X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie obiadek i bede odpoczywac bo twardnienia dzis czeste z M sie poklocilam takze bedzie cichy dzien :)

Aicja ale fajnie ze juz niedlugo zobaczysz niunie :)

Do mnie jeszcze to chyba nie dociera ze to sa sotatnie tyg z brzuszkiem ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 13:22

• Matleena Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 16:21

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    alicja_ powodzenia!

kurde Flakonik lista super będzie, tylko czy Ty z bliźniakami będziesz miała czas ją aktualizować? :P

tak myślę, że nr tel muszę od kogoś wziąć, żeby jak coś dać znać, pati_zuzia może Ty z racji UK? mniej będzie to kosztować niż relacja do Polski :P
    Bede starala sie ogarniac. Zobaczymy :)

Ja najbardziej czekam na pierwsze fotki maluszkow ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    alicja_ powodzenia!

kurde Flakonik lista super będzie, tylko czy Ty z bliźniakami będziesz miała czas ją aktualizować? :P

tak myślę, że nr tel muszę od kogoś wziąć, żeby jak coś dać znać, pati_zuzia może Ty z racji UK? mniej będzie to kosztować niż relacja do Polski :P
    Oczywiscie.zaraz Ci wysle zaproszrnie to pozniej podam nr :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny nie wierzę że już się zaczyna rozpakowanie masakra jak to wszystko szybko zlecialo :-) Czytałam was cały czas i trzymam kciuki za wszystkie zeby dzieciaczki urodziły sie w blyskawicznym tępie :-) Ja 36tc w oczekiwaniu a termin mi się nie zmienił dalej niby 02.12 i będzie córeczka :-)

nick nieaktualny, Nadulka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde masakra cały czas myślę o Alicji :D nawet mężowi już mowie że chyba będzie pierwszą dzidzia na forum a on do mnie a to my kiedy bedziemy rodzic? Ha a skąd mam wiedziec :P mam nadzieje że Alicja nie ma czkawki :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz wrocil :D Zrobil mi niespodzianke. Mial byc jutro ;)

Acikk, Moniusia89, Matleena, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadulka, Klara87, nick nieaktualny, Ola_45, justyna14, Dżulia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• renjak Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Widzę, że tu się już powoli nerwowa atmosfera zaczyna robić:) ja mam termin na 31.12, ale od kilku miesięcy przewidywany jest na co najmniej tydzień wcześniej. Ale oczywiście nigdy nie wiadomo..Jeśli chodzi o szpitale to ja trochę obawiam się ujastka, ze względu na to, że chcę w miarę możliwości rodzić naturalnie. A moim dwóm koleżankom wywoływano tam poród, jeden skończył się cesarką. No i jedna z nich miała w Wigilię, dużo kobiet itp., więc stąd moje obawy. A o żeromskim ostatnio słyszałam pozytywne opinie, dlatego go rozważam. Poza tym polecił mi go dr Wiecheć, nie wiem czy kojarzycie, ale on jest chyba jednym z lepszych specjalistów w rejonie, choć wiadomo że różnie może być z tymi poleceniami:) no nic, mam jeszcze trochę czasu do namysłu:) choć po ostatnich Waszych postach to chyba przyspieszę przygotowania:)

w4sqyx8dvrs1n4nm.png
  • Pola_27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, ktora wie czemu belly liczy wiek ciazy o tydzien do przodu?

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy bedziecie rodzic z partnerami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaaaacie! weszłam, żeby zobaczyć co z pchelkaa a tu alicja! ja to przeżywam jakbym sama miała iść rodzić, aż mąż się śmieje i mówi, że mam nie czytać, bo się stresuję :D

alicja- powodzenia, trzymaj się! oj... maleństwo będziesz już miała przy sobie za niedługo <3 !!

ale emocje! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

rodzę z mężem :) ani on ani nie wyobrażamy sobie, zeby było inaczej :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-li-cja, A-li-cja!!! Razem z Franusiem Ci kibicujemy ;) ;)

Flakonik super niespodzianke maz Ci zrobił :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Flakonik super że maz wrócił pewnie od razu spokojniejsza jesteś :)

Ja będę rodzic z moim :D o ile zdąży wyjechać z podziemia :P chociaż gdyby nie zdążył to też by była dobra opcja bo to by oznaczało że szybko mi poszło heheh :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera i jak tu na groby iść skoro tutaj takie emocje się zaczynają :-D Dziewczyny co proponowały seans przed komputerem z popcornem łączmy się :-D To chyba już :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    rodzę z mężem :) ani on ani nie wyobrażamy sobie, zeby było inaczej :)

Mój jak nie byłam w ciazy to zawsze mówił że on do żadnego porodu nie pójdzie że mna. A teraz się boi żeby go czasem nie ominęło :D

moniek90, Matleena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też planujemy poród rodzinny :-) Chociaż u nas sytuacja taka sama jak u Acikk :-D Mąż w głębokiej dziurze pracuje i nie wiadomo czy zdąży :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek to najwyżej ją przyjade Cię wspierać :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to ja w zamian oferuję to samo :-D Żony górników się razem muszą trzymać :-D

Acikk lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Acikk to ja w zamian oferuję to samo :-D Żony górników się razem muszą trzymać :-D
    Tylko Ty pewnie będziesz miała kilkudniowe dziecię jak ja będę rodzic więc będzie trudniej :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1426 1427 1428 1429 1430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ