Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lilianna wrote:Dziewczyny mam pytanie czy Was też tak kości bola, tzn np. biodra, miednica jak lezycie? Bo ja nawet zasnąć nie mogę od kilku dni, co się próbuje ułożyć to zaraz boli jakbym odlezyny miała...
Miałam tak przez tydzień w Zakopanem, ale po powrocie przeszło. Powód- inne łóżko, inny materac i przede wszystkim brak poduszki między nogami. -
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Mam to samo wyobrazenie
?
Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylilianna wrote:Dziewczyny mam pytanie czy Was też tak kości bola, tzn np. biodra, miednica jak lezycie? Bo ja nawet zasnąć nie mogę od kilku dni, co się próbuje ułożyć to zaraz boli jakbym odlezyny miała...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:Co do fotelika to chodzi mi raczej o opinię czy jest solidny i przede wszystkim czy nie jest mały bo na zdj wydaje mi się taki mały a nie mam jak na żywo podgladnac?
mniejszy od tego maxi cossi ale nie maly.
Kate a jaki masz wozek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Nie jest maly
mniejszy od tego maxi cossi ale nie maly.
Kate a jaki masz wozek?a tak jak mowie mój M ma zawsze na wszystko czas;)
Flakonik lubi tę wiadomość
-
Kate4 wrote:Dziewczyny czy którąś z Was ma fotelika BeSafe IziGo? Jeśli tak to prosze o opinię
my nie mamy jeszcze fotelikow bo mój M zawsze ma czas;)
Ja miałam ten fotelik przy córce i zupełnie nie byłam z niego zadowolona, teraz mamy kupiony Maxi cosi cabriofix. Córka strasznie w nim płakała, bo on jest bardzo zabudowany, tak jak zauważyła flakonik, i o ile na początku było ok to około 4 miesiąca strasznie ją to denerwowało. Potrafiła krzyczeć całą drogę dopóki się nie zatrzymaliśmy i nie wyjęliśmy jej z niego. Jak miała 6 miesięcy musieliśmy kupić następny fotelik, o każda podróż to była męczarnia.
-
No właśnie trochę to mnie dziwi, bo nigdy takich problemów nie miałam. W domu też nie leże dużo ani nie siedze w nadmiarze. Spie rowniez w tym samym lozku co zawsze.
Póki dam się jeszcze radę ruszać to w domu robię jak najwięcej. Chyba że to z nadmiaru wysiłku? I wieczorem jak się klade to odczuwam nadmierne obciążenie m.in. bioder?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInfo od alicji. Nadal jest w dwupaku
zostawili ja w szpitalu ale nie ma skurczy wiec niewiadomo czy cos z tego bedzie.
Wody sa na bezpiecznym poziomie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 20:30
Madzisek, justyna14, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość