Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Flakonik wrote:No tez tak patrze. Ale musialy sie jakos tak do zdjecia ulozyc.
Kasienka ma wiekszy obwod glowki ale jest mniejsza od starszej siostrya Kasia luzik i dlatego tak to wygląda
-
nick nieaktualny
-
Gram na rogu myśliwskim i w ramach koleżeńskiej przysługi mam grać w weekend u kolegi;) mała jest przyzwyczajona do takich tonów i dzięki bogu nie kopie. Gorzej reaguje na kościelne organy i jak czasem organista pociągnie głośne niskie dźwięki to się zaczyna kopanie po żebrach:D
Acikk lubi tę wiadomość
-
Justyna Olek to taki mały słodziak
a z tymi buziaki z otwartą buzia to chyba każde dziecko ma taki etap
moja z kolei Dzisiaj całodzienne chodziła za mną i tylko "mamusiu uważaj żebyś nie uciela sobie paluszka, mamusiu tylko się nie poparz, mamusiu Odpocznij, mamusiu nie spadnij że schodów bo masz w brzuszku mojego braciszka" kochana jest a na koniec wieczorem się pytała czy może że mną i z mężem jechać do szpitala jak się Kacperek będzie Rodził bo ona strasznie będzie tęsknić. Mój robaczek.
Flakonik malutkie są do schrupania i ja też myślałam że Julia to ta po prawejjustyna14 lubi tę wiadomość
-
a powiedzcie mi jeszcze czy wasze sutki są "jednokanałowe" czy jak coś zaczyna z nich się wydobywać to tak jakby w kilku miejscach u szczytu brodawki? Bo ja mam po jednm z kazdego rodzaju i nie wiem czy ten powierzchniowy jest normalny czy to wada jakaś
-
nick nieaktualny
-
Moniek mam to samo! A jak pokazałam mojemu mężowi i mowie patrz pierwsze forumowe dzidzie a on zdziwiony że tak wcześnie i mówi OOo jakie ładne i jakie duże
!
Jak mu powiedziałam że nasz Antoś już podobnie musi wyglądać to nadziwic się nie mógłPola_27, moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Tinusia to przy pierwszej ciąży są dużo mniejsze szanse na takim etapie na obrót? No moja siedzi też główką u góry wciąż, tydzien temu lekarz mówił że ma jeszcze troszke miejsca, no ale wciąż wydaje mi sie ze obrotu nie było bo widze jak wypycha główke u góry tak jak zawszeAlicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Tinusia wrote:U Ciebie była większa szansa na fikołka , bo to Twoja druga ciąża
poza tym mały ma malutko miejsca , a ręką wyczuwam jego główkę, szczególnie jak długo leżę
Druga, to fakt, ale tez bylo ciasno i to bardzo. Jednak nie bede sie wymadrzac, bo lekarzem ani polozna nie jestem haha. Kazdy dzidzius i kazdy brzuszek sa inne i tyle, jedno dzieciatko sie obroci inne nie... Mam nadzieje tylko, ze nie odebralas mnie jako cioci encyklopedii -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny