Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny super, że wszystko pięknie wychodzi
Gratulacje dla wszystkich które były dziś na USG i miały wyniki hcg, i Witam wszystkie nowe grudniówki:)
Ja mam wizytę jutro i już się zastanawiam, z L4 sama nie wiem, u mnie w firmie szykują się OGROMNE zmiany, i będzie na pewno sajgon, więc nie wiem ile posiedzę, żeby się nie denerwować z brzuszkiem, trochę mi szkoda współpracowników, ale będą musieli sobie poradzić, z drugiej strony, na l4 dostanę taką samą wypłatę jak bym normalnie chodziła do pracy. -
nick nieaktualnyAlicja nie grzesz kobieto masz brzuszek idealny!!! marzenie serio
Suerte po ciąży wszystko zrzucimy kochanakarmienie piersią to najlepszy odchudzacz
ja myślałam nad ćwiczeniami w grupach dla mam z dziećmi. Nie dość, ze ćwiczymy ciało, poznajemy inne mamy, to cały czas jesteśmy w kontakcie z naszym maluchem
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa niestety jeszcze w szpitalu. Jak wroce do domu to cos wrzuce.
Rany . Ile dobrych nowin. Gratulacje zobaczenia serduszek i pieknych przyrostow bety.
Menka witamy! :* super termin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:45
alicja_, Beatrice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuerte wrote:chyba Ci już na to odpowiadałam
wejdź na stronę z suwaczkami i ustaw tak, jakbyś okres dostała po prostu tyle dni później ile wynosi różnica między terminami - wtedy powinno się zgadzać
musiało mi umknąć!bo już właśnie kiedyś pytałam, ale wydawało mi się, że nikt nie odpowiedział
dziękuję!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:i naprawdę Dziewczyny przestańcie robić te bety, rozumiem zrobienie 2-3 na początku ciąży, ale po co się stresować co kilka dni wynikami itp? stres też nie sprzyja ciąży... :*
ja w ubiegłym roku poroniłam i to jest zalecenie mojej ginki....sama z siebie
nie latalabym na bete co 5 dni:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartosza83 wrote:ja w ubiegłym roku poroniłam i to jest zalecenie mojej ginki....sama z siebie
nie latalabym na bete co 5 dni:)
Zgadzam się.
Dziewczyny nie myślcie, że to, że chodzimy na betę w tym stadium ciąży jest naszym wymysłem.
Ja np. mialam zagrożenie poronieniem i bardzo wolno rozwijający się zarodek ( a w zasadzie mam nadal).
Gdy wszystko jest w porządku i nie było wcześniej żadnych poronień, a teraz zagrożeń - to zgodzę się, że "latanie" na betę co chwilę na tym etapie nie ma sensu. Jednak jeżeli chodzi o wyjątkowe sytuacje (takie jak nasze) to na prawdę nie jest to bezpodstawne
Martosza83 - jeżeli chodzi o Twój przyrost to beta plasuje się już na wysokim poziomie tj. ponad 40 tys. Na wszelki wypadek zmonitorowałabym tylko bętę za dwa dni czy nie spada. Jeżeli nie to nie ma powodu do zmartwień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:15
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Zgadzam się.
Dziewczyny nie myślcie, że to, że chodzimy na betę w tym stadium ciąży jest naszym wymysłem.
Ja np. mialam zagrożenie poronieniem i bardzo wolno rozwijający się zarodek ( a w zasadzie mam nadal).
Gdy wszystko jest w porządku i nie było wcześniej żadnych poronień, a teraz zagrożeń - to zgodzę się, że "latanie" na betę co chwilę na tym etapie nie ma sensu. Jednak jeżeli chodzi o wyjątkowe sytuacje (takie jak nasze) to na prawdę nie jest to bezpodstawne
Martosza83 - jeżeli chodzi o Twój przyrost to beta plasuje się już na wysokim poziomie tj. ponad 40 tys. Na wszelki wypadek zmonitorowałabym tylko bętę za dwa dni czy nie spada. Jeżeli nie to nie ma powodu do zmartwień.
jutro mam o 18 usg...zobaczymy co i jak...alicja_ lubi tę wiadomość