X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to My <3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:33

rewelka, revvelka, mandarynkaa, MeGi2986, Mama-julka, kwiatakacji, maya34, Madzisek, Moniusia89, Flakonik, alisss871, moniek90, Acikk, Kate4, Dżulia, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Tinusia, Nadulka, Marta0912, Matleena, Klara87, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Moj stwierdzil ze ciaza to dla niego bardzo ciezki okres i chcialby zeby bylo juz po wszystkim a ja byla znow soba :)

Mój podobnie chciałby żebym wróciła do siebie sprzed ciąży, bo libido mi spadło a ja dodatkowo zle się czuje we własnym ciele, a tak to będę mogła wrócić do ćwiczeń i biegania...

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do wagi to spoko mi u gina ostatnio 83kg wskazala..wydaje mi sie,ze cos im sie ona popsula... ;p

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso my też tylko cywilny mamy :) z nami był już Franio :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:47

iNso87, maya34, Mama-julka, Madzisek, rewelka, Moniusia89, Flakonik, kwiatakacji, alisss871, moniek90, Acikk, Kate4, Dżulia, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Tinusia, Nadulka, Marta0912, Matleena, Klara87, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija wrote:
    Mój podobnie chciałby żebym wróciła do siebie sprzed ciąży, bo libido mi spadło a ja dodatkowo zle się czuje we własnym ciele, a tak to będę mogła wrócić do ćwiczeń i biegania...

A u mnie libido przez rok po porodzie zerowe he he.
    Na święta chciałabym kinnekta z płytą do ćwiczeń ;-)

• balbo Ekspertka

Wysłany: 28 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak wszyscy to wszyscy
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2fc89462d55.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a92c01bbc4ee.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/344082020318.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4000c29315c4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:51

Madzisek, MeGi2986, Mama-julka, rewelka, Moniusia89, Flakonik, kwiatakacji, maya34, iNso87, moniek90, Acikk, Kate4, Dżulia, pati_zuzia, ZieloneOliwki, Tinusia, Nadulka, Marta0912, Matleena, Klara87, Pola_27, genoweffa lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Inso my też tylko cywilny mamy :)

2vb1tn5.jpg
    15g35fq.jpg
    Megi luzzzzz do 80tki mamy czas ;p bo potem to możemy nie doczlapac :D

MeGi2986, maya34 lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi Ty jajcaro! Urzędnik nie padł ze smiechu jak stanęliście przed nim w tych okularach :-):-):-)

MeGi2986 lubi tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym chciała w [rezencie swojego własnego prywatnrgo orbitreka, ale mamy w domu atlas do ćwiczeń więc pewnie orbka sie juz nie dorobie:)

Matleena- musimy pozostać w kontakcie:D

Matleena lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super zdjęcia dziewczyny :-)
    My też braliśmy tylko cywilny ale ze mamy znajomego fotografa a jakieś 500 metrów od domu lotnisko dla awionetek ti z racji tego że przyjęcie mieliśmy na Ogrodzie w domu to zajechalismy prosto z urzędu na lotnisko trochę zdjęć porobić :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne zdjecia i piekne dziewczyny.Zazdroszcze bo ja nawet cywilnego nie mam. Dopiero za rok planujemy jak sie malutka urodzi .Tyle ,ze bedzie tylko najblizsza rodzina bo chcemy wziazc w Niemczech .W Polsce mieszkamy daleko od siebie i zawsze byl problem co z jedna rodzina zrobic bo trzeba ich gdzies ulokowac.Poza tym wiem ile pracy potrzeba na przygotowanie wszystkiego a nie mam nikogo kto moglby mnie troche obciazyc.Dlategi na razie dajemy sobie spokoj chociaz marzy mi sie koscielny .

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Inso my to raczej na tym pozostaniemy ;)
    Mama-julka ślubu udzielała nam babeczka, która robiła to pierwszy raz. I zbladła jak na koniec starszy założył nam kajdanki :D a mój małż wpadł na taki genialny pomysł :P

Hashija, Mama-julka, Dżulia, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Bez kitu, ale to zdjęcie z kościoła, to jak taka amerykańska aktorka. Tyle że nie pamiętam jaką :$ Bardzo ładnie wygladaliście, Flakonik. Na.każdym zdjęciu inaczej. Podobają mi się takie fryzury.
    Haha aktorka?
    Dzieki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie macie cudowne zdjecia i przepieknie wygladalyscie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ty mialas w te wakacje slub a jeszcze sie nie chwalilas zadna fotka. Takze czekamy :)
    Kasiag a ty mialas ostatnio jak dobrze pamietam? Wstaw tez cos jak mozesz :)

alicja_ lubi tę wiadomość

• Moniusia89 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:01

d69c20mmk9myteud.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    A u mnie libido przez rok po porodzie zerowe he he.
    Na święta chciałabym kinnekta z płytą do ćwiczeń ;-)

Ja wiczylam dywanówki z Chodakowską i biegalam. Efekty byly rozne bo tarczycy nie mialam uregulowanej, ale za to znacznie lepiej sie czulam. Teraz po ciazy moze utrzyma mi sie poziom prawidlowy to i ze zrucaniem nie powinno byc problemu.
    A na swieta... hmm na razie to mi przychodza same praktyczne prezenty typu tusz do rzęs, serwety na stół, przescieradlo na gumce... wszystko co mi do domu bysie przydalo. A dla siebie to jakos tak... chyba ze ktos dalby mi bon do sklepu z ciuchami ale to musialabym sie sprezyc ze zrzucaniem :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny siczne macie zdjecia i kazda na nich wyglada jak gwiazda fimowa az napatrzec sie nie moge :) Nadrobie was pozniej bo M wrocil zjadl obiadek i na zakupy trza jechac bo nedza w lodowce zawialo takze do wieczorka :)

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniusia jak patrzę na twn Twój suwaczek to mam wrażenie że do wielkanocy odliczasz:D

Mama-julka, ZieloneOliwki, Pchelkaa lubią tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlaczam na vod m jak milosc bo nie ogladalam i jazda z ziemniakami,dzis placki ;p tak mi sie zachciało;)

alicja_ lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 1363 1364 1365 1366 1367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ