Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja no nareszcie co my tutaj przezywamy dziś za Twoja sprawą
To trzymajcie się a jak tam z sarka wszystko dobrze? Zostaniesz już w szpitalu czy jak?
Kazali mi zostać. Chcą zobaczyć czy te wody będą dalej uciekać czy może dziura się jednak zasklepi. No i będziemy obserwować też skurcze czy akcja się nie rozkręca.
Z Sarką wszystko ok. Tętno w miare miarowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 21:29
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiejszy brzuszek
http://iv.pl/images/94668951980931896995.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 21:46
alicja_, Madzisek, amos, Acikk, lilianna, pati_zuzia, Nadulka, kwiatakacji, kwiatakacji, Pola_27, genoweffa, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Kate4 wrote:Czyli nie jesteś zadowolona z BeSafe? A faktycznie jest mniejszy od tego maxi cosi? Bo chce żeby fotelika dłużej nam posłużył
Ja i moja małazupełnie nie byłyśmy zadowolone. Czy jest mniejszy to nie powiem, na pewno ma krótkie pasy i jest węższy tzn. taki głębszy. Tak jak dziewczyny pisały powinien starczyć podobnie jak maxi cosi, ale jeszcze jedną ważną kwestią jest to czy twojemu dziecku będzie w nim wygodnie, ja wiem że bezpieczeństwo jest najważniejsze, ale jak maluch ci płacze i musisz się co chwilę zatrzymywać to też nie jest dobrze. Zmieniliśmy fotelik i problem z płaczem zniknął, więc na pewno chodziło o fotelik i jego budowę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Zmierzyłam swój brzuch, już myślałam, że ominęła mnie impreza z okazji osiągnięcia 100, a tu niespodzianka "tylko 98cm". Boże gdzie moje 64 w taiii...
To teraz zabawa w pomiary brzuszkowe
Studniówka mnie ominęła... Z 70 na 105 dziś i wciąż rośnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny