wizycie!
    Ja też miałam tylko cywilny z przyjęciem dla najbliższych, skromnie, bez fotograFA i bez sesji i jako jedyna ze wszystkich tutaj chyba szłam do ślubu w niebieskiej sukience i jakoś wstawiłam zdjęcie:P

mnie się z wyobraźnią Acikk pokrył.
    Tylko flachy w ręku brakuje! :D

Flakonik jak hollywoodzka gwiazda, Alicja to szczypior niesamowity- takiej figury to i przed ciążą nie miałam nawet a ta w 6 mcu... :P Pchełka idealnie trafiła w swój avatar, ale mówiąc serio to wszystkie jesteście na prawdę wyjątkowo piękne. Śliczne te grudniowe mamuśki :)

Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość

‹‹ 1375 1376 1377 1378 1379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ