X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    No tez tak patrze. Ale musialy sie jakos tak do zdjecia ulozyc.
    Kasienka ma wiekszy obwod glowki ale jest mniejsza od starszej siostry ;)
    To widocznie Julka przez to że większą to bardziej posciskana jeszcze :D a Kasia luzik i dlatego tak to wygląda ;)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik- słodkie są! A czupryny naprawde bujne;)

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa jakie polowanie o czym Ty kobieto mówisz :D

Pchelkaa lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna ale slodki Twoj Olus, jeju! Do schrupania! :-)

Acik ja tez uwielbiam stopki maluszkow i raczki- takie delikatniutkie i malutkie:-)

justyna14 lubi tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gram na rogu myśliwskim i w ramach koleżeńskiej przysługi mam grać w weekend u kolegi;) mała jest przyzwyczajona do takich tonów i dzięki bogu nie kopie. Gorzej reaguje na kościelne organy i jak czasem organista pociągnie głośne niskie dźwięki to się zaczyna kopanie po żebrach:D

Acikk lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki życzę :) liczę, że jutro znów z rana przeczytam, że któraś w trybie ekspresowym i bezbolesnym urodziła :) buziaki

Acikk, Nadulka lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna Olek to taki mały słodziak :-) a z tymi buziaki z otwartą buzia to chyba każde dziecko ma taki etap :-) moja z kolei Dzisiaj całodzienne chodziła za mną i tylko "mamusiu uważaj żebyś nie uciela sobie paluszka, mamusiu tylko się nie poparz, mamusiu Odpocznij, mamusiu nie spadnij że schodów bo masz w brzuszku mojego braciszka" kochana jest a na koniec wieczorem się pytała czy może że mną i z mężem jechać do szpitala jak się Kacperek będzie Rodził bo ona strasznie będzie tęsknić. Mój robaczek.

Flakonik malutkie są do schrupania i ja też myślałam że Julia to ta po prawej :-)

justyna14 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie mi jeszcze czy wasze sutki są "jednokanałowe" czy jak coś zaczyna z nich się wydobywać to tak jakby w kilku miejscach u szczytu brodawki? Bo ja mam po jednm z kazdego rodzaju i nie wiem czy ten powierzchniowy jest normalny czy to wada jakaś:D

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:45

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik słodkie są wasze dziewczynki i też myślałam, że Julka jest po prawej. Czuprynki mają boskie.

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik cudne córeczki :-) aż się wierzyć nie chce, że nosimy pod sercami już takie duże dzieciaczki :-)

Pola_27 lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po kilka kanalow, wyrobi Ci sie jak zaczniesz karmic. A najsmieszniejsze jest to, ze juz jak sie schylam to mi pocieka...

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek mam to samo! A jak pokazałam mojemu mężowi i mowie patrz pierwsze forumowe dzidzie a on zdziwiony że tak wcześnie i mówi OOo jakie ładne i jakie duże :D!
    Jak mu powiedziałam że nasz Antoś już podobnie musi wyglądać to nadziwic się nie mógł :)

Pola_27, moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia to przy pierwszej ciąży są dużo mniejsze szanse na takim etapie na obrót? No moja siedzi też główką u góry wciąż, tydzien temu lekarz mówił że ma jeszcze troszke miejsca, no ale wciąż wydaje mi sie ze obrotu nie było bo widze jak wypycha główke u góry tak jak zawsze :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    U Ciebie była większa szansa na fikołka , bo to Twoja druga ciąża :) poza tym mały ma malutko miejsca , a ręką wyczuwam jego główkę, szczególnie jak długo leżę :)

Druga, to fakt, ale tez bylo ciasno i to bardzo. Jednak nie bede sie wymadrzac, bo lekarzem ani polozna nie jestem haha. Kazdy dzidzius i kazdy brzuszek sa inne i tyle, jedno dzieciatko sie obroci inne nie... Mam nadzieje tylko, ze nie odebralas mnie jako cioci encyklopedii :D

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski czy czop koniecznie musi być zabarwiony krwią i jest sluzowaty ciągnący ? Bo zauważyłam coś dziwnego u siebie i ni ciula nie przypomina mi to czopow z opisu dziewczyn :p a trochę mnie to niepokoi a wizyta za tydzień dopiero...

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pola_27, Poz!omka., moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 – ja będę pobierać krew pępowinową. Mam już kupiony zestaw – czeka w aucie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, że wróciłam.
    Skurcze dalej nieregularne. Idę spać.. ;/

kwiatakacji lubi tę wiadomość

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ