Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelka, Alicja! trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Waszej mysli
Kurcze jak ten czas leci... niedawno jeszcze robilysmy testy, umawialysmy sie na pierwsze wizyty, usg, badania.. a tu juz zblizamy sie do tego wielkiego momentu
jak tak sobie pomysle, ze za chwile ktoras z nas moze tulic juz swoje dzieciatko, to lezka mi sie w oku kreci.. i dociera do mnie, ze to juz niedlugo, ale im blizej tym jestem bardziej spokojna- nie podobne do mnie :p pewnie jak przyjdzie co do czego to bede miala pelno w gaciach :p
Poki co musze sie wykurowac, bo moje przeziebienie sprzyja chyba twardnieniom brzucha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę że mam już wszystko a jeśli o czymś zapomniała to kupi się po porodzie
już mi się nawet nie chce myśleć o tych wyprawkowych sprawach;)
A Ty decydujesz się na naturalny poród czy CC? Przy CC chyba mąż nie może być przynajmniej tak jest u nas;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ciebie Flakonik podziwiam za to ze chcezz rodzić bliźniaki naturalnie. Ale będę mocno trzymac kciuki zeby wszystko się udało
Dziewczyny postęp. Mój mężuś przyniósł wkońcu łóżeczko z garażu i powiedział że jutro będzie je skręcałale się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 17:41
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, od piątku nie czytałam forum, bo miałam grypę żołądkową którą Synuś przywlókł z przedszkola, dziś wizyty na grobach, a tu takie emocje. Zaczynają się porody.Dziewczyny trzymam kciuki
Ja w tym tygodniu zauważyłam obniżenie brzucha, we wtorek wizyta zobaczymy czy coś się ruszyło.
Czy wynik na antygen hbs jest tego samego dnia? bo przez tą chorobę nie poszłam w piątek na wyniki, pójdę jutro, a wizytę mam we wtorek rano, więc nie wiem czy zdąże -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny wyszlam wczoraj ale ledwie ledwie jestem u tesciowe do wtorku dlatego nie pisze.
Ala babo trzymam kciuki powodzenia!!
mi tez czop odszedl, ale wody sie trzymaja mam nadzieje ze jeszcze ze dwa tygodnie potrzymam z ta szyjka)bo corci musze urodziny zrobic lozeczko musimy skrecic i torbe musze spakowac
w piatek mamy wizyte na Łubinowej mam juz miec reszzte badan i czekac
Nadulka, lilianna, Madzisek, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny