X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie obiadek i bede odpoczywac bo twardnienia dzis czeste z M sie poklocilam takze bedzie cichy dzien :)

Aicja ale fajnie ze juz niedlugo zobaczysz niunie :)

Do mnie jeszcze to chyba nie dociera ze to sa sotatnie tyg z brzuszkiem ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 13:22

• Matleena Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 16:21

alicja_ lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    alicja_ powodzenia!

kurde Flakonik lista super będzie, tylko czy Ty z bliźniakami będziesz miała czas ją aktualizować? :P

tak myślę, że nr tel muszę od kogoś wziąć, żeby jak coś dać znać, pati_zuzia może Ty z racji UK? mniej będzie to kosztować niż relacja do Polski :P
    Bede starala sie ogarniac. Zobaczymy :)

Ja najbardziej czekam na pierwsze fotki maluszkow ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    alicja_ powodzenia!

kurde Flakonik lista super będzie, tylko czy Ty z bliźniakami będziesz miała czas ją aktualizować? :P

tak myślę, że nr tel muszę od kogoś wziąć, żeby jak coś dać znać, pati_zuzia może Ty z racji UK? mniej będzie to kosztować niż relacja do Polski :P
    Oczywiscie.zaraz Ci wysle zaproszrnie to pozniej podam nr :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny nie wierzę że już się zaczyna rozpakowanie masakra jak to wszystko szybko zlecialo :-) Czytałam was cały czas i trzymam kciuki za wszystkie zeby dzieciaczki urodziły sie w blyskawicznym tępie :-) Ja 36tc w oczekiwaniu a termin mi się nie zmienił dalej niby 02.12 i będzie córeczka :-)

Flakonik, Nadulka, ZieloneOliwki, genoweffa lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde masakra cały czas myślę o Alicji :D nawet mężowi już mowie że chyba będzie pierwszą dzidzia na forum a on do mnie a to my kiedy bedziemy rodzic? Ha a skąd mam wiedziec :P mam nadzieje że Alicja nie ma czkawki :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz wrocil :D Zrobil mi niespodzianke. Mial byc jutro ;)

Acikk, Moniusia89, Matleena, nikicia86, Madzisek, Suerte, pati_zuzia, Nadulka, Klara87, kwiatakacji, Ola_45, justyna14, Dżulia, ZieloneOliwki, genoweffa, Kourtney lubią tę wiadomość

• renjak Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Widzę, że tu się już powoli nerwowa atmosfera zaczyna robić:) ja mam termin na 31.12, ale od kilku miesięcy przewidywany jest na co najmniej tydzień wcześniej. Ale oczywiście nigdy nie wiadomo..Jeśli chodzi o szpitale to ja trochę obawiam się ujastka, ze względu na to, że chcę w miarę możliwości rodzić naturalnie. A moim dwóm koleżankom wywoływano tam poród, jeden skończył się cesarką. No i jedna z nich miała w Wigilię, dużo kobiet itp., więc stąd moje obawy. A o żeromskim ostatnio słyszałam pozytywne opinie, dlatego go rozważam. Poza tym polecił mi go dr Wiecheć, nie wiem czy kojarzycie, ale on jest chyba jednym z lepszych specjalistów w rejonie, choć wiadomo że różnie może być z tymi poleceniami:) no nic, mam jeszcze trochę czasu do namysłu:) choć po ostatnich Waszych postach to chyba przyspieszę przygotowania:)

w4sqyx8dvrs1n4nm.png
  • Pola_27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, ktora wie czemu belly liczy wiek ciazy o tydzien do przodu?

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy bedziecie rodzic z partnerami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaaaacie! weszłam, żeby zobaczyć co z pchelkaa a tu alicja! ja to przeżywam jakbym sama miała iść rodzić, aż mąż się śmieje i mówi, że mam nie czytać, bo się stresuję :D

alicja- powodzenia, trzymaj się! oj... maleństwo będziesz już miała przy sobie za niedługo <3 !!

ale emocje! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

rodzę z mężem :) ani on ani nie wyobrażamy sobie, zeby było inaczej :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-li-cja, A-li-cja!!! Razem z Franusiem Ci kibicujemy ;) ;)

Flakonik super niespodzianke maz Ci zrobił :)

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Flakonik super że maz wrócił pewnie od razu spokojniejsza jesteś :)

Ja będę rodzic z moim :D o ile zdąży wyjechać z podziemia :P chociaż gdyby nie zdążył to też by była dobra opcja bo to by oznaczało że szybko mi poszło heheh :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera i jak tu na groby iść skoro tutaj takie emocje się zaczynają :-D Dziewczyny co proponowały seans przed komputerem z popcornem łączmy się :-D To chyba już :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    rodzę z mężem :) ani on ani nie wyobrażamy sobie, zeby było inaczej :)

Mój jak nie byłam w ciazy to zawsze mówił że on do żadnego porodu nie pójdzie że mna. A teraz się boi żeby go czasem nie ominęło :D

moniek90, Matleena, Madzia890722 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też planujemy poród rodzinny :-) Chociaż u nas sytuacja taka sama jak u Acikk :-D Mąż w głębokiej dziurze pracuje i nie wiadomo czy zdąży :-D

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek to najwyżej ją przyjade Cię wspierać :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk to ja w zamian oferuję to samo :-D Żony górników się razem muszą trzymać :-D

Acikk lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Acikk to ja w zamian oferuję to samo :-D Żony górników się razem muszą trzymać :-D
    Tylko Ty pewnie będziesz miała kilkudniowe dziecię jak ja będę rodzic więc będzie trudniej :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1426 1427 1428 1429 1430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ