Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • amos Koleżanka

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale emocje dziewczyny :)
    Alicja trzymam kciuki ...

My wczoraj byliśmy na grobach, a dzisiaj siedzimy w domu i odpoczywamy.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

179aa3b73d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka, Alicja! trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Waszej mysli :)

Kurcze jak ten czas leci... niedawno jeszcze robilysmy testy, umawialysmy sie na pierwsze wizyty, usg, badania.. a tu juz zblizamy sie do tego wielkiego momentu ;)
    jak tak sobie pomysle, ze za chwile ktoras z nas moze tulic juz swoje dzieciatko, to lezka mi sie w oku kreci.. i dociera do mnie, ze to juz niedlugo, ale im blizej tym jestem bardziej spokojna- nie podobne do mnie :p pewnie jak przyjdzie co do czego to bede miala pelno w gaciach :p

Poki co musze sie wykurowac, bo moje przeziebienie sprzyja chyba twardnieniom brzucha :/

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly czas odświeżam stronę żeby sprawdzic czy alicja cos napisała. Pewnie juz na porodowce jest bo pisała ze na kolo 40 minut drogi do szpitala

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja chcę już do domu :(
    A to gdzie jesteś w szpitalu?

Alicja chyba wszystkie czekany na wieści;) nie spodziewała się że mnie ktoś wyprzedzi;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate a ty jeszcze 10dni. Masz juz wszystkov?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że mam już wszystko a jeśli o czymś zapomniała to kupi się po porodzie ;) już mi się nawet nie chce myśleć o tych wyprawkowych sprawach;)

A Ty decydujesz się na naturalny poród czy CC? Przy CC chyba mąż nie może być przynajmniej tak jest u nas;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bede rodzic naturalnie . nie mam przeciwskazan:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To podziwiał za odwagę ją jestem raczej przewrazliwiona i choćby było dobre ułożenie dzieci to chciałabym CC;)
    No u Ciebie też przed porodem różnie może być ale oczywiście życzę żeby wszystko poszło zgodnie z planem;)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciebie Flakonik podziwiam za to ze chcezz rodzić bliźniaki naturalnie. Ale będę mocno trzymac kciuki zeby wszystko się udało :-)

Dziewczyny postęp. Mój mężuś przyniósł wkońcu łóżeczko z garażu i powiedział że jutro będzie je skręcał ;-) ale się cieszę :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 17:41

Ola_45 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, od piątku nie czytałam forum, bo miałam grypę żołądkową którą Synuś przywlókł z przedszkola, dziś wizyty na grobach, a tu takie emocje. Zaczynają się porody.Dziewczyny trzymam kciuki ;) Ja w tym tygodniu zauważyłam obniżenie brzucha, we wtorek wizyta zobaczymy czy coś się ruszyło.

Czy wynik na antygen hbs jest tego samego dnia? bo przez tą chorobę nie poszłam w piątek na wyniki, pójdę jutro, a wizytę mam we wtorek rano, więc nie wiem czy zdąże

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia ja mialam wynik juz popołudniu z porannego pobrania wiec myślę ze najpozniej na drugi dzień rano bedziesz miała.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Madzisek, miałam taką nadzieję, niby mogę później podejść tylko z tym wynikiem, ale po co tak krążyć, nie lubię być nieprzygotowana :)

Chyba w tym tygodniu spakuję torbę ;)

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) czytam czytam i nie mogę uwierzyć, że to już się zaczęło u nas :-) Alicja trzymam kciuki! Już niedługo będziesz tulić Sarkę :-)

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Terraska Przyjaciółka

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, pchełka - życzę jak najszczęśliwszego rozwiązania :) jeśli to już ta pora, to niech dzieciaczki bedą całe, zdrowe i cudowne :) a co tam - na pewno tak będzie!

Zaglądam z niecierpliwoscią i czekam na wpis :)

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:36

l22ntv73ogvn473k.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ale emocje. Czekamy na wiadomosci!!!!!!

Nadulka lubi tę wiadomość

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:17

Ola_45, Acikk, Madzisek, Moniusia89 lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny wyszlam wczoraj ale ledwie ledwie jestem u tesciowe do wtorku dlatego nie pisze.

Ala babo trzymam kciuki powodzenia!!

mi tez czop odszedl, ale wody sie trzymaja mam nadzieje ze jeszcze ze dwa tygodnie potrzymam z ta szyjka :))bo corci musze urodziny zrobic lozeczko musimy skrecic i torbe musze spakowac :P w piatek mamy wizyte na Łubinowej mam juz miec reszzte badan i czekac

Nadulka, lilianna, Madzisek, Moniusia89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak Gabrys straszyl wczoraj ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:30

nick nieaktualny, Nadulka, Ola_45, lilianna, nick nieaktualny, Acikk, Hashija, Madzisek, justyna14, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• lilianna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero się listopad zaczął a tu takie emocje! Dziewczyny mcno trzymam kciuki i tak jak większość czekam na dobre wieści :-)

3i49p07wxglh0lzs.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ