Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Też bym to chciała mieć już za sobą. A niech budzi w nocy, co mi tam wole pobudki na zmianę pieluchy niż tą traumatyczną wizje która kluje się w mojej głowie...
-
nick nieaktualnyAccik maz w domu i juz jakes bite smietany i inne udziwnienia pewnie zaraz sie pojawia
Ja tez juz nie moge sie doczekac spotkania z Maksiem, porownywanie do brata i reacji Gabrysiaale wole nie myslec o tym,zeby urodzic przed terminem w sensie nastawiac sie, wole myslec,ze po. Jak czekalismy na Gabrysia takie nastawienie mi chyba dobrze zrobilo, bo serio zaskoczona bylam,ze juz mimo ze byl dzien po terminie
choc teraz przy malym nie mam zbytnio czasu na rozmyslania
o wiem wole sie ekscytowac Waszymi oczekawiniami, porodami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 19:42
-
Asiowa wrote:Haha z Mężem mym inaczej się nie da... Nawet gdy mam ochotę na lody, kakao, czekoladę to muszę dbać o odpowiedni dobór słów bo później żyć mi nie daje:D
A co poradzę na to, że naprawdę zjadłabym fobrego loda w czekoladzie. Jakieś Magnum albo coś w tym stylu:D przecież mu tego nie powiem;pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 19:41
pati_zuzia, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiowa ale nie kaz mi za długo czekać
Ha ha aa co do zyczenn to też muszę je ostrożnie wypowiadać ale to chyba każdy tak ma facetpewnie by mi powiedział że mogę sobie ubić smietanke jak mam ochote
Kate4 ją będę mieć ten fotelikaa co do opinii hmm... Chyba będę ją miała dopiero jak się malyy urodzi
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:Dziewczyny czy którąś z Was ma fotelika BeSafe IziGo? Jeśli tak to prosze o opinię
my nie mamy jeszcze fotelikow bo mój M zawsze ma czas;)
Z kolei tesciowa do tego jej wozka dolaczyla foteliki maxi cossi cabriofix. Zobaczy sie ktore beda lepsze
Musze niestety przyznac ze na razie jakos lepiej mi sie prowadzi wozek bugaboo czyli ten od tesciowej