X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    No tez tak patrze. Ale musialy sie jakos tak do zdjecia ulozyc.
    Kasienka ma wiekszy obwod glowki ale jest mniejsza od starszej siostry ;)
    To widocznie Julka przez to że większą to bardziej posciskana jeszcze :D a Kasia luzik i dlatego tak to wygląda ;)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik- słodkie są! A czupryny naprawde bujne;)

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa jakie polowanie o czym Ty kobieto mówisz :D

Pchelkaa lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna ale slodki Twoj Olus, jeju! Do schrupania! :-)

Acik ja tez uwielbiam stopki maluszkow i raczki- takie delikatniutkie i malutkie:-)

justyna14 lubi tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gram na rogu myśliwskim i w ramach koleżeńskiej przysługi mam grać w weekend u kolegi;) mała jest przyzwyczajona do takich tonów i dzięki bogu nie kopie. Gorzej reaguje na kościelne organy i jak czasem organista pociągnie głośne niskie dźwięki to się zaczyna kopanie po żebrach:D

Acikk lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki życzę :) liczę, że jutro znów z rana przeczytam, że któraś w trybie ekspresowym i bezbolesnym urodziła :) buziaki

Acikk, Nadulka lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna Olek to taki mały słodziak :-) a z tymi buziaki z otwartą buzia to chyba każde dziecko ma taki etap :-) moja z kolei Dzisiaj całodzienne chodziła za mną i tylko "mamusiu uważaj żebyś nie uciela sobie paluszka, mamusiu tylko się nie poparz, mamusiu Odpocznij, mamusiu nie spadnij że schodów bo masz w brzuszku mojego braciszka" kochana jest a na koniec wieczorem się pytała czy może że mną i z mężem jechać do szpitala jak się Kacperek będzie Rodził bo ona strasznie będzie tęsknić. Mój robaczek.

Flakonik malutkie są do schrupania i ja też myślałam że Julia to ta po prawej :-)

justyna14 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie mi jeszcze czy wasze sutki są "jednokanałowe" czy jak coś zaczyna z nich się wydobywać to tak jakby w kilku miejscach u szczytu brodawki? Bo ja mam po jednm z kazdego rodzaju i nie wiem czy ten powierzchniowy jest normalny czy to wada jakaś:D

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:45

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik słodkie są wasze dziewczynki i też myślałam, że Julka jest po prawej. Czuprynki mają boskie.

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik cudne córeczki :-) aż się wierzyć nie chce, że nosimy pod sercami już takie duże dzieciaczki :-)

Pola_27 lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam po kilka kanalow, wyrobi Ci sie jak zaczniesz karmic. A najsmieszniejsze jest to, ze juz jak sie schylam to mi pocieka...

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• Acikk Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek mam to samo! A jak pokazałam mojemu mężowi i mowie patrz pierwsze forumowe dzidzie a on zdziwiony że tak wcześnie i mówi OOo jakie ładne i jakie duże :D!
    Jak mu powiedziałam że nasz Antoś już podobnie musi wyglądać to nadziwic się nie mógł :)

Pola_27, moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia to przy pierwszej ciąży są dużo mniejsze szanse na takim etapie na obrót? No moja siedzi też główką u góry wciąż, tydzien temu lekarz mówił że ma jeszcze troszke miejsca, no ale wciąż wydaje mi sie ze obrotu nie było bo widze jak wypycha główke u góry tak jak zawsze :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia wrote:
    U Ciebie była większa szansa na fikołka , bo to Twoja druga ciąża :) poza tym mały ma malutko miejsca , a ręką wyczuwam jego główkę, szczególnie jak długo leżę :)

Druga, to fakt, ale tez bylo ciasno i to bardzo. Jednak nie bede sie wymadrzac, bo lekarzem ani polozna nie jestem haha. Kazdy dzidzius i kazdy brzuszek sa inne i tyle, jedno dzieciatko sie obroci inne nie... Mam nadzieje tylko, ze nie odebralas mnie jako cioci encyklopedii :D

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski czy czop koniecznie musi być zabarwiony krwią i jest sluzowaty ciągnący ? Bo zauważyłam coś dziwnego u siebie i ni ciula nie przypomina mi to czopow z opisu dziewczyn :p a trochę mnie to niepokoi a wizyta za tydzień dopiero...

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Pola_27, Poz!omka., moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_45 – ja będę pobierać krew pępowinową. Mam już kupiony zestaw – czeka w aucie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, że wróciłam.
    Skurcze dalej nieregularne. Idę spać.. ;/

kwiatakacji lubi tę wiadomość

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ