X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • amos Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale emocje dziewczyny :)
    Alicja trzymam kciuki ...

My wczoraj byliśmy na grobach, a dzisiaj siedzimy w domu i odpoczywamy.

genoweffa lubi tę wiadomość

179aa3b73d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka, Alicja! trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Waszej mysli :)

Kurcze jak ten czas leci... niedawno jeszcze robilysmy testy, umawialysmy sie na pierwsze wizyty, usg, badania.. a tu juz zblizamy sie do tego wielkiego momentu ;)
    jak tak sobie pomysle, ze za chwile ktoras z nas moze tulic juz swoje dzieciatko, to lezka mi sie w oku kreci.. i dociera do mnie, ze to juz niedlugo, ale im blizej tym jestem bardziej spokojna- nie podobne do mnie :p pewnie jak przyjdzie co do czego to bede miala pelno w gaciach :p

Poki co musze sie wykurowac, bo moje przeziebienie sprzyja chyba twardnieniom brzucha :/

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly czas odświeżam stronę żeby sprawdzic czy alicja cos napisała. Pewnie juz na porodowce jest bo pisała ze na kolo 40 minut drogi do szpitala

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja chcę już do domu :(
    A to gdzie jesteś w szpitalu?

Alicja chyba wszystkie czekany na wieści;) nie spodziewała się że mnie ktoś wyprzedzi;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate a ty jeszcze 10dni. Masz juz wszystkov?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że mam już wszystko a jeśli o czymś zapomniała to kupi się po porodzie ;) już mi się nawet nie chce myśleć o tych wyprawkowych sprawach;)

A Ty decydujesz się na naturalny poród czy CC? Przy CC chyba mąż nie może być przynajmniej tak jest u nas;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede rodzic naturalnie . nie mam przeciwskazan:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To podziwiał za odwagę ją jestem raczej przewrazliwiona i choćby było dobre ułożenie dzieci to chciałabym CC;)
    No u Ciebie też przed porodem różnie może być ale oczywiście życzę żeby wszystko poszło zgodnie z planem;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciebie Flakonik podziwiam za to ze chcezz rodzić bliźniaki naturalnie. Ale będę mocno trzymac kciuki zeby wszystko się udało :-)

Dziewczyny postęp. Mój mężuś przyniósł wkońcu łóżeczko z garażu i powiedział że jutro będzie je skręcał ;-) ale się cieszę :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 17:41

Ola_45 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, od piątku nie czytałam forum, bo miałam grypę żołądkową którą Synuś przywlókł z przedszkola, dziś wizyty na grobach, a tu takie emocje. Zaczynają się porody.Dziewczyny trzymam kciuki ;) Ja w tym tygodniu zauważyłam obniżenie brzucha, we wtorek wizyta zobaczymy czy coś się ruszyło.

Czy wynik na antygen hbs jest tego samego dnia? bo przez tą chorobę nie poszłam w piątek na wyniki, pójdę jutro, a wizytę mam we wtorek rano, więc nie wiem czy zdąże

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia ja mialam wynik juz popołudniu z porannego pobrania wiec myślę ze najpozniej na drugi dzień rano bedziesz miała.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Madzisek, miałam taką nadzieję, niby mogę później podejść tylko z tym wynikiem, ale po co tak krążyć, nie lubię być nieprzygotowana :)

Chyba w tym tygodniu spakuję torbę ;)

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) czytam czytam i nie mogę uwierzyć, że to już się zaczęło u nas :-) Alicja trzymam kciuki! Już niedługo będziesz tulić Sarkę :-)

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Terraska Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, pchełka - życzę jak najszczęśliwszego rozwiązania :) jeśli to już ta pora, to niech dzieciaczki bedą całe, zdrowe i cudowne :) a co tam - na pewno tak będzie!

Zaglądam z niecierpliwoscią i czekam na wpis :)

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:36

l22ntv73ogvn473k.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale emocje. Czekamy na wiadomosci!!!!!!

Nadulka lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:17

Ola_45, Acikk, Madzisek, Moniusia89 lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny wyszlam wczoraj ale ledwie ledwie jestem u tesciowe do wtorku dlatego nie pisze.

Ala babo trzymam kciuki powodzenia!!

mi tez czop odszedl, ale wody sie trzymaja mam nadzieje ze jeszcze ze dwa tygodnie potrzymam z ta szyjka :))bo corci musze urodziny zrobic lozeczko musimy skrecic i torbe musze spakowac :P w piatek mamy wizyte na Łubinowej mam juz miec reszzte badan i czekac

Nadulka, lilianna, Madzisek, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak Gabrys straszyl wczoraj ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:30

dorciamw, Nadulka, Ola_45, lilianna, kwiatakacji, Acikk, Hashija, Madzisek, justyna14, Matleena, ZieloneOliwki, genoweffa, lula.91 lubią tę wiadomość

• lilianna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero się listopad zaczął a tu takie emocje! Dziewczyny mcno trzymam kciuki i tak jak większość czekam na dobre wieści :-)

3i49p07wxglh0lzs.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ