Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvka gratulacje odrazu usmiech sie pojawia jak sie wchodzi na forum zekamy na zdjecie malej Ani
Matleena bardzo dziekuje milo wiedziec ze ktos rozumie jak sie czuje jest juz lepiej ale z ludzmi nie umiem i niechce rozmawiac ae nikt tego nie rozumie wiadomo chca pomoc no ale
Koniec smutnych tematow teraz trzeba sie cieszyc dzieciaczkami ja juz sie nie moge doczekac Kacperka
Kate powodzenia dzis i ty zobaczysz swoje malenstwa
Megi a jak u ciebie sytuacja trzymam kciuki za ciebie i za Franka
Dziekuje dziewczyny ze moge choc tutaj znaezc spokoj i dobre wiadomosci czekam na wiecej)
Kate4, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik, Anka, Evka bardzo wam gratuluję, Zdrówka dla Was i maluszków.
Flakonik dziewczynki są przepiękne.
U mnie narazie spokój, czekam na wizytę u gina w przyszłym tygodniu, bo najprawdopodobniej będę umawiać się do prywatnego szpitala oddalonego o 100 km, mam nadzieję że w razie czego dojedziemy. Poprzednie porodu trwały trochę i ruszały dopiero po oxy więc teraz nieliczę na jakiś szybki postęp.
Flakonik lubi tę wiadomość
-
Evka no slicznie, cudownie gratulacje Kobitko!!! I pomyslec ze jeszcze wczoraj o tej porze chcialas TO rozchodzic a teraz juz tulisz coreczke:) jakie to niesamowite jak malo nas juz dzieli od naszych malenstw!
Gratulacje odpoczywaj dzielna mamusiu :*genoweffa lubi tę wiadomość
-
Moj dzisiejszy sen w ramach drzemki ktora udalo mi sie odbyc: wstaje nieprzytomna, nagle chlup odeszly wody. Mysle se o kurde to juz. Oczyeiscie torba niespakowana nic nie gotowe wiec zaczynam w poplochu wszystko zbierac. Latam w tym snie nic nie wiem co zrobic co zabrac, nagle patrze na parapet ze wstajac przewrocilam kubek ktorym kwiatki podlewam. Stad ta woda
ja pierdole jakie schizy....
Madzisek, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Megi a jak u ciebie sytuacja trzymam kciuki za ciebie i za Franka
3mam kciuki za pozostale mamusie!!
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Asiowa wrote:a powiedzcie mi jeszcze czy wasze sutki są "jednokanałowe" czy jak coś zaczyna z nich się wydobywać to tak jakby w kilku miejscach u szczytu brodawki? Bo ja mam po jednm z kazdego rodzaju i nie wiem czy ten powierzchniowy jest normalny czy to wada jakaś7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy Wasze dzieciaczki tez mniej sie ruszaja? Ja na aktywnosc corki nigdy nie moglam narzekac, a wczoraj bardzo malo sie ruszala, wieczorem jeden kopniak doslownie. W nocy jak zawsze mnie budzila tak dzis przespalama calutka noc z jednym wstaniem na siusiu, a teraz tez cisza, a brzuch bardzo miekki