Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
no powiem Wam, ze nie przypuszczalam, ze tak szybko sie bedziemy wypakowywac!! moze mi corcia zrobi prezent i urodze w urodiny swoje 16 listopada
byloby fantastycznie!! :_))
a to my tydzien t5emu)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b85576d43557.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 19:11
Nadulka, pati_zuzia, Madzisek, lilianna, kwiatakacji, Pola_27, Moniusia89, Mama-julka, Matleena, Dżulia, MeGi2986, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Kasiag pięknie wygladalas
to trzymaj się jak najdluzej i oszczędzaj!
Pati Zuzia ale duży już ten Twój synek super
Coś czuje dziewczyny że alicja się odezwie jak już powita Sarke i odpocznie
W każdym razie alicja trzymam kciuki ciągle :*pati_zuzia, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe ciekawe czy my będziemy miały głowę i siel pisac na forum podczas porodu
Podejrzewam że nie,dlatego musimy czekać aż alicja się odezwieale ja też co chwilę odświerzam takie emocje dzisiaj
Mój mąż dzisiaj zbadał jak mu powiedziałam że właśnie mam skurcz a Nie zdążyłam dodać zevten przepowiadającyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 19:31
-
Asiowa wrote:A xo Ty byś z tą śmietaną robić chciała?;p
Ja mam ochotę na lody...
O matko asiowa Tobie to tylko jednoa ja bym ją tak chciała zjeść
choć w sumie szloby połączyć przyjemne z pożytecznym, jest mi obojętne w jaki sposób byłaby za serwowana
Madziasek no myślę że z porodowki to już żadna nie będzie pisaćdlatego grzecznie czekamy ale jednak pierwszą forumowa dzidzia więc jest pewną ekscytacja
Ciekawe czy z któras z Was będę rodzic jednego dnia -
nick nieaktualnyMnie tez jakos dzis wyjatkowo skurcze lapaly i pachwiny strasznie bolaly i jutro do lekarza zobaczymy czy cos ruszylo czy nie
Moj sie smial ze ja z tele bede na porodowce co skurcz pisac ae wiadomo ze czlowiek moze nie miec pozniej do tego glowy
-
Acikk wrote:O matko asiowa Tobie to tylko jedno
a ja bym ją tak chciała zjeść
choć w sumie szloby połączyć przyjemne z pożytecznym, jest mi obojętne w jaki sposób byłaby za serwowana
Madziasek no myślę że z porodowki to już żadna nie będzie pisaćdlatego grzecznie czekamy ale jednak pierwszą forumowa dzidzia więc jest pewną ekscytacja
Ciekawe czy z któras z Was będę rodzic jednego dnia
Haha z Mężem mym inaczej się nie da... Nawet gdy mam ochotę na lody, kakao, czekoladę to muszę dbać o odpowiedni dobór słów bo później żyć mi nie daje:D
A co poradzę na to, że naprawdę zjadłabym fobrego loda w czekoladzie. Jakieś Magnum albo coś w tym stylu:D przecież mu tego nie powiem;p -
Acikk wrote:O matko asiowa Tobie to tylko jedno
a ja bym ją tak chciała zjeść
Ciekawe czy z któras z Was będę rodzic jednego dnia