Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki mialysmy byc grudniowymi mamami,ale jak widac nie mamy rzadza a maluszki
Ala wyglada,ze bedziesz pierwsza :)choc pozostale jeszcze tez maja szanseMi czop pamietam ze odszedl w sobote w poludnie,w niedziele nic sie nie dzialo ao polnocy odeszly wody i w poniedzialek o 16.37 Gabrys juz byl w moich ramionach
Fajnie czekam na wiesci od wszystkich,ale akcje
Flakonik ja mysle,ze tak bedzie wygladac dobrze,chyba uwzglednilas wszystko co trzeba
A my wczoraj jak wyszlismy po 18 na straszenie, pozniej na kolacje i po brata to wrocilismy ok 23, Gabrys spac, a mi jakos sie nie chcialo i wiecie co robilam wyszorowalam wykaldzine w pokoju gdzie mamy tv i kominek, bo juz wolala o pomste do niebaza to dobrze mi sie spalo,choc bez przerw na siusiu sie nie obylo
a czasem mi sie tak nie chce wstawac do kibelka, wtakich momentach zazdroszcze Gabrysiowi
jeszcze troche trzeba sie brac za konczenie obiadku
pozniej jak maz przyjdzie na obiad to wstawie zdjecia z wczorajszego straszenia
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Az przygotowalam cos takiego ;)tak bede zapistwac nowe maluszki na liste.
Powiedzcie czy tak moze vyc? Czy cos dodac jeszcze?
01. nick -IMIE - ?g i ?cm [00:00]
- TP. 1.12.2015 - SN/CC. 01.11.2015 {?tydz+0}
01. nick -IMIE - ?g i ?cm [00:00]
- TP. 1.12.2015 - SN/CC. 01.11.2015 {?tydz+0}
Nie jest jakos za malo kolorowo albo za bardzo?
można jeszcze dodać czy z oxy i czy z zzo - inne wątki tak miały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Flakonik jest ok
nic więcej nie potrzeba
pierwszą pozycję będziesz chyba wpisywała dziś lub jutro
Powodzenia alicjapojawily sie skurcze jakieś?
Ja pierdziu, do mnie to jeszcze nie dochodzi, że może być jakaś dzidza z forum na świecie. Wczoraj te kłucia w szyjkę i wiadomości z Pchelką mnie zastresowały, że musiałam sobie relaks w.wannie z muzyka A.Kays zrobićNie pozostaje nic innego jak się oswoić z tą myślą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniusia89 wrote:Alicja powodzenia
jeszcze troszkę i będzie o wiele więcej takich sytuacji dziewczyny
mój synek się chyba nie śpieszy bo ja żadnych objawów nie mam żadnych skurczy, twardnienia brzucha itp. Przez całą ciąże ani razu nospy nie brałam
to i unas podobnie, tez nic nie bralam cala ciaze, choc teraz czasem zdarzy mi sie twardnienie brzucha,ale nie przeszkadza mi, wlasciwie jak cos robie to naet go nie zarejestrujeza pierwszym razem to w ogole nie rejestrowalam twardnien
ale wtedy pracowalam do listopada a kolejny miesiac to bylaprzeprowadzka,urzadzanie sie, sprzatnie wiec na wnikliwsze obserwacje nie mialam czasu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny